Intalnire cu prietenii blogului

Dragi prieteni ai blogului,

Va invit marti, 4 mai 2010, la orele 18.30, la sediul PNL din str. Kiseleff , nr 57, la o intalnire a Clubului Bloggerilor Liberali.

Va astept cu drag!

27 Responses to “Intalnire cu prietenii blogului”

 1. Pacta ca nu sunt din Bucuresti… Chiar daca nu sunt liberal, insa un schimb de idei ar fi fost binevenit…

 2. @VV
  :-(( Multumim de invitatie! Va dati seama ca tot cu drag am veni si noi, provincialii si cei de pe alte meleaguri (ma gandesc la cris, la barosanul) dar ne este imposibil deocamdata. Suntem alaturi de dvs. si va asteptam la iasi.

 3. un liberal optimist spune:

  Buun! Si atunci cine mai vine la intalnire?

 4. [...] si Varujan Vosganian au anuntat deja intalnirea, eu pot doar sa intaresc invitatia si sa spun ca nu il puteti rata pe [...]

 5. adrian spune:

  E destul loc? :)) Eu incerc sa vin sigur – daca mi-e permisa oa astfel de exprimare!
  Multumesc pentru invitatie caci ma consider un prieten al blogului! Sunt curios daca se deghizeaza cineva in Itzic Baseanu :))

 6. @ 20 x Schindler , corina chiriac
  Incercam sa organizam cluburi in toata tara. Daca doriti, va pot pune in contact si cu alti internauti din Iasi care ar vrea sa participe la astfel de evenimente. Daca tot ne bazam pe domnul Vosganian, sunt sigur ca in curand o sa punem ceva la cale si pt. orasul dvs. Cu voia dvs., imi anunt si eu prezenta. :)

  • @alexandru marin

   Eu cred ca trebuie sa organizam aceasta retea si sa o adaugam, ca instrument de lucru, comisiilor de specialitate ale PNL. In fond, informatica si capaciutatea ei de comunicare constituie o specialitate in sine. Sau am putea sa constituim o suibcoimisie la nivelul comisiei de IT&C.

  • @alexandru marin

   Va anunt cand plec la Iasi, sa organizam intalnirea.

 7. @ un liberal optimist
  sunt asteptati toti prietenii PNL-ului, ai liberalismului si ai blogurilor liberale de pe la noi. Daca si dvs. va regasiti printre cei strigati, va asteptam cu drag.

 8. cris spune:

  @ adrian

  Ei, asta-i! Daca apare, te deghizezi si tu. Zici ca esti cris. Ochelarii pe virful nasului, mina stinga in buzunar, mina dreapta pe laser pointer. Explici, professional, tipurile de personalitati, psihopatologia, si clarifici, stiintific, modul in care se orienteaza soriceii portocalii dupa cascaval, si, mai ales, cum se impaiaza. The force is with you, my friend, zise Obi Wan Kenobi…

 9. @liberal optimist
  :)) Doar nu te bazai exclusiv pe cei de pe aici! Acum, vorbind serios, miscarea e mult mai larga, include toti bloggerii liberali, iar noi eram invitatii maestrului.

 10. @VV
  @alexandru marin
  Aceste intalniri sunt de bun augur si fac deja parte din strategia de comunicare. Lucrez acum la un studiu de caz privind planul de comunicare al unei organizatii politice (PNL fireste!) si un loc foarte important il are comunicarea virtuala, cu impact deosebit atat asupra publicurilor interne cat si a celor externe. Am mai discutat pe aici de cafenelele politice in cadrul carora si bloggerii se vor putea intalni. Ideea este ca bloggerii sa nu se intalneasca doar ei intre ei ci sa interactioneze cu personalitatile si liderii de opinie din partid.
  In alta ordine de idei, ma intrebam cum se vor infatisa prietenii nostri incognito? Pe cale de consecinta, deghizati, nu?

 11. cris spune:

  @ Corina

  Ti-l imaginezi pe Barosanul cu ciorapi de matase, pe tocuri cui si parfumat, iar pe mine cu papion si mustata Tiriac? He, he, he!

  Of, Doamne, ma stradui sa nu ma apuce plinsul. Tocmai m-am uitat la niste cifre din cauza lui Tibi. Cresterea de personal in sistemul medical si de servicii sociale este de 17% in Romania, pe 30 de ani, dupa cifrele lui; de 50% numai in sistemul medical in Statele Unite pe ultimii 15 ani, si preconizat sa creasca cu inca 22.5% pina in 2014. Mda, in plus se crede gresit sa sanatatea este doar un consumator de buget. Nu se gindeste nimeni la tot ce inseamna productie industriala aferenta (medicamente, dispozabile, chimicale de laborator sau de radiologie, hirtie, IT). Sanatatea este si o mare place turnanta prin care banii de la asigurari/stat sunt reinvestiti in final in chimie, hirtie, industrie farmaceutica etc. Gata, nu ma mai pling…

  Sa ne tii la curent cu proiectul la care lucrezi. (PS: Publicuri?)

 12. Bibliotecaru spune:

  @ VarujanVosganian

  :)
  Cuvântul “reţea” în România este compromis…
  :)

 13. adrian spune:

  Multumesc pentru autograf!
  Pentru ca discutiile au avut mai mult o turnura statistico-economica (firesc sa aveti mai multi fani in zona asta) m-am abtinut sa pun vreo intrebare desi aveam cateva. Una dintre ele era legata de soarta patrimoniului cultural care a fost si este cu totul si cu totul neglijat din punct de vedere al potentialului sau de motor economic (macar motoras ..). Ceea ce s-a intamplat cu Sibiu 2007 si care se datoareaza initiativei lui Caramitru din urma cu 10 ani a ramas o chestie in sertar. Sper ca atunci cand se va lua in calcul PND din 2013 incolo sa se dea mai multa importanta acestei probleme, poate chiar printr-un POS distinct asa cum stiu ca au alte tari europene, Grecia fiind un exemplu.

 14. un liberal optimist spune:

  @corina,
  Imi esti draga pentru ca esti ieseanca! Din pacate mi-am pierdut ambii parinti si am vandut tot ce aveam acolo! Oricum te-am simtit ca esti din adevarata Capitala a Romaniei. Daca voi mai ajunge in Iasi ( si ajung pentru ca am 2 morminte de ingrijit), sper sa organizam si o intalnire liberala memorabila in Moldova noastra.

 15. un liberal optimist spune:

  @Alexandru Marin,
  Sigur ca vom organiza tot ce trebuie. Important e sa ne cunoastem ideile.Pana la urma, chiar si cu transportul nostru national ne vom descurca cumva!

 16. lorduljohn spune:

  @cris

  “publicuri” desi nu e forma de dictionar, in limbaj de specialitate e acceptat.

  @VV

  subscriu la interventia corinei: prietenii ieseni ai blogului , cand?Poate? Nu! Sigur!!

 17. @liberal optimist
  Placerea va fi de partea noastra! Sa auzim de bine!

 18. @cris
  Ii multumesc lordului ca mi-a sarit in ajutor, prietenii la nevoie se cunosc. Intr-adevar, in limbajele specializate din domenii precum relatiile publice, publicitatea, stiintele comunicarii, forma de plural publicuri este foarte des folosita, cu toate ca dictionarul il da ca defectiv de plural. E aceeasi situatie ca si in cazul substantivului ,,expertiza”, folosit din ce in ce mai des si pe surse din ce in ce mai autorizate, cu sensul de ,,experienta”, desi dictionarul nu da acest sens.

 19. lorduljohn spune:

  @cris, @corina

  Si desi ‘public’ e un substantiv colectiv, il putem asocia cu alte substantive colective ca: armata, multime, populatie, clasa, etc. In momentul in care colectivul este delimitat si concret, parerea mea de inginer este ca poate fi folosit si la plural.