Vă aștept vineri 19 mai, ora 13,00, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, pentru prezentarea romanului meu „Copiii războiului”!

image description

30 Responses to “Vă aștept vineri 19 mai, ora 13,00, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, pentru prezentarea romanului meu „Copiii războiului”!”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Iar ati “comis” un titlu mai lung decit limita legala :D

 2. Mihail spune:

  Domnul Vosganian, va rog spuneti-mi si mie, din timp, atunci când prezentati romanul(care-o fi) la: Dundee, sau Aberdeen, sau Stonehaven, sau Edinburgh sau Glasgow, ma rog…Scoţia.

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Asta e o parte de Romanie pe care multi se fac ca nu o vad…

  https://ibb.co/gWO0Qv

 4. elenick spune:

  Ia uite si persecutatul politic! :)

  http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sebastian-ghita-refuza-extradarea-727585

  PS “Laudatorii” lui Ghita din Romania il asteptau cu dor si jale sa vina cu “destainuirile” alea tari, de tremura tot sistemul de frica lui!
  Acum frica pare sa ii fie lui….oare de ce?!

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Pieleanu: “e meritul SRI care si-a infiltrat oamenii chiar si in partide…”

  nu se dezminte nicio clipa! Am aflat zilele trecute si care e motivul pentru care e asa de slugarnic cu sistemul: sponsorizari! :D

  Deci, o firma privata care incaseaza multe sponsorizari! : Interesant, nu? Ce interes ar avea cineva sa “sponsorizeze” o firma privata?

  Grupul de Studii Socio – Comportamentale Avangarde SRL

  Acţionari: Marius Pieleanu (99%), Psyho Global Consult (1%).

  Persoane împuternicite: Marius Pieleanu – administrator

  Echipa de conducere: Marius Pieleanu – director tehnic.

  Situaţia financiară pe anul 2013: nr. mediu de salariaţi – 6, cifra de afaceri – 624.105 lei, profit – 311.007 lei.

  Adica, o evaziune fiscala mascata prin sponsorizari, la care vad ca nu se sesizeaza nimeni din sistem! E la mintea cocosului prost cum actioneaza Pieleanu…

 6. Adam Mareș spune:

  @VV
  Sunt pe urmele dvs.! :-)

 7. elenick spune:

  De data asta Monica Macovi are dreptate. In tot! Operatiunea “Salvati puscariasii” continua sub forma dinamitarii din interior a justitiei, a magistratilor care au pronuntat sau vor pronunta in viitor hotarari judecatoresti impotriva mogulilor de presa, a politicienilor sau afaceristilor cei mai odiosi (Dan Voicullescu, membri ai fam. Basescu, Udrea, Truica, membri ai grupului Monaco – etc, etc). Asa ca CIRCOTECA sa fie, Dan Andronic, cel mai infect produs al presei romanesti, MUSAI sa fie bagat in seama, orice prostie ar spune!

  http://www.stiripesurse.ro/monica-macovei-ii-raspunde-lui-tudorel-toader-interesul-societa-ii-este-dirijat_1197596.html

  A, da, si sa moara Codruta, am uitat! :)

 8. Dorin spune:

  Chiar mai are importanţã ce spun produse expirate ale politicii româneşti de genul Monica Macovei sau Bãsescu? Dupã douãzeci de ani de aruncat cu…. pe ventilator, eu cred cã nici un om serios n-ar mai trebui sã le dea atentie. De altfel, cred cã amândoi mai au putin si vor ajunge sã defileze în fundul gol prin piaţa publicã, doar-doar i-o mai lua cineva în seamã!

  • elenick spune:

   @Dorin,

   faci(voit sau neintentionat) comparatii disproportionate intre Basescu si Macovei, chiar daca ei au fost “tovarasi’ de baricada o perioada, urmarindu-si fiecare agenda proprie… In timp ce Macovei a construit ceva – mai bine, mai rau,nu comentez- eliminarea conditionalitatilor de admitere in UE i se datoreaza, Basescu este prin definitie un DISTRUGATOR – de proiecte, de relatii, de oameni, etc, pe orice pune mana(sau “ochiul”) – strica! Nu mai intru in amanunte sau exemple in acest sens, sunt garla.

   Macovei are multe pacate dar nu i se pot nega realizarile esentiale la un moment dat… decat de privitorii in exces ai Antenei 3! sper ca nu e cazul… :)

  • cris spune:

   Mda, ma declar privitor excesiv al sedintelor LIBE – de curind a fost a treia oara cind am vazut-o pe macovei mintind si denigrindu-si tara, mi-e de ajuns.

 9. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  se vorbeste zilele astea despre arhiva sipa, eu unul cred ca si Abhazia Cojocaru a fost santajata tot cu arhiva sipa, si nu-mi aduc bine aminte dar parca si Tudorel Toader a fost complice la faza cu erata de la referendum…

  • elenick spune:

   Nu, Tudorel Toader a fost singurul din CCR venit pe culoarul de dreapta (propus de PNL) si care a votat PENTRU validarea referndumului si impotriva Eratei, impreuna cu alti 2 din gradina PSD-ului (Predescu s i inca unul…) Si in redactarea hotararii au avut opinie separata fata de majoritate.

   De asta e “cantat ” de bine (inca) pe la Antene si nu s-a impotrivit PSD -ul la nominalizarea lui de catre Alde/Tariceanu. Deocamdata! :)