Idioțenia din fotografia de mai jos pe care Realitatea Tv & Comp o prezintă ca pe breaking news nu are nicio legătură cu textul interpelării mele către primul ministru

20180919_234501Pentru mințile înfierbântate, a promova autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș pare a fi totuna cu a face praf Guvernul. Cei ticăloși știu că, din păcate, România a devenit țara cititorilor de titluri. Ei vin cu titluri pregătite de-acasă care nu au nicio legătură cu textul pe care îl prefigurează. Și, în ciuda numeroaselor minciuni dovedite, mulți români continuă să cadă în capcana asta.

 

De fapt, interpelarea mea, prin dorința de a colabora în chestiunea Autostrăzii, este o dovadă că susțin acest Guvern. E drept, în anumite condiții pe care interpelarea le prezintă cu claritate. Ceea ce e firesc, căci numai supunerea e necondiționată.

85 Responses to “Idioțenia din fotografia de mai jos pe care Realitatea Tv & Comp o prezintă ca pe breaking news nu are nicio legătură cu textul interpelării mele către primul ministru”

  1. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    din pacate eu cred ca in aceasta chestiune securistii n-au gresit cu nimic: chiar ati facut-o praf pe Dancila, i-ati dat in cap exact in momentul cind ati prins-o mai lipsita de aparare!

    PS – ma rog, eu oricum stiu ce urmeaza, doar astept sa se petreaca: lovitura de gratie data PSD-ului va veni de la ALDE! :D

  2. elenick spune:

    Sorin,

    Cand ai :

    30 000 securisti si 300 000 – 500 000 hoti get beget, in linia 1 fata de buget – politicieni, ministri, consilieri, secretari de stat, angajati in administratie, in companii de stat, regii, etc. Plus o intreaga camarila pe langa fiecare hot- soferi, ”asistente”, administratori, etc.

    http://concretolt.ro/2018/09/17/stupoare-in-sala-de-judecata-la-procesul-lui-valcov-100-milioane-spaga-un-mizilic/

  3. Barosanul spune:

    ”sorin gyorgyfalvi spune:
    septembrie 20, 2018 la 8:55 pm
    Deci tara asta asta a vrut, sa investeasca in securisti… are securisti!”

    Intreaba-ti Demiurgul pe ”Vosganian”, e parlamenter din 90!

    Tu crezi ca a fost parlamentar degeaba? Daca nu a fost un MAFIOT a fost o UNEALTA!

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      Din pacate da, am tot zis si eu de mi s-a tocit tastatura: situatia asta la care s-a ajuns n-a putut fi posibila decit cu complicitatea unora care aveau interes direct si nepasarea celor care ar fi putut face ceva!

    • PĂi suntem din 1990 vreo câțiva: Marton Arpad de la UDMR, Cristian Dumitrescu de la PSD, Călin Tăriceanu și cu mine . Om fi toți securiști și unelte :)

  4. Barosanul spune:

    @ All

    Tot CIRCUL asta cu Dragnea, nu are decat scopul de a da niste TEPE, Imparii niste Teritorii MAFIOTE ( terenurile pe care v-or trece Conductele de la Marea Neagra etc), dar mai ales Scaparii de puscarie a celor peste 2200 de Politicieni cu dosare penale pt Abuz in Serviciu si multe altele.

  5. Marga Maggie Gigi spune:

    Bravos Varujan, esti chiar comic
    Pe de o parte prostalaul ala de doftoras de la Iasi il pupa-n fund pe condamnatul Dragnea si ii injura pe “pucistii din PSD “, pe de alta sari si tu cu limba la Dancila cea plina de realizari
    Halal sa va fie la amandoi, spune-mi cu cine te aduni si-ti spun ce penal esti :D

    • :) Ăștia care te plătesc nu au găsit unul mai breaz?

      • sorin gyorgyfalvi spune:

        Cu somajul la 3% de un’ sa ia? Cei o treime din populatie nu se pun, pentru ca e vorba despre persoane excluse social, majoritatea din mediul rural sau exilati… Normal ca au ajuns sa ia toata pleava! Sa nu va mirati daca o sa apara comentatori cu ip de India :D

  6. livia spune:

    Bravo parlamentari! Rusine sa va fie! Dar aveti rusine?

    In versiunea in care a cerut-o (si impus-o!) Liviu Dragnea, Legea offshore prevedea o serie de beneficii pentru Romania, garantand corecta exploatare a zacamintelor descoperite in Marea Neagra. Povestea continua la Cotroceni, unde presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o promulge in forma primita si a retrimis-o la Senat pentru reexaminare. Manevra a permis companiilor petroliere sa puna presiune pe Parlament, „Casa Poporului” fiind asediata de toti directorii si managerii multinationalelor din domeniu. Totul a culminat cu vizita pe care a facut-o la Bucuresti saptamana aceasta secretarul american al Energiei. Rick Perry a intrat ca fulgerul in birou la Liviu Dragnea, iar la iesire deja erau pregatite amendamentele de modificare a Legii offshore!

  7. elenick spune:

    Nu cred ca exista postura mai injositoare -politic, intelectual, moral – decat ”combinatia” la putere cu aceste jivine psd-iste care isi spun politicieni! Daca ”revolta” Firei&comp (pe care o antipatizez profund) are o oarecare ”logica” politica, NEGUSTORIA care a urmat pentru a mitui decidentii cu divers functii publice e de neconceput! Cum adica lui Badalau ”i-a dat” Dragnea Aeroportul Otopeni si CNAIR??? Cum adica Oprisan a ”pretins”/a primit Min de Interne? sau ala de la Valcea, Romsilva??? Oameni buni, astia au luat-o razna complet, ei considera ca ”isi impart” activele/institutiile statului ca pe gainile din ograda proprie?!?!

    Iar pe noi, populimea ne asteapta alta perioada de ”conducere inteleapta” a unor pafaristi submediocri care nu numai ca nu au nicio competenta, dar sunt si niste santajisti/oportunisti de joasa speta, care vor face prapad pe acolo, in special prin finantele publice!!!

    Trista epoca traim, VV, cu acesti ”conducatori” cum va numiti fraudulos si nu va iluzionati cu faptul ca sunteti absolviti de vina/rusine VREUNUL din aceasta Coalitie mizerabila, pe motiv ca ”n-ati stiut”sau ca erati ”mai in spate” !…

    https://www.comisarul.ro/articol/info-tabara-anti-dragnea-s-a-subtiat-amanunte-desp_964152.html

    • Eu nu am combinații, nu sunt mai în spate, îmi văd de treaba mea și reușesc să fac bine la multă lume. Rău nu am făcut nimănui. Așa că mai termină cu prostiile astea.

    • edi spune:

      elenick, nu-ti mai consuma aiurea întrebãrile, tu crezi cã va recunoaste vreodatã cã ãstia nu pot depãsi stadiul unor politici [?] de tip feudal ?

      Dragnea face precum Charlemagne cu imperiul la succesiunea sa cãtre urmasi, iar ruralii din pesede, oarecum ca si ruralii din pecere [cã de acolo le vine seva ãstora de azi], nu pot depãsi în veci acest mod de gãndire medieval.

  8. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ all

    pina nu vom scapa tara de securisti si nomenclaturisti vom continua sa traim sub teroarea acestora. Ei nu ne vor lasa sa traim in normalitate pentru ca intr-o normalitate s-ar vedea de la distanta inutilitatea lor!

    Si ar fi chiar simplu de scapat de ei: infiintarea unui Birou National de Investigatii pe modelul FBI prin selectarea a maxim 1000 de persoane dintre cele mai profesioniste, pregatirea lor, iar apoi desfiintarea SRI! Le-as zice, baieti avem pentru voi un program pe POSDRU de reconversie profesionala, e nevoie si de frizeri si tinichigii cum zicea taticul vostru… si deci va multumim pentru intreaga activitate! :)

  9. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ all

    puciul din psd a avut ca scop si deturnarea atentiei de la scrisoarea lui Giulianni, care propunea audit international al justitiei din Romania. Toti politicienii de buna credinta ar fi trebuit sa se lege cu lanturi de aceasta idee, deoarece e singura cale de a scoate toate mizeriile la suprafata! Apoi s-ar fi eliminat in acest fel si riscul de a se acuza unii pe altii de partinire, auditul international ar fi fost impartial!

  10. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ all

    https://evz.ro/tutuianu-inlaturat-comisia-sri.html

    se poate intelege inca putin din substraturile puciului din psd :D

  11. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ allv
    v
    securista Firea obisnuita fiind cu manipularile ordinare minte pina si atunci cind e informatia foarte proaspata si e evident ca acei care se uita pina la final vor afla inevitabil adevarul:

    rezultat vot 8 la 55… ea zice ca ca au fost 10 la 39 :D

    Nu s-a putut abtine, are virusul in singe… :D

  12. edi spune:

    …ce o fi acuma în inima anteneitrei…? …”asa cevaaa…” ;)

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      stai flexat: de securisti le e scarba tuturor, uneori chiar si securistilor le e scarba de ceea ce sunt!

      • edi spune:

        Flexat stai tu la tine-n familie, bobocule !
        DaaaAcoli poți face glume dintr-astea câte vrei.
        Iar, despre securiști, se pare că știi foooarte bine poveștile, vorba lui Digi24, din interior. Drago gyorgyfalvi, …tu nu cumva ai la activ niște acte ratate ( freud-isme, na !), că parcă…

        • sorin gyorgyfalvi spune:

          @ edi

          pai uite, de exemplu eu nu ma uit la UM digi24 ca tine ca sa stiu ce debiteaza…. :D Incercarea ta patetica de a deturna reflectorul de pe tine nu pacaleste pe nimeni. Deci, stii ce-a zis Dabija!

  13. Mihail spune:

    Eu sunt departe, aproape ca nu ma mai 8ntereseaza ce se-ntâmplă în Romanica.
    Uneori, mai am ceva “zvacniri”, însă de scurtă durată. Pana si cutremurul din ’77 a ținut mai mult.
    Așadar, am citit ca Livache este “cam” supărat pe Tăriceanu, deoarece acesta il sustine in continuare pe Tudorel.
    Tudorel care nu vrea sa dea odată, legea fraierii. Mai mult, Tăriceanu o are și pe aia care-i Secretar la Guvern și v-a fi înlocuită cu Grabă.
    Deci, sunt adevarate povestile astea ?

  14. emi spune:

    Am citit postarea si comentariile si trebuie sa recunosc: m-au induiosat!
    @VV, dumneavoastra ati aplicat un consistent program de investitii in toata tara, drept recompensa v-au facut dosar aiuristic, adica plin de maculatura si lipsit de consistenta (cine sta sa citeasca n kg de nimicuri?!?), important este sa fie stimulata gloata sa dea cu pietre…
    Sorinache, numaratul securistilor mi-a amintit de Pristanda si steagurile lui, “doua la Primarie” ar fi fanii/prietenii/patriotii cu sufletul la Romania, “doua la Prefectura” ar fi fanii/reprezentantii puterii zonale, astazi disimulati in decor dar mereu prezenti, “doua la…” ar fi fanii/reprezentatii altor potenti cu interese in tara noastra. Intrebarea e, daca vor fi unii maziliti, fanii cui vor fi?!? :)
    Cat despre arbitrare internationala impartiala… asta m-a induiosat cel mai tare, ar fi actiunea de predare totala, daca mai era ceva de predat strainatatii…
    @VV, securistii/sistemul a invins, chiar si aici au ramas sa comenteze/injure doar ei.

    • Sunt de acord că serviciile și procuratura, mai ales după 2004, au avut un șir lung de victorii.

    • Radu spune:

      @VV
      Trebuie sa fim de acord cu securista @emi -:) care cunoaște desigur perfect operatiunea de neokgbista și anticonstitutionala de sabotare a blogului al cărei scop a fost impiedicarea a exprimării libere a unor opinii.
      Nu sunt însă de acord cu faptul ca dv nu ati reactionat corespunzător atunci când aceasta gașca mafiota neokgbista a depășit orice limită.
      - Dv Trebuie sa reactionatii cu plângeri penale cel putin la adresa lui @Niko și @Mihail cand aceștia si-au permis postări nazistoide la adresa dv personal (sa facă din pielea dv pantofi și veioze!!!!??? ).De asemenea era de elementar bun simt sa le blocati accesul pe blog.
      -Dv Trebuie de asemenea sa faceti plângeri penale securistului @ Tudor care a accesat ilegal datele personale ale lui @Cris și ale parintilor ei și a proferat amenintari la adresa ei pentru opiniile ei. Trebuie anchetat cine i-a permis accesul ilegal la datebpersonale.
      -Dv. Trebuie sa va adresati comisiei parlamentare SRI cu cererea de a ancheta o posibila implicare ilegală a SRI în această operatiune anticonstitutionala de sabotare a blogului.
      Am însă serioase îndoieli că veti proceda astfel.

      • emi spune:

        :) :) :)
        Omul obisnuit sa ordone nu se poate abtine…

      • Radu spune:

        @VV
        Părea ca aveti o deosebita stimă și prietenie pentru @Cris, ale cărei postări erau întotdeauna pline de substanta .Asa va protejati prietenii ? Nu inteleg de ce nu închideti “mustaria blogului” devenită inutilă și chiar toxica.Facebook va este arhisuficient pentru lansarea unor mesaje publice.Securistii va pot injura și pe fb :-) Ce sens mai are mentinerea acestei platforme compromise de “pesta porcină neokgbista”, cu ce va ajuta?

        • emi spune:

          Asta era scopul ascuns, inchiderea blogului?!?
          Dar cu ce te deranjeaza pe dumneata blogul lui @VV, iese din tiparele comandate de ONG-uri???
          Si cu libertatea cuvantului cum ramane, “ciocul mic” nu e specific comunismului?!?
          Facebookul este pentru subiectele de actualitate dar arhiva este mult mai greu de accesat. De fapt asta deranjeaza superba arhiva care tocmai a implinit noua anisori :)

        • Blogul are motoare de căutare mai bune decât Fb. De asta îl păstrez. În plus, ămi dă informații despre argumentele lor.

      • Dragă Radu, eu din principiu nu fac plângeri penale. Și când eram ministru mă hotăram foarte greu pe calea asta. Înjurăturile anonime pe cyberspațiu nu cred că sunt condamnate penal. Ar fi doar o pierdere de vreme. La câte amenințări cu moartea și jigniri am primit, ar trebui să stau numai prin tribunale.

        • edi spune:

          Varujane, dar unde duamneiartămă i-ai găsit, omule, la ce clinică… ?
          …că mi-e c-o să să degenereze ca în westernurile alea proaste vănd începe toată lumea să tragă în toată lumea…, pe cuvânt, îți spun…

          Apără-ne, Maica Domnului…!

  15. emi spune:

    Pe vremuri, tov. NC spunea: “Tovarasi, trebuie sa facem…, trebuie sa construim…, trebuie sa producem…”, asuma responsabilitatea alaturi de ceilalti, astazi, fanii limbajului de lemn si al ordinelor aiuritoare dau lectii de capitalism: “trebuie sa faceti, trebuie sa.construiti, trebuie sa…!”, dar ei nu, au oare scutire medicala de incompetenta?!? Acuza pe altii de neocomunism folosind limbajul de lemn al socialismului, doar adrisantul si responsabilitatea s-au schimbat din “noi” in “voi”.