Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Episodul 24

24. Municipiul Iași, Spitalul Clinic de Urgente  Sf. Spiridon, modernizarea Secției de Radiologie

22 Responses to “Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Episodul 24”

 1. Kronstadt an der Graft spune:

  Mă bucur să văd că cineva are ce pune pe masa alegătorului. Felicitări pentru toate zbaterile dumneavoastră. Păcat că sunteți printre puținii care o pot face și cum cu o floare nu se face primăvară, cu un parlamentar nu se face un parlament. Sunteți excepția care o întărește pe regula aia care ne enervează pe noi cei ce ne zbatem să fim corecți.

  • Mihail spune:

   Hai sa fim seriosi.
   Au fost niste oameni care au venit la boier si au cerut niste bani. Boierul “binevoitor” le-a dat ceva bani.
   Tui crezi ca doar celor din judetul Iasi le-a aprobat fonduri ?
   Tu crezi ca banii au fost aprobati datorita ideilor domnului senator ? Adica a generat proiecte ?
   A zis armeanul ” hai ba sa renovam Radiologia” ???
   De ce nu a renovat tot spitalul, tu stii cum arata ?

   Si ultima intrebare: a dat din banii lui ???

   N-am nici un chef sa sustin dezvoltarea unui nou cult al personalitatii.
   In Iasi despre VV se stie un singur lucru, ca a renovat, din temelii, biserica armeneasca. Atat este recunoscut. In rest daca spui cuiva ca armeanul pretinde tot ce turuie aici de ceva timp, iti rade in nas, iti spune ca esti prost si cu putin noroc te injura si de mama.

   • Shadow spune:

    @Mihail
    iar te erijezi in “vocea iesenilor”. Trebuie intradevar sa fi prost sa crezi ceea ce sustii tu. Asta da “cult al personalitatii”

    1. E grav ca a aprobat fonduri pe proiecte?
    2. Un ministru trebuie sa aibe “singur” toate ideile in toata tara sau marea lui calitate este sa aleaga si sa sustina proiecte locale care se alineaza cu prioritatile strategiei de dezvoltare a Romaniei?
    3. Faptul ca nu s-a renovat un spital pt ca “acolo” nu a fost nici unul capabil sa creeze un proiect ii este imputabil ministrului?
    4. Si ultima gogorita. Daca a dat sau nu din banii lui. Un ministru nu “gestioneaza” banii lui ci un buget guvernamental.

    Tu esti sigur ca intelegi ce e aia “cult al personalitatii”? Nu de alta dar argumentele tale la punctul 2 par sa il acuze pe dl Vosganian ca nu a actionat dpdv al propriului sau “cult al personalitatii”.

    PS. Pe zi ce trece Mihail demonstrezi ca nu intelegi nimic nici din democratie, nici din descentralizare si absolut nimic din organizare, administrare, etc.

  • Ma tot intreaba unii: Ce mai cauti acolo? Cu alte cuvinte, e pacat de tine, lasa sa ramana in politica numai smintiti.

 2. Mihail spune:

  @ Adam Mares,

  Interesant este ca a trecut la pantaloni. Cat despre culoare, hmmmm, stiu si eu..roz la varsta ei, gasesc ca este cam nepotrivit.
  In general, culoarea roz nu este caracteristic fetitelor ceva mai mici ? Eu le vad pe cele care merg la scoala, unde pana si ghiozdanul este roz.
  In cazul ei, ar trebui, probabil, negru si nici un caz roz.
  Bun, daca a folosit o singura culoare, nuanta, nu sunt sigur ca este corect. Precis, usor, monoton.
  In proiectele mele sunt adeptul amenajarilor minimaliste, cat mai putine culori. Aceste amenajari sunt si cele mai greu de proiectat. Simplitatea este cel mai greu de realizat.

  Prima nevasta a facut iar o mare victorie, pentru ea, din aceasta vizita, unde potrivit protocolului, nu are ce cauta la dineu. Lasa, va iesi pe bulevard, la o plimbarica.
  O jalnica profesoara de provincie, aflata deodata brusc in fata lumii intregi.

  Ea, acum, are foarte multe posibilitati, nu numai finaciare. Am ramas paf, cand ma vazut cum arata la fata, cat de batrana este. Ar fi putut sa faca cateva intervetii chirurgicale discrete, ar fi putut remedia cat de cat.
  Este urata in draci.

  PS: m-a incantat gaselnita ta cu domul. :)
  El este considerat o minune, atat ca rezultat final, cat ca si mod de realizare. Imbini niste bucati de caramizi, fara mortar, fara nimic…si gata, ti-a iesit minunea.

  • Kronstadt an der Graft spune:

   Așa o fi domnul din Milano? :)

  • elenick spune:

   Iata ca am ajuns direct in “mai e mult pana departe”: a ajuns trogloditul sa ne explice ce e ala dom, el care pronunta in mod obisnuit “domn”! :) :) :)

   P.S. Oare “provinciala” lui stie cum e “lumea intreaga”? Sau tocmai aceasta “lipsa” il ofuscheaza pe troglodit, fiindca el nu i-o va arata/oferi NICIODATA?

 3. Adam Mares spune:

  @VV
  Ce probleme aveți la ALDE Pașcani? Am văzut că o parte voia să plece din partid.

 4. cris spune:

  O analiza interesanta:
  http://www.cotidianul.ro/abolirea-smechereasca-a-democratiei-in-romania-278844/

  “Din nou suntem originali: dictatură în democraţie. Bunele intenţii exprimate de protestatarii scoşi în stradă de tragedia de la Colectiv au fost în aşa fel exploatate de preaputernicii binomului SRI – DNA încât aceştia au devenit şi mai dictatoriali iar democraţia românească şi mai decorativă.

  Şi iată cum, exact când ar trebui să se pronunţe, în an electoral, poporul este scos din joc în numele poporului. Democraţia este abolită.

  Asistăm la o lovitură de stat de catifea în care, binefăcătorii din umbră, încearcă să ne convingă că abaterile lor dictatoriale sunt pe termen scurt şi spre binele ţării. “Vă scăpăm de corupţi. E singura cale rapidă”.

  Aproape că îmi vine să le mulţumesc. Sacrificii de parcurs pentru o victorie mult dorită.”

 5. emi spune:

  Oare Albert Einstein poate fi banuit de “new age”, asa cum vede Adam Mares in orice teorie mai greu de inteles?!?
  https://www.youtube.com/watch?v=KoubJU2dpcE

 6. elenick spune:

  pentru bizonul blogului: sa mai zici ca nu e un Dumnezeu acolo sus! iata ca s-a scris un articol special PENTRU TINE ! cu citate din Umberto Eco, tot tacamul :)

  http://www.catavencii.ro/torquemada-2-0/

 7. Kronstadt an der Graft spune:

  Ar trebui din când în când să rememorăm pilda Titanicului. Dacă ofițerii au gafat iremediabil, degeaba masa de lucrători din pântecele vasului și-au făcut datoria până în ultimul moment, în timp ce clasa avută s-a făcut că totul e sub control, că în final s-au înghesuit cu toții în bărcile neîncăpătoare și a scăpat doar cine a avut zile. Dacă ar fi avut de unde să aleagă poate că ar fi ales un echipaj mai acătării, dar echipajul din cursa fatidică le-a fost impus. Rezultatul îl știm.