Ne vedem azi, la orele 18.45- emisiunea “Deschide lumea” cu Laura Chiriac (Realitatea TV), iar de la 21.00- “Subiectiv” cu Razvan Dumitrescu (Antena3)

9 Responses to “Ne vedem azi, la orele 18.45- emisiunea “Deschide lumea” cu Laura Chiriac (Realitatea TV), iar de la 21.00- “Subiectiv” cu Razvan Dumitrescu (Antena3)”

 1. Mihai ANDREI spune:

  S-a mai vorbit pe tema moderatorilor: la L.C. puteți fi dvs. înșivă – argumentativ rațional, cult si șarmant. Pentru emisiunea lui R.D. trebuie sa va transformați rapid, pentru o eficienta maxima a mesajelor pe care doriți sa le transmiteți – extrem de concis și sentențios.

 2. tudor spune:

  @VV
  V am urmarit, la ambele emisuni.

  Mai ales ca la RTv ati realizat un slalom spectaculos printre criza de timp, teme impuse si autovictimizarea dnei turcanu, reusind sa transmiteti cateva idei importante.

  Ne a placut,
  felicitari!

 3. dragospas spune:

  V-am vazut la ambele emisiuni. Si asta cu toate ca e-mailul de la dumneavoastra prin care ne anuntati prezenta la TV a venit muult prea tarziu.Chiar nu se poate face ceva pentru ca aceste e-mailuri sa ne parvina mai repede ?
  La RTV ,Turcanca in nesimtirea si aroganta ei binecunoscuta a incercat sa faca praf emisiunea pentru a nu se discuta despre nerealizarile guvernului. Ati reusit sa mai strecurati cateva idei. A fost o emisune nefericita,care mi-a cam aratat cum se vor desfasura emisiunile de dezbatere cu pedelisti de acum inainte. Mi-as dori sa aveti o confruntare cu madam Paul-Vass .Ar fi o emisiune de dezbatere pe idei desi cateodata si aceasta doamna procedeaza ca Turcanca.

 4. Mihai ANDREI spune:

  Dragoş,
  eşti într-o eroare candidă – “în orice dialog autentic nu e vorba doar de o inteligenţă luptând cu o alta, ci de un eu ce vrea să SUPUNĂ alt eu”, dialectica aristotelică e rarisimă, mai ales în poilitică, – astfel încât Vass e cu mult mai periculoasă (eficientă) decât Turcanu întru distrugerea unei dezbateri, fiind mult mai inteligentă, mai obraznică şi mai perversă. În plus, are şi o spoială de instrucţie ce o face, în ochii publicului larg, să pară cumva competentă faţă de ceilalţi boci, igaşi, etc.
  Varujan:
  n-am să mă refer la a doua emisiune, pentru că a ieşit mai prost decât tiparul megalomaniac uzual R.D. În schimb, prima m-a făcut să dorm şi mai puţin decât de obicei: mi-a adus aminte de prima parte a lui 2009.
  Şi eu o dispreţuiesc profund pe d-na Turcanu, şi-l preţuiesc pe intelectualul şi avocatul Dan Şova, dar … Cu privirea lui de animal de pradă, aflat undeva sus în lanţul trofic, parcă a exagerat puţin aseară. Sau nu ?!? Poate că nu există altă soluţie cu acest tip de oameni ai PD-ului ? Eu invidiez pe cei ca Dan Şova, care pot fi şi atât de feroce. Totuşi, fără să vreau, după străvechea zicală “iartă, dar nu uita”, mi-am adus aminte ce “eficient” critica (împreună cu Olguţa Vasilescu ş.a.) PNL-ul în perioada satisfacerii visului băsescian – guvernul boc 1.

 5. tiberiu spune:

  @Vv
  Am vazut numai emisiunea lui R.D. Am retinut controversa dv. cu D-l Bogdan Chiriac. Sigur ca amandoi aveati dreptate, fiecare din unghiul sau de vedere : in timp ce dv, ati pus accentul pe scaderea ponderii investitiiilor raportat la PIB si in valoare absoluta comparativ cu anul 2008 (in opozitie cu propaganda mincinoasa a lui Boc si Udrea), d-l Chiriac punea accentul pe strategia electorala pedista axata pe cumpararea directa cu bani pesin a voturilor alegatorilor.Aceste doua opinii se complecteaza reciproc.
  Adevarul este ca actualul guvern nu este deloc interesat de cresterea nivelului de trai al populatiei caci asta ar face cumpararea voturilor mult mai scumpa si mai dificila.Ei acorda atentie investitiilor (nu si celor din fonduri europeene din care se fura cu greu) numai in masura in care pot satisface clientela proprie si din care pot lua spaga pentru campanie. Trebuie sa intrati in logica maligna pedista altfel nu veti putea intelege strategiile lor si modul cum pot fi ele combatute.