Platforma electorala a Uniunii Social Liberale

Platforma electorala a USL

108 Responses to “Platforma electorala a Uniunii Social Liberale”

 1. Eva spune:

  De partea cui plateste mai bine…

 2. Filip G spune:

  Jalnic discursul lu’Traian Basescu,USL are cel putin 5% mobilizare la vot.
  Interesul national tine de vointa unui singur om?
  Numirea unui priministru e interes national.
  Hai sa aratam care e vointa natiunii!
  Mobilizare!

 3. @ Tiberiu (Evei prefer sa nu-i raspund, gandirea de tip “cine nu e cu noi e platit de altii” nu merita niciun comentariu): eu nu cred in tertium non datur in cazul de fata. Pe baza acestei gandiri votam de ani intregi raul mai mic. Pentru ca in loc sa ne gandim la o alternativa reala, ii dam cu “aliante” contra “raului mai mare” si contra naturii. Comparatia ta este inexacta dintr-un motiv foarte simplu: America nu era deloc afectata de “alianta antinazista”, pe cei de acolo milioanele de morti ale gulagului rosu nu ii interesau. Asta ca sa nu mai spunem ca daca aveau un dram de onoare nu ar fi acceptat acordul rusinos de la Yalta. Insa e deja o alta discutie.
  Iliescu are inca un rol important in PSD, s-a vazut asta inclusiv la referendum. Dar nu e singurul. Ma gandesc aici si la figurile jalnice care au ajuns sa populeze PNL si care sunt “emanatia” (termen drag lui “tatuca”) sistemului comunist. Pai ce cauta intre liberali Sorin Rosca Stanescu, cel care a recunoscut singur ca a fost turnator? Unde e celebra intransigenta pe care Crin Antonescu si-a manifestat-o in cazul Monei Musca? Tu nu-ti dai seama ca Gheorghe Bratianu se rasuceste in mormant cand vede ca unul dintre candidatii “liberali” pentru Senat e fiul cominternistului Valter Roman? Acel prim ministru care a colaborat o vreme strans cu Iliescu, inclusiv la mineriadele din 13-15 iunie 1990, cand sediile PNT si PNL au fost devastate? Cum se simte un liberal alaturi de un prim ministru care-l citeaza printre influente pe teroristul rosu Che Guevara? Sau cum poti spune ca vrei sa scapi tara de coruptia PDL cand tu ai in partidul aliat baroni locali ca Radu Mazare?
  Tocmai aici e problema – USL nu ne scapa de nimic. Daca e sa castige alaegerile, in locul unor corupti vin alti corupti. O ilustreaza foarte bine hotiile transpartinice si abuzurile venite din ambele parti. Nu iti mai amintesti cenzura si abuzurile din timpul lui Nastase? Cu oamenii lui Nastase in partid vrei tu sa faci politica nationala? Aici e buba. Solutia? Greu de intrevazut, dar esenta ei consta in coalizarea unei forte politice in jurul unor oameni verticali, straini de cloaca politicianista, cu idealuri clar formulate – asa cum parea sa fie, odinioara, Uniunea Fortelor de Dreapta. Si chiar daca acea forta nu are nicio sansa sa castige alegerile de acum, macar poate constitui o solutie de viitor, spre deosebire de actualele incropeli, care nu duc decat la prelungirea agoniei si la compromiterea oricarei doctrine politice.

 4. Eva spune:

  Alt telepat care stie ce fac mortii dar stie a se folosi de ei…

 5. Eva spune:

  Un partid nu e o jucarie. Nu poate fi al Bratienilor mai ales daca se vrea national. Nu poate fi decat partidul celor care trudesc pentru el LA UN MOMENT DAT. Mai lasati mortii in pace…