Un domn pe nume Andrei Caramitru oferă coaliției PSD – ALDE două variante, una mai ispititoare decât alta

Și anume: dacă USR, al cărei membru este, câștigă alegerile, să ne bage pe toți la pușcărie, iar dacă USR pierde alegerile ( alegeri care, în această ipoteză ar fi măsluite) să ne dea foc. Acest îndemn care aparține, totuși, unei persoane mature, cu o biografie profesională onorabilă și moștenitor al unui nume de familie care obligă la o conduită civilizată, îmi amintește de Traian Băsescu, cel care voia, a doua zi după câștigarea alegerilor, să umple Piața Victoriei de țepe folosite în scopuri la fel de umanitare. Eu nu am încredere în astfel de declarații, ele dovedesc emfază și necumpătare. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Traian Băsescu, predecesorul lui Andrei Caramitru, a dovedit că cei pe care îi amenința cu trasul în țeapă erau mici copii față de sistemul securisto-mafiot pe care el însuși l-a construit. S-a dovedit, în tranziția noastră, că cei care proferează astfel de amenințări și care promit tot felul de țepe, de la Traian Băsescu până la Corneliu Vadim Tudor, nu au de dat decât o singură țeapă, și aceea mare, poporului român.

https://www.dcnews.ro/fiul-lui-caramitru-usr-replici-socante-cu-o-liberala-le-dam-foc_633998.html?fbclid=IwAR33GTbAk05eOLerz_9HQ5wKRCHmJASRKz0tHzz0qlZSeSaEKc05oF8NQfo

8 Responses to “Un domn pe nume Andrei Caramitru oferă coaliției PSD – ALDE două variante, una mai ispititoare decât alta”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Ca baiatul ala bate campiile e cert, ca tu mori de grija lui la 12 noaptea, trecute fix, e problema ta :)
  Dar despre amicii tai de guvernare gen Radulescu – Mitraliera si declaratiile lor ai o parere buna, asa e , Varujan ?
  Bine, pa si nu uita : se numeste “cabotinism”

 2. elenick spune:

  VV, suntem exact in cazul gainilor evazioniste si a cotetelor ce trebuie impozitate de urgenta, dar ca de obicei, in ultimul timp, ne facem ca nu intelegem ce zic altii! :)

  Omul face o constructie logica IPOTETICA, pornind de la premiza ca PSD-stii se vor grabi sa dea o OUG retroactiva (”clar neconstitutionala”, spune dansul), pentru a anula procese trecute si a scapa de condamnarile din prezent. Asadar, prin reducere la absurd, se intreaba daca aceasta masura nu poate deschide calea altor decizii de acelsi fel, respectiv un ”OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă exista precedent ?”

  Numai cine n-a citit nimic in viata lui poate da un caracter de” indemn” acestui ”panseu”, daramite cineva care a mai si scris ceva la viata lui… :)

  Dar daca ati primit punctaj de la partid sa comentati aiurea… ce sa facem, ”monseur scrim, monseur citim!” :)

  Cel mai degradant pt dvs. e ca primiti acelasi punctaj cu Chireac, Herjeu, Gadea, Badea et comp, ”mintosi” din astia! Ziceti-le si dvs. sa faca ceva variante, pentru oligifreni, una, pt altii – ceva mai subtil… :)

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  ce genial a putut fi Caragiale de a reusit sa vada adevarata fata a politicienilor chiar si dupa vreo 130 de ani!

  https://www.youtube.com/watch?v=V_ieF7G-WJI

  Bob cu bob daca-i iei pe politicieni (cu exceptiile de rigoare care intotdeauna intaresc regula) puteti gasi la fiecare loc in acel trablou!

  Tremura efectiv rahatu-n ei de spaima sa nu zgandare sistemul, si ca sa prosteasca totusi pe prosti vin cu discursuri similare cu cele ale lui Nae Catavencu! Toader cred ca mai are putin si face icter mecanic de frica! Dragnea facea pe super zmeul in decembrie, intre timp s-au aranjat apele pe dedesubt si acum tace precum rahatu-n iarba!

  Pai se intimpla exact ce ziceam in repetate rinduri de-a lungul anilor: cind nu faci un lucru corect la momentul potrivit e evident ca nu vrei sa-l faci, si dupa aia vii cu tot felul de scuze: acuma nu se poate ca nu e oportun, acuma nu se poate ca ploua, acuma ca ninge…

  Deja s-au scris si romane pe tema ordonantei de urgenta a lui Toader, mai ramine sa fie pusa si in manualele scolare ca studiu ce caz chiar inainte ca ordonanta sa apara in monitorul oficial! :D :D :D

  Or sa apara imediat si bancuri:
  - Domle Toader, cind dati ordonanta?
  - Pai n-o mai dau!
  - Atunci de ce-ati mai scos-o in spatiul public?
  - Ca s-o fac de risul lumii!

  :D

 4. Andrei spune:

  @VV, Ce parere are familia ta ca ai votat pentru eliberarea violatorilor si criminalilor ???