Iata extrasul din discursul presedintelui de la ceremonia de investire a Guvernului

 

“Închei multumind înca o data Guvernului Emil Boc, închei felicitând Guvernul Ungureanu si o spun acum public: numele viitorului prim-ministru fusese de multa vreme discutat si cunoscut atât de mine, cât si de fostul prim-ministru al Guvernului României, Emil Boc. Deci cei care s-au aratat surprinsi nu au avut decât sa fie surprinsi.”

Comentariile sunt de prisos…

 

74 Responses to “Iata extrasul din discursul presedintelui de la ceremonia de investire a Guvernului”

 1. un liberal optimist spune:

  @anca,
  Poate ca am fost cam rau. Cer scuze! Insa nu ti-ai dori sa fii judecata de niste amatori!

 2. anca spune:

  @un liberal optimist
  Daca e saracie, in general, nu mai exista dragoste?
  Amuzanta asta cu vrajeala, un domn a spus despre mine ca sunt o vrajitoare deconstructivista.

 3. un liberal optimist spune:

  @anca,
  Dragostea in saracie are final jalnic!

 4. @emi
  Cu care Corina vorbesti? Eu nu plang, nici in ghilimele…:)

 5. anca spune:

  @un liberal optimist
  Nu cred ca este o regula. Si dragostea in bunastare poate avea acelasi tip de final.

 6. un liberal optimist spune:

  @anca,
  Asta e! Hai sa sarim pe urmatorul articol al Maestrului.

 7. Sorin Muncaciu spune:

  Domnule Vosganian, trebuie sa recunoastem ca in istoria moderna a statului roman , conducatorii statului au avut cea mai mare influenta in starea natiunii. Romania sub Casa Regala a cunoscut perioadele cele mai infloritoare, cind natiunea romana a fost puternica si unita. Perioadele in care rusii ne-au ales conducatorii : Gheorghe Gheorghiu Dej, Ceausescu si Iliescu au fost perioade de suferinta pentru poporul roman. La fel cum, taranii impiedica caii, la pascut,sa nu fuga, la fel si interese straine, ne-au impiedicat avintul impiedicindu-ne prin conducatori . Am putea spune ca Basecu si Constantinescu au fost singurii ” alesi” ai poporului roman, din perioada istoriei moderne a statului roman. Ce alegere absolut lamentabila au fost ambii !!! Prin alegerea lui Basescu ne-am impiedecat singuri !! Este ca un blestem acest om in fruntea statului roman, ne-a ” delectat” cu ce este cel mai josnic si mai trivial intr-un politician !!
  Dat fiind ca istoria se repeta, cred ca salvgardarea interesului national va fi pastrata, cel mai bine, in timpul monarhiei constitutionale . Propasirea nationala , nu interese politice de grup meschine sau desartaciunea unei “cariere” politice, trebuie sa fie grija de capatii a conducatorului statului roman. Casa Regala a Romaniei este deasupra confruntarii politice si ideologice, deasupra intereselor meschine de trib sau casta, de aceea, cred ca este cea mai in masura sa mentina echilibrul puterii si, sa aiba propasirea natiei romane ca singur scop si crez . Exemplul unui Presedinte irational ca Basescu, trebuie sa fie un semnal de alarma, pentru seriozitatea cu care trebuie sa gindim alegerea viitorului conducator al statului roman ! Acum , dupa mai bine de o suta de ani si dupa toata istoria Romaniei din secolul 20 , cred ca solutia lui Bratianu a fost cea mai buna ! Monarhia constitutionala este solutia care are cele mai mari sanse sa asigure echlibrul si stabilitatea statului roman.
  Va rog sa reflectati asupra eventualitatii catastrofale, de a avea un alt Presedinte ca Basescu !! Cred ca noi, romanii, nu ar trebui sa ne mai luam riscul unui alt Basescu !!

 8. Un liberal optimist spune:

  @VV,
  O republica parlamentara ar fi cea mai buna polita de asigurare.

 9. Sorin Muncaciu spune:

  Domnule Vosganian, este foarte simplu, inlaturi riscul de a avea alt Basescu prin trecerea la monarhia constitutionala prin aducerea Casei Regale la conducerea statului !!

 10. emi spune:

  A existat si Carol al-II-lea. N-o fi fost Base dar era pe viata. Riscul exista indiferent de forma de organizare, trebuie sa invatam sa-l evitam.

 11. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Pai, in ordine:intai republica parlamentara si dupa monarhia. Pentru ca ambele institutii trebui acceptate , respectate si iubite de cetateni!