PS News: Dispare cota unica? Vosganian aduce lamuriri

PS News – Varujan Vosganian a declarat ca ALDE este oricand dispusa sa discute despre introducerea unor nivele progresive de impozitare a salariilor, dar eventual 8%, 12%, 16%. El subliniaza ca formatiunea sa nu este dispusa sa discute despre o impozitare progresiva in care 16% sa nu fie nivelul superior.

„Punctul de vedere al ALDE, pe care vi-l spun ca un coordonator al programului economic ALDE este ca noi nu renuntam la 16 ca limita superioara. Suntem eventual dispusi sa discutam intr-o buna zi pentru unele nivele intermediare, de tip 8% sau 12%, pentru categoriile mai prost platite„, declara deputatul ALDE, la rfi.ro.

4 Responses to “PS News: Dispare cota unica? Vosganian aduce lamuriri”

 1. elenick spune:

  Domnule Vosganian,

  Dvs aduceti lamuriri din partea Alde dar programul de guvernare il face Dragnea si tot el il poate ajusta, in functie de situatia concreta. Daca nu se colecteaza suficient sau daca intrarile bugetate nu sunt corespunzatoare vreo cateva luni – timp in care se tot imprumuta pt finantarea minusului, Dragnea este perfect indreptatit sa solicite masuri drastice cum e taxarea progresiva. Nu de alta dar va argumenta ca el vrea sa-si respecte ”promisiunilie electorale” – de fapt minciuni fara acoperire care incep sa iasa la iveala, cum am mai spus.

  Cred in buna dvs. intentie dar la Dragnea ma astept la orice, este in stare de orice! El este tot un ”basel” manipulator de meserie (de unde se pare ca a invatat ”carte”), doar ca nu a aratat TOT ce poate pana acum!

 2. elenick spune:

  Iata ce zice si un om din sistemdespre scandalul ghita :

  https://inprimalinie.com/2017/01/12/silvian-ionescu-abia-a-asteptat-coldea-sa-si-ia-aripi/ (l-am gasit de pe evz)

  • Shadow spune:

   hehe si tu il crezi pe fostul “securist prim” al lui basea care ca orice securist care “se respecta” musca manuta care l-a “hranit”?
   Da sie a fost incalecat de sri si chiar incalecat la greu de catre coana pruna anul trecut prin varsare dipi la sri. Dar nu avea basescu toata sustinerea securistului silvian ionescu cand crea acesta celebra “comunitate de informatii” care se dorea “serviciul unic”?