O să te iubim mereu, Iurie Darie…

Când pleacă dintre noi un om precum Iurie Darie, simt de parcă ar fi murit ceva din mine. Avea un zâmbet despre care credeam că nu va muri vreodată. Şi, într-un anumit fel, poate că e nemuritor. O bunătate care te cucerea şi în faţa căreia nu puteai decât să fii bun. Desena cu ambele mâini în acelaşi timp, ceea ce însemna că lumea putea fi la fel de frumoasă, indiferent din care parte o priveai. L-am iubit şi m-am numărat printre cei privilegiaţi care au avut prilejul să i-o spună. Putem să  repetăm asta acum, cât mai mulţi dintre noi, căci de acolo unde e, din lumea fără timp şi fără graniţe, ne poate auzi pe toţi, cei care am fost copii mai bucuroşi şi am rămas, într-un fel, copii, datorită lui. Dumnezeu să-l odihnească şi să-i păstreze zâmbetul, în veşnicie, pentru noi toţi…

34 Responses to “O să te iubim mereu, Iurie Darie…”

 1. hermann spune:

  Dumnezeu să-l odihnească si sa-i harazeasca calea pana ce ajungem si noi!!!
  Nici mie nu mi-a venit sa cred, desi ii cunosteam problemele de sanatate generate de frumoasa varsta, dar imi amintesc ca acum cateva saptamani circula pe net o veste lugubra intr-o seara, ca a murit in timpul unui spectacol (se dadeau lux de amanunte) ilustrul Dan Puric, cazandu-i un reflector in cap!!! Si am inceput sa sun in stanga dreapta sa transmit familiei condoleante sa vedem daca putem fi alaturi cu ceva langa familie si cand colo imi raspunde chiar el, am trait niste clipe de nu va puteti imagina, insa el foarte spiritual mi-a spus: “Pai este adevarat, pentru ca oricum pentru multi sunt mort demult”
  Asa ca pentru moment si chiar si acum, nu am crezut vestea si nu cred ca Iura nu mai este, el doar s-a dus sa pregateasca scena pana ajungem si noi acolo!

 2. adam mares spune:

  Dumnezeu sa-l odihnesca in pace! Inteleg ca era un om bun, dincolo de scena. Sunt sigur ca in Cer bunatatea este rasplatita asa cum nu poate fi aici, pe pamant.

 3. Pacala spune:

  @alll,
  Nu le am cu artistii actorii in mod special. Magicieni sunt si doctorii care dalveaza vieti si multi altii, care se sting anonimi. Insa trebe apreat te tot geniul iar Darie a fost asa. Pa, adio, maestre

 4. angela isop spune:

  Nu cred cà cineva va putea sà-l uite vreodatà pe Iurie Darie.
  A fost alàturi de noi din adolescentà pànà la maturitate si mai departe…. Avea darul magic de a te face sà crezi cà totul e bine si frumos si asa va fi mereu….
  Nu mai e la modà fraza, dar…sà-i fie tàràna usoarà…

 5. Corneliu spune:

  Se duc “titanii”. Dumnezeu sa-l odiheasca !.
  Am meditat astazi la cel ce a fost si a ramas Iurie Darie dupa poezia “Pamantul deocamdata” :
  ” TIMPUL VIETII NI-I SCURT
  HAI SA-L FACEM CURAT ! ”
  Poate si politicienii nostri vor medita la aceste versuri.

 6. adam mares spune:

  Harry Tavitian — Mountain Bride (Armenian trad.)
  http://youtu.be/Y0F82G4rmRk

  Noapte buna, noapte buna!

 7. adam mares spune:

  Erata
  John Mayall “Dream With Me”
  http://youtu.be/aqC11bgugzw

 8. Corina spune:

  L-am vazut pe Iurie Darie povestitorul in “Petrica si lupul”. Si in timp ce povestea si noi, copii de 8-9 ani, ne intalneam cu instrumentele personaj, el desena repede-repede, cu ambele maini pe o tablita aflata pe scena. Apoi o carte a acelei varste a fost “Recreatia mare” ilustrata de Iurie Darie. Am ratacit cartea aceea si editiile de astazi nu mai pastreaza ilustratiile. Poate copii ar avea mai mult chef de lectura daca li s-ar strecura in manuale si grafica lui Iurie Darie. Cu siguranta, pentru mine va fi legat intotdeauna de vremea copilariei.

 9. Pacala spune:

  @VV,
  Maestre,
  au astfel de actori, daca parintii sunt astfel. Altfel, eu ca parinte nu am putut identifica…

 10. Marius (Bucuresti) spune:

  Mi-l amintesc pe Iurie Darie in “Baietii nostri” (una dintre primele comedii romanesti), turnat chiar in orasul meu, la Ploiesti, apoi in “Post restant”, “Dragoste la zero grade”, “Vacanta la mare” si altele..

  Avea figura de star de Hollywood, ar fi putut sa joace cu succes alturi de Cary Grant sau altii…Dumnezeu sa-l odihneasca!

  In alta ordine de idei, domnule Vosganian am avut placerea sa va vad ieri seara, in sala, la concertul Mayall – Tavitian! Cum vi s-a parut?

 11. Pacala spune:

  @all,
  @VV
  Maestre, o analiza la rece, matematica asupra posibilelor rezultate finale ale alegerilor din decembrie:
  USL: 60% … 63%
  ARD: 23 … 24%
  PP-DD: 8% … 9%
  UDMR: 6% … 7%

  Rezultatul de mai sus are in vedere toate estimarile, inclusiv din redistribuirea mandatelor.
  Cine vrea sa citeasca si sa isi bata mai mult capul,
  aici: http://turambarr.blogspot.ro/2012/11/decembrie-un-bal-predictibil.html

 12. adam mares spune:

  Cred ca astazi nu prea mai avem actori frumosi dpv fizic. Mie asa mi se pare.

 13. Mihail spune:

  Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa fie eliberat dl. Adrian Nastase ?

 14. alex spune:

  Pacat ca ia pedeleul peste 20 la suta in mandate. Mare prostie. Opozitia trebuia sa fie compusa majoritar din PPDD si UDMR

 15. tiberiu spune:

  @Pacala
  Sondajela actuale nu sunt relevante pentru scorul final al alegerilor.Basescu si mafiotii lui actioneaza in disperare de cauza,dovada atacul marsv al ANI si desi fara o acoperire faptica dpdv public acest atac masiv la adresa guvernului induce o teama : “uite ce ne face basescu, nu poate fi invins”.
  Aparitia imediata a cazului Trasculescu a echilibrat putin situiatia,dar nu suficient.Sunt stringent necesare actiuni in forta ale guvernului care sa pericliteze efectiv mafia portocalie si care sa dea sentimentul public: “Acum ii dovedim pe mafioti”.
  Meciul se joaca si in fiecare zi scorul se sachimba functie de impresia publica despre actiunile competitorilor in cursa electorala.
  So pe mafioti cu toata forta,sa-i rupem !

 16. tiberiu spune:

  @All
  http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/fratii-becali-borcea-copos-si-meme-condamnati-la-inchisoare-cu-executare-1201231
  Justitia “independenta” actioneaza energic in campanie condamnand la ani grei de inchisoare rudele lui Becali si pe managerul lui Becali atentionad indirect ca oponentii lui base vor fi “arsi”(apropos de ARD) dupa ce alaltaieri ANI a “arata pisica” guvernului Ponta.Base actioneaza in disperare de cauza incercand sa reprime prin dosare politice si santaj toti inamicii politici si pe cei 7.4 milioane care au votat impotriva lui.Cred ca acest mod de actiune se va intoarce impotriva lui in actuala conjunctura, caci cetatenii inteleg ca a te incovoia in fata unui santajist este o conduita sigur perdanta.
  Cetatenii trebuie sa inteleaga sa sunt oameni liberi si nimeni in lume nu le poate contesta drepturile.Dimpotriva daca renunta de buna voie la drepturile lor dusmanii natiunii din interior si exterior ii vor priva apoi de toate drepturile legitime.

 17. Eva spune:

  Oare Traian Basescu e singurul barbat din tara asta?
  Oare se asteapta sa-l puna la punct o femeie?
  N-am crezut ca un om isi poate bate joc de atatia care cotizeaza pentru salariul sau iar acestia sa cotizeze cuminti in continuare. V-a vrajit, v-a descantat, ce naiba v-a facut de dansati toti cum va canta? Bagati-l o data in curticica unde ii e locul!!!

 18. tiberiu spune:

  @all
  Moaca lui base a tinut loc de discurs.Face pe el de frica nu de politicieni ci de votul popular care ameninta sa-l trimeata pe el si pe acolitii lui nmafioti in spatele gratiilor.

 19. Filip G spune:

  Ca respect pentru Iurie Darie nu comentati aici prestatia jalnica a lu’Basescu.
  Multumesc!

 20. un liberal optimist spune:

  @all,
  Plin de balele disperarii bagabondul ne tot ameninta cu MCV-ul lui si al Monicai Macovei. Ok, fie MCV-ul cat de nasol, poate careva sa-mi spuna cu ce imi schimba viata?

 21. tiberiu spune:

  @Un liberal optimist
  Sigur ca MCV-ul va reflecta o optiune politica dar si una economica a CE fara de Ro.Deocamdata blocarea fondurilor europene are, inafara de cauzele proastei gestionari,o componenta unei politici de santaj si presiune financiar-electorala pentru ca populatia sa se teama sa azvarle la gunoi mafia basista.
  Vreme de 8 ani base a amanetat Romania marilor puteri si acum ele nu vor sa scape din gheare un bun pentru care au investit in mafia basista,garantul colonizarii tarii.

 22. tudor spune:

  @VV

  n am urmarit pedeantregul iesirea basescului din aceasta seara, ci numai partea finala.
  oricum, am identificat un atac extrem de grav la adresa sistemului democratic ; anume, afirmatia prin care parlamentului, in intregul sau (“471 de parlamentari”), suferintele pe care este nevoit sa le indure intregul popor

  in primul rind, invocarea de catre presedinte a articolului din constitutie conform caruia presedintele vegheaza la buna functionare a institutiilor nu i confera acestuia un drept absolut de a arunca anatema asupra celei mai reprezentative institutii a oricarui sistem democratic, anume parlamentul
  critica presedintelui viza doua nerealizari ale romaniei ultimilor ani: esecul intrarii in spatiul schengen si absorbtia scazuta a fondurilor europene
  a pune aceste esecuri evidente exclusiv in sarcina parlamentului, in conditiile in care cauzele ar trebui cautate in primul rind in activitatea guvernarii pdl, a politicii externe romanesti conduse de domna sa si chiar a parchetului general care a reactionat extrem de firav la semnalele , inclusiv dlaf, privind fraudarea fondurilor europene, demonstreaza aceasta intentie a presedintelui de a discredita institutia cea mai reprezentativa a democratiei, anume parlamentul.

  trebuie mentionat ca in perioada in care parlamentul, in actuala sa alcatuire, a sprijinit un guvern pdl nu a fost in nici un fel subiect al atacurilor presedintelui
  deasemenea, in ciuda evidentelor, presedintele nu a criticat niciodata public guvernele pdl in legatura cu chestiunile de mai sus.

  domnule senator,
  de aproape doi ani scriu pe acest blog ca a face politica inseamna a genera acte politice – documente si actiuni politice; uneori mi ati raspuns ca nu e nevoie , intrucit este vorba despre fapte evidente; alteori insistentele mele au avut ecou – probabil ca au determinat intr o oarecare masura hotarirea dv privind interpelarile adresate guvernului; etc

  in calitatea pe care o aveti, de
  vicepresedinte al senatului,
  va solicit

  sa sesizati biroul parmanent al senatului asupra celor semnalate

  sa solicitati si sa determinati un punct de vedere al senatului care sa condamne afirmatiile dlui presedinte basescu

  sa solicitati inventarierea tuturor atacurilor dlui presedinte asupra parlamentului

  sa transmiteti textele in cauza ambasadelor , UE, congresului statelor unite si departamentului de stat

  camerele reunite sa i transmita textual dlui presedinte basescu ca declaratiile domniei sale sunt un atac direct asupra sistemului democratic, sunt contrare constitutiei si il expun unei noi suspendari.

 23. tiberiu spune:

  @Tudor
  Ai perfecta dreptate, parlamentul trebuie sa replice public in mod dur atacurilor desantate ale mafiotului cotrocenist.
  pana acum parlamentarii n-au demonstarat cohones si din acest motiv base s-a urinat constant in capul tuturor.
  Poate ca va veni odata si un moment de mandrie si barbatie din partea parlamentarilor.

 24. tudor spune:

  @tiberiu

  actuala majoritate din senat l a validat pe horia georgescu , care i acum sef la ani; ori intimidati de merkel@co , ori din motive care ne scapa, cu toate ca era basist notoriu.

 25. tiberiu spune:

  @tudor
  Acele motive care “scapa” sunt legate probabil legate de inconstienta si indolenta care a caracterizat parlamentul si care au permis ascensiunea si mentinerea la putere a unui personaj malefic precum TB si a mafiei sale.

 26. tudor spune:

  @tiberiu

  o asemenea atitudine nu mi s ar parea dura, ci normala.

  nu poti cere respectul unei natiuni cit timp Tu, ca institutie, nu demonstezi nimic in acest sens.
  altfel, daca sunt atacati ca “persoane fizice” , domnii din parlament au reactii normale.
  cred insa ca unii parlamentarii s au obisnuit sa i ocarasca basescul, li se pare cumva ca asta face pare din fisa postului.

  mda

 27. tiberiu spune:

  @Tudor
  Nu degeaba se spune “cum e turcul si pistolul”, cum este poporul (indolent civic)tot asa si reprezentantii lui.Daca erau cetatenii mai isteti, mai batosi si mai responsabili,asa erau si parlamentarii si mafiotii lui basescu nu aveau nici o sansa sa se catere.

 28. Pacala spune:

  @VV,
  @ all
  Delirant,
  delirant,
  delirant.
  Rezultatul unui discurs antipopor va fi o mobilizare extraordinara la vot a antibasestilor. A oamenilor din Romania. Nu vor mai exista intrebari de ce si cum. Eu daca ezitam pe aspecte economice acum ma voi duce la vot.
  @tiberiu,
  datele privind votul final in structura parlamentului date de turambar de obicei s-au verificat. Plus ca este sociolog. De aia am dat si link-ul. Vei vedea. In plus, cum procentele ARD depindeau e participarea finala ca procente la vot, o participare masiva va conduce la un ARD sub 20%.

  cat despre iesirea de aseara a guvernatorului, mi se pare relevanta aceasta analiza:
  “Dacă şi la vot furăm, putem spune că nu mai avem nici o speranţă , votul este fundamental într-o democraţie

  Sa rasfoim rapid din meniul de gogosele cu glazura 25% reala si umplutura 75% inventata , servite natiunii aseara de intaiul marinar al ei ( totusi daca sunteti grabiti mergeti direct la nota de subsol * unde aveti dezlegarea saradei discursului )

  ■Dusmanii romanilor sunt acum politicienii, toti cei 471, adica de data aceasta intreg Parlamentul. 25% real – desigur ca Parlamentul are o imagine rea, 75% gogosi – Basescu insusi a cautionat majoritatea atat timp cat a avut-o. Deci : care…471 ?
  ■Intrarea in Schengen compromisa de ultimile 6 luni. 25% real : desigur ca isteria suspendarii n-a facut bine aderarii. 75% gogosi – aderarea la Schengen ne este refuzata din 2009, remember “scandalurile” Basescu-Olanda, etc. Deci unde a fost presedintele intre 2009 2i 2012 ?
  ■” Una din marile probleme pentru care avem, spre exemplu, fondurile europene suspendate e legata de conflictul de interese ” 25% -perfect corect, 75% e minciuna prin omisiune : fondurile europene au intrat in pre-suspendare datorita unor controale facute in perioada 2010-2011, ghici ghicitoarea mea, care ministra blonda e in mare culpa pe aceasta tema ?
  ■Incompatibilitatea ca si criteriu de evaluare. 25% – corect fiindca e complet iesit din comun ca Parlamentul sa nesocoteasca o decizie a ICCJ ( cazul Diaconu ) . 75% gogosi deoarece Basescu ignora Curtea Constitutionala care a decis ca nu ANI da verdicte, ci justitia. Afirmatia ” Ei ( cei 4 ministri ) au dreptul să atace în justiţie decizia ANI ” e falsa 100% din simplul motiv ca nu exista nici o decizie ci doar suspiciuni. Deci nu oricine e mentionat la micul dejun de procurorul ANI-Georgescu e implicit vinovat
  Si astfel ajungem la partea cea mai grava a celor 35 de minute :

  ■Frauda de la referendum socotita statistic , unde din nefericire pentru el , Basescu a sarit calul
  Da, dacă în trei secţii de votare au fost doar 500 de voturi furate nu e mult. Da, dar în România sunt 18.000 de secţii de votare. Dacă avem o medie de 500 la fiecare trei secţii de votare, lucrurile nu sunt în regulă.

  Practic, Basescu afirma ca in Romania se fura in toate sectiile de vot si lucreaza statistic : au gasit procurorii 500 de voturi teoretic furate ( practic Justitia va decide bob-cu-bob ) in 3 sectii ? De aici, printr-o socoteala simpla omul ajunge la 3 milioane. Cu o alta socoteala la fel de simpla, oricine poate demonstra ca la alegerea lui in decembrie 2009 au fost “furate” per total cam 6 milioane, dar cum sa te cobori la nivelul unor asemenea asertiuni ?
  Mi se par afirmatii pentru care “delirante” e un termen bland
  Nu comentez reluarea cu obstinatie a expresiei “romanilor” in conditiile in care majoritatea romanilor nu mai cred demult in ce le povesteste omul nostru,deci revin la citatul din motto : unde erai Comandante cand Anastase Roberta fura votul, si nu in vreo sectie pe undeva prin Teleorman, ci in plin Parlament ?
  I rest my case : omul a ridicat mingea la fileul USL, cum spuneam, orice interventie le va da ocazia acestora sa-si mobilizeze electoratul, sigur, depinde doar de ei cat de destept o vor face.
  In incheiere, doua bancuri
  1 Bancul cu primul ministru numit in “interes national”, citez din Basescu acum un timp : ” Nu-l voi numi niciodata pe Ponta “
  2 Bancul cu votul care este “fundamental într-o democraţie”, citez din Basescu in iulie 2012 : ” Nu mergeti la vot “

  * Toata tirada prezidentiala a fost doar o incercare de a atrage USL intr-o campanie anti-basescu in care sa se poata implica activ de partea ARD. Cum l-ati auzit trecand rapid peste “economic stam bine”, omul vrea sa le stabileasca el temele discursului. Simplu ca “bine,pa”

  http://politicata.wordpress.com/2012/11/13/discursul-lui-basescu-o-capcana-ieftina-plus-doua-bancuri-cu-comandante/

  @VV,
  Maestre,
  Am o rugaminte personala, incercati macar acolo unde puteti sa preintampinati situati abracadabrante ca cea din Gandul:
  http://www.gandul.info/news/stimulent-pentru-campania-electorala-ponta-i-a-dat-lui-vanghelie-apele-minerale-si-metroul-10285848#.

  Adica mai pe romaneste, daca vrem sa reziste USL 4 ani din interior, hai sa nu mai punem preoti la ape minerale si ginecologi la managementul fondurilor europene

 29. Corneliu spune:

  @vv
  @all
  Copiii de astazi, mai mari sau mai mici au altfel de actori. Care sunt “la fel de buni” ca “titanii” scenei noastre, insa intr-o alta directie. bine conturata de “nenea Iorgu”. Si “specializati” in MAREA COMEDIE (daca vreti sa cititi cu accentul pe E) a DEMAGOGIEI POLITICE.
  Daca-mi este permis, desi nu-i aici locul, va redau si ultima mea opinie fata de situatia acestui tip de ACTORI.
  Va multumesc pentru atentie.

  MARȚI, 13 NOIEMBRIE 2012

  Ganduri la doua citate pe o tema veche
  “Inainte de a spune ceea ce am de spus, vreau sa fac foarte clar pentru toti ca nu este treaba mea batalia politica. De asemenea, vreau sa stiti ca ceea ce am de spus este in virtutea art.80, al.2 din Constitutie, care il obliga pe presedinte sa vegheze la functionarea institutiilor statului. Declaratia de astazi este justificata si de faptul ca ma simt responsabil pentru romani si Romania si, nu in ultimul rand, am dreptul de a vorbi si de a spune adevarul”, a subliniat seful statului, de la pupitrul Administratiei Prezidentiale.

  “Din pacate, evenimentele din vara au dus la amanarea pe termen nelimitat a deciziei, care ii afecteaza pe romani si economia romaneasca. Decizia Comisiei de a avea un nou raport cu privire la MCV in decembrie era una care sa ne ajute, sa se constate ca eventual a fost o ratacire a politicienilor in vara, si spun ratacire dintr-un motiv simplu: a castigat vreun roman vreun leu din reducerea atributiilor CCR, schimbarea Avocatului Poporului, a castigat vreun roman vreun leu din suspendarea presedintelui?”, s-a intrebat Traian Basescu.
  (http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-atac-la-parlament-au-castigat-romanii-vreun-leu-din-suspendarea-mea-1201263)

  Am redat doar doua citate din recenta conferinta de presa sustinuta de CEL dublul suspendat, inca presedinte, pentru a completa cele cateva ganduri pe care le-am avut la postarea anterioara, “Adevarata demagogie politica”. Cu referire stricta la cele doua pasaje evidentiate in rosu.

  Totusi, inainte de a incepe, nu vreau sa fiu partinitor. Asa cum spuneam si anterior, demagogia politica este prezenta la toti reprezentantii si in toate partidele pentru ca, “principial”, niciunuia dintre politicienii nostri (SAU CU FOARTE PUTINE EXCEPTII, carora le cer scuze) nu le lipseste strategia machiavelica: “scopul scuza mijloacele” (aici se impune un amendament: “Extrem de cunoscuta expresie “Scopul scuză mijloacele” a lui Niccolo Machiavelli nu este bine citată. Ea trebuie inteleasa in acest fel: “trebuie să avem în vedere rezultatul final”.(http://www.realitatea.net/citate-celebre-dar-incorecte)
  Probabil ca dupa alegerile din decembrie realitatea va demonstra demagogia din campania abia inceputa.

  Dar sa revin la gandurile de astazi, strict legate de cele doua citate.

  Spunea dl inca presedinte, referitor la primul citat:
  “De asemenea, vreau sa stiti ca ceea ce am de spus este in virtutea art.80, al.2 din Constitutie, care il obliga pe presedinte sa vegheze la functionarea institutiilor statului.”

  Vreau sa-l dezamagesc atat pe dumnealui cat si pe consilierii, doctori in manipulare, care-l “pregatesc” pentru astfel de iesiri.
  Articolul respectiv (80, aln.2) spune, cu subiect si predicat astfel:

  ARTICOLUL 80 Rolul Preşedintelui
  “(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice.
  În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.”(http://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-80-constitutie)
  Fara sa fii doctor in drept sau, daca vreti, chiar in “drepti” se vede clar ca din context S-A OMIS ESENTIALUL, ADICA ceea ce dl dublususpendat NU A FACUT, de loc, in tot mandatul sau: EXERCITAREA FUNCTIEI DE MEDIERE.
  La acest fapt am facut referire inca din 2010, cand ii scriam personal ca ACEASTA SE ASTEAPTA de la Presedintele pe care il votasem (pasajul respectiv se regaseste in postarea initiala de pe blog, intre mesajele adresate Presedintiei).
  Daca ar fi sa fac un comentariu, m-as referi la ceea ce ma doare si as fi acuzat de prea mult subiectivism. De aceea, legat de acest prim citat, nu pot spune decat atat:
  Aceasta este ADEVARATA DEMAGOGIE POLITICA !
  In al doilea citat, tot dumnealui afirma:”a castigat vreun roman vreun leu din suspendarea presedintelui?”
  Fara a minimiza impactul referendumului asupra mediului de afaceri, dar aici nu trebuie sa uitam MANIPULAREA PARACIOASA SI MINCINOASA, facuta cancelariilor “suzerane”, trebuie sa spun ca noi, romanii de rand, NU AM CASTIGAT NIMIC DIN RAMANEREA LUI la “putere”.
  Am fost saraciti de guvernarea Boc (pardon, BASESCU, curat ANTICONSTITUTIONALA), umiliti si marginalizati pentru ca EI, gasca pedelisto-basista sa-si rotunjeasca “pungile si burtile” si suntem intrebati daca am castigat vreun leu ?
  Pai asta-i batjocura-batjocurei.
  Ce sa castigam, cand prin “matrapazlacurile” PEDELISTE, facute cu fonduri europene, acum suferim ca guvernarea USL este verificata “la sange”, parca ea ar fi fost cea vinovata. Dar, ma intreb, RAMANEREA LUI LA “POST”, ne-a adus altceva decat SCUMPIRI, NOI UMILIRI si, nu in ultimul rand, ACEEASI ATITUDINE DICTATORIALA SI DISPRETUITOARE CU CARE NE TRATEAZA ?
  Si iarasi, pentru a nu fi din nou subiectiv (si a nu explica aparatului de partid prezidential cat am pierdut de pe urma grijii sale, democratice), nu pot face alt comentariu decat:
  Aceasta este ADEVARATA DEMAGOGIE POLITICA !
  Nu uit, insa, un lucru. Cineva, odata, a scris un roman intitulat “Si tu vei fi tarana”.
  Poate ca cei care se cred nemuritori ar trebui sa mediteze mai mult la ultimele zile. Si la ultima mare inmormantare.
  Un mare actor spunea (il parafrazez), la despartirea de Iurie Darie, ca la nastere toti primim certificatul de deces.
  ACEASTA ESTE MAREA REALITATE, NEDEMAGOGICA.
  SI CU ASTA RAMANEM, indiferent daca suntem presedinti sau simplii cetateni.