Întâlnire deseara, 30 August, orele 21,00 la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, pe Antena 3

18 Responses to “Întâlnire deseara, 30 August, orele 21,00 la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, pe Antena 3”

 1. Mihai Andrei spune:

  E adevărată ştirea cum că s-a hotărât deja amânarea alegerilor locale până in octombrie 2012 ? Dacă da, atunci scandalul aurului are măcar această utilitate pentru PD – acest scandal trumite în planul 2 un pas uriaş către dictatură – având în vedere câte legi se încalcă.

 2. Kronstadt an der Graft spune:

  Domnule senator, poate acum înţelegeţi mai bine de ce sunt atât de pornit împotriva acestui impostor numit Traian Băsescu. Astăzi la televiziuni am asistat la înregistrarea momentului în care personajul s-a dat la manifestanţii de la poarta Cotroceniului, care scandau împotriva afacerii Roşia Montană. La interpelarea unuia dintre alegătorii din grup privind interesele personale ale preşedintelui în afacere, acesta i-a replicat scârbit ceva de genul: „ … tu nu ai nici o valoare, eu mi-am demonstrat-o pe-a mea”.
  Iaca unde era buricu pământului! La Cotroceni! Şi a mai zis şi altele.
  Dacă nici după o asemenea ieşire cinică opoziţia nu este în stare să-l desfiinţeze, atunci tare mă tem că nu mai e nimic de făcut în România. Şi ca să fiu mai explicit în felul în care văd eu lucrurile, am să vă redau mesajul pe care l-am trimis în data de 8.06.2010 stimabilului Sever Voinescu, pe blogul pe care acesta activa în acea perioadă:
  ”Mare noroc aveţi cu actuala opoziţie, care, vorba lu nenea Iancu, este ca industria românească… Dacă era Băsescu în locul lor se lega cu lanţuri de poarta Cotrocenilor, pe când aşa aveţi de furcă cu doi sfinţi cu frică de toate cele. Putem să le punem şi nume: sfinţii Jelanie şi Miştocarie. Ia să vedem dacă ghiciţi care-i unul şi care-i celălalt?”

  • @ Kronstadt

   Nu reusesc sa stabilesc o cale de comunicare cu conducerea operativa a PNL pe tema expertizei. Mesajele noastre sunt reactive si fara o strategie de raspandire a mesajelor. Nici nu stiu ce ne-am face fara televiziuni.

 3. un liberal optimist spune:

  @VV,
  N-am vrut sa va descurajez. Dar e greu sa te exprimi la Razvan Dumitrescu. Vrea sa se auda doar pe el.Normal, ratingul lui este in scadere!Poate prindeti o emisiune la Ciutacu!

 4. Mihai Andrei spune:

  Dragă liberalule “nu-ştiu-de-ce” chiar aşa de optimist: e strict adevărat ce spui despre R.D. – e grandoman şi specios. Însă:
  1. Nici pe Ciutacu nu-l scot genialitatea sau cultura din casă – a trebuit să-l apostrofeze brutal A. Năstase ca să priceapă rolul său într-o emisiune, şi
  2. Are o singură emisiune pe săptămână.
  Şi atunci, ce emisiuni rămân accesibile opoziţiei ?

 5. un liberal optimist spune:

  @VV,
  No comment!
  @Mihai Andrei,
  Nici nu trebuie sa fie. Dar acolo invitatul poate spune ce doreste.

 6. Paul Snaider spune:

  Discutati si despre :

  Ca nu pot fi comasate alegerile respectindu-se totusi statul de drept ( adica democratia ) o stiu toti romanii mai putin ,, democratii ,, lui Basescu. Chestiunea cu economiile este hilara si insultatoare. In acest context doresc sa-i intreb ; cine suporta costurile Referendumului pentru modificarea Constitutiei , care nu a fost altceva decit propaganda in campania basesciana. Si atunci se stia foarte bine ca nimeni si nimic nu poate obliga Parlamentul ce si cum sa voteze, singurul referendum decizional fiinda cel de modificare a Legii fundamentale dupa, repet, dupa votarea ei de catre Parlament. Asa ca, PDL-isti scoate-ti banii daca asta-i motivul. Banii poporului (sic). AMIN !

 7. un liberal optimist spune:

  @Mihai Andrei,
  Sunt optimist pentru ca Romania a fost mereu liberala. Chiar si pe timpul comunismului!

 8. tiberiu spune:

  @VV
  Cel mai mult mi-a placut afirmatia dv. care demoleaza argumentatia pedista pentru comasarea alegerilor :
  “Cel mai ieftin sistem politic electoral este dictatura”
  Acesta trebuie sa fie cred un motto al propagandei antipediste

 9. tiberiu spune:

  @VV
  As mai completa insa ca”
  “dictatura este insa in acelasi timp sistemul politic cel mai scump platit cu pretul inapoieri economice,sociale,materiale si morale de catre marea masa a populatiei.Pretul saraciei si inapoierii este insa exorbitant raportat la economia electorala. Alegeti intre economia electorala si saracia lucie a populatiei.”

 10. tiberiu spune:

  @VV
  erata pardon:
  “Alegeti intre o meschina economie electorala(cica) sau democratie si progres material si social.”

 11. un liberal optimist spune:

  @All,
  Reiterez: dictatura e mai scumpa si democratia este ma ieftina. Cu o conditie:un stat liberal autentic!

 12. un liberal optimist spune:

  @VV,
  De fapt, la acest aspect ma refeream. Si daca observati, actualul regim seamana cu cel vechi.Risipeste averea si energia Natiunii pentru cel putin o generatie, daca nu este extirpat imediat!