Cum e?

Cum e să fii prim-ministru și, dintr-o dată, să vezi cum, în jurul tău, cei care îți strigau să pleci se bucură acum să rămâi, iar cei care te susțineau să rămâi îți cer acum să pleci?
Iar în mijlocul acestor răsuceli să invoci sentimentul onoarei, să crezi că n-ai uitat de unde ai plecat, că ți-ai îndeplinit promisiunile față de națiune și față de ai tăi, că nu ți-ai renegat propriul trecut și nu ai trădat pe nimeni… Să fii lăudat că nu accepți un stăpân tocmai de aceia care vor să te bage slugă la altul…
Să te crezi un fel de miez al pământului, neclintit în convingerile sale, în jurul căruia doar lumea se întoarce cu susul în jos.
O fi bine?

motiune de cenzura

97 Responses to “Cum e?”

 1. Filip G spune:

  Privesc acum si ma amuz:
  ”Indrazneste sa crezi in Romania PSD-ista” slogan de campanie.
  Sigur ca nu au zis chiar asa,dar au spus de multe ori ”poporul PSD-ist”,deci e valabil sloganul enuntat de mine.
  Si uite ca Grindeanu a indraznit…… :D
  Vezi ce-ti doresti ,poate deveni realitate. :D :D :D

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  din poza aia nu se intelege nimic, trebuia ca atunci cind dai click sa apara varianta mai mare…

  • Mihail spune:

   Aiurea, tu chiar crezi ? Tu te-ai intoarce ?

   • elenick spune:

    Bre, omul face un sondaj simplu, nu o introspectie psiho-filozofica . da si tu un click, pe orice varianta, sa vezi ce iese!
    In plus, tu esti din aia care s-ar intoarce oricand, nu ? :)

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  eu daca as fi in locul lui dragnea as schimba imediat toata conducerea filialei timis.

  • Filip G spune:

   Nu poti face asta,ar insemna sa-si mai bata un cui in talpa.
   Interesant e cum televiziunile de casa a PSD transmit sustinerea de care are parte Grindeanu la Timisoara.Cred ca soarta lui Dragnea e deja transata…. :D

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    sustinere de 40 de insi?/

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ Filip

    realitatea e ca multi dintre voi chiar ati merita sa aveti o tara condusa de busoi!

    • Filip G spune:

     Razboiul asta a ajuns la o alta faza de perceptie in PSD:
     Grindeanu e un veritabil PSD-ist versus Dragnea un traseist PD.
     Grindeanu trebuie doar sa spuna ca nu a fost lasat de Dragnea sa faca punctul de pensie 1000 lei de la 1 Iulie. :D
     Sa ai in doua randuri sustinerea cetatenilor si sa-ti bati joc de ea cum se numeste, sorine?

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      Filip deja devii penibil, sincer!

      Vrea Grindeanu sa fie sef? Minunat! Prima data trebuie sa ia 3.2 milioane de voturi! Cind o sa incerce sa faca asta poa sa zica ce vrea! Ca Dragnea e securist, ca e e traseist pd, orice!

      Pina atunci e un neica nimeni adus in fata de psd acu 5 luni, timp in care s-a dovedit a fi o nulitate absoluta!

     • Filip G spune:

      Eu nu pun botul la manipularea ieftina din PSD:
      Adica ministrii PSD si ALDE care au demisionat se vor regasi intr-un viitor guvern PSD via Dragnea.
      Adica tot rechizitoriu din care rezulta ca guvernul Grindeanu e o catastrofa nu se leaga.
      Ori ministrii au fost incompetenti si nu au ce cauta in viitorul guvern ori totul a fost o cacealma.
      Sa se spele pe cap Dragnea cu situatia creata.

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      … ai invatat si tu cum e cu manipularile din cite vad, si iti incerci talentele aici…

  • Prea multe războaie dintr-o dată nu sunt bune.

 4. elenick spune:

  Gents,

  Sa limpezim lucrurile: cred ca Dragnea e pe catafalc. Toate mesajele publice – si ale PSd-ului- disperarate! si ale opozantilor arata clar ca Dragnea NU mai are sustinerea necesara in PSd.

  Numai sa urmariti A3 – organul de propagada al PSD- si va lamuriti. Bogdan Chireac il ridica in slavi pe Grindeanu – care e pe cai mari in Organizatia Timis, prit ca u INVINGATOR; umila, Maria Coman il contrazice timid, nici ea nu stie ce sa mai zica… Practic Antena 3 a trecut de partea ”dusmanului”…. Nu fac ei degeaba aceasta ”saritura”!

 5. Liviu spune:

  @ VV
  Sa va aduc aminte ca in familie am fost numai PSD-isi, dar de alta factura.

  Tipul nostru de lider a fost Cristian Diaconescu.

  PD-istul Dragnea alaturi de PDL-istul Valcov, PRM-ista Olguta Vasilescu si PRM-istul Codrut Stefanescu au acaparat partidul si l-au transformat intr-un mijloc de Inavutire personala si de a scapa de Infractiuni pentru o Cloaca de Mafioti (PSD, PDL_PNL).

  Totodata eliminand persoane honeste care au PSD-ul in suflet
  Mircea Geoana
  Gheorghe Damian – care a contribuit la câştigarea alegerilor în 9 din cele 11 oraşe şi municipii, printre care şi Alba Iulia (oraş condus de peste 20 de ani de liberalul Mircea Hava).
  Mihai Chirica
  Catalin Ivan etc

  Acesti marlani care conduc PSD-ul astazi trebuiesc sa fie eliminati din PSD cat mai curand.

  • Liviu spune:

   PS
   Anticipez ce o sa-mi spuneti.
   Da, a fost si Iliescu si Nastase si Ponta si Sova etc persoane indoielnice, dar nici le poti compara cu Basescu, Turcan, Blaga, Videnu etc cu care v-ati asociat.

   Si apoi, in Romania nu ai nici-o data optiuni de a vota PENTRU, ai numai optiunea de a vota IMPOTRIVA.

   Cand au iesit un Cristian Diaconescu un Crin Antonescu le-ati dat la cap.

 6. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  din ciclul daca doriti sa revedeti:

  https://youtu.be/Qs3A21fSJ1Q?t=22m22s

 7. livia spune:

  Eu cred ca toti sunt oamenii sistemului, sau daca nu sunt inca, vor fi. Poate si Dragnea este, sau nu, dar i-a adiat pe la mustata un vant de libertate, sau de iesire de sub tutela. Va reusi? Cred ca nu. Si atunci? Propun sa nu mai fie alegeri, ca tot sunt degeaba; sa se faca doar numiri pe pile, cumetrii, rudenie, trese. Sa se dea prostimii putina paine si mult circ , iar numitii, sa pretinda ca lucreaza in interesul national. Un castig tot am avea: s-ar termina cu minciunile si manipularile.

 8. cris spune:

  @ Sorin

  De la specunca securista comisarul citire:

  “De ce am spus că războiul dintre taberele Dragnea – Grindeanu este ”aproape exclusiv” o afacere internă a PSD? Pentru că vorbim de cel mai mare partid și ca urmare traiectoria lui ne afectează pe toți.

  De aceea, de ani buni, câteva instituții și parteneri externi încearcă să influențeze evoluția urmașului PCR și să-l determine să se abțină de la a mai încerca să revină la poziția dominantă, anti-democratică, anti-justiție pe care a avut-o până în 2005.

  Până acum, însă, efortul lor a avut succes doar parțial și doar temporar. Pentru că, în ciuda narațiunilor conspiraționiste promovate de politicieni precum Dragnea, posibilitățile de influențare sunt limitate și depind exclusiv de disponibilitatea unor lideri de a-și asuma un rol reformator sau cel puțin de a se abține de la încălcarea unor linii roșii.

  Dacă ar fi fost altfel, dacă fie serviciile, fie partenerii externi ar fi controlat PSD-ul prin intermediul ”acoperiților” sau al agenților de influență, problema ar fi fost de mult rezolvată. Iar cea mai bună dovadă că astfel de narațiuni sunt pur și simplu mincinoase o reprezintă episoadele ”2012”, ”marțea neagră”, ”OUG 13” și multe altele.

  Cum mai ajungea PSD să le pună în operă dacă partidul ar fi fost infiltrat și controlat de cei împotriva cărora au fost îndreptate aceste acțiuni?! Tot ce au putut face instituțiile și partenerii străini a fost să limiteze proporțiile dezastrului. Au fost incapabile să le prevină, deși ar fi fost inclusiv în beneficiul PSD dacă ar fi reușit.

  Tributar trecutului său de instrument al unui regim totalitar, PSD face ce vrea șeful cel mare să facă. PSD este cronic incapabil să se lase penetrat de idei bune, principii nobile și valori sănătoase, dacă acestea îl împiedică să își exercite și să își păstreze poziția dominantă.

  Dacă șefu’ are un interes pe termen scurt să facă frumos, de teamă, sau să asculte de vorbă bună, de sfaturile oamenilor rezonabili și ale prietenilor României, PSD se poartă acceptabil. Când șefu o ia razna, dă cu copita și nu mai vrea să țină cont de nimic altceva decât de propria lăcomie, de obsesii sau de spaime, partidul îl urmează docil, ca un uriaș tembel și mătură totul în cale. Dacă îl întrebi după aceea de ce a făcut așa se uită tâmp și ridică din umeri.

  Pentru că soarta PSD nu îi privește doar pe membrii săi, ci și pe noi, toți ceilalți, Grindeanu primește ajutor nu doar de la Ponta și de la alți colegi motivați să-l debarce pe Dragnea, ci și de la instituții și țări care speră în continuare că pot ajuta acest partid să se înhame la progresul României. Așa cum au primit o vreme și Iliescu și Năstase și Geoană și Ponta și Dragnea.

  Nu știu dacă își face cineva mari iluzii în privința actualului premier, dar Dragnea i-a speriat pe atât de mulți cu goana sa disperată după imunitate și control absolut încât nu le-a dat de ales. Cred sau nu cred în șansele sale de a-l detrona pe liderul partidului, o alternativă mai bună nu au.

  Grindeanu a dat câteva semnale importante în ultimele luni că este dispus să respecte liniile roșii trasate în jurul statului de drept, al democrației, al justiției și este recompensat pentru asta. În timp ce pe Dragnea nu îl mai primește nimeni, premierul a punctat câteva întâlniri cu parteneri externi valoroase și relevante pentru diferența de statut dintre cei doi.

  SUA și Europa au atâta nevoie de un partener frecventabil la vârful PSD încât toate semnele de întrebare despre capacitatea lui Grindeanu de a cuceri partidul și despre onestitatea și determinarea lui de a ține PSD pe un curs predictibil au fost amânate pentru mai târziu.”

  http://www.comisarul.ro/articol/asta-e-cadoul-pe-care-l-va-primi-marti-dragnea-de-_892658.html

  PSD-ul incurca asa cum e fiindca nu se lasa infiltrat de forte “benefice”, nu pupa condurii (cui?) drept care acum si-o ia in bot din interior, s-au gasit cei usor de cumparat si manipulat???? Ce oribil… Asta e servit cu lingurita unor abulici care citesc asa ceva drept moral, justificabil, benefic, ba chiar patriotic??? Nu mi-e drag dragnea de nicio culoare, psd-ul nici atit, dar asta e de-a dreptul mirsav.

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   @ Cris

   adica eu il blamez pe Adam ca-mi vira securistul ala sub nas iar tu mi-l aduci pe usa din dos? :D

   • cris spune:

    stii cum e, cind miroase a hoit e reflex sa te intorci sa vezi de unde: in materie de propaganda de cea mai proasta calitate dar si duhnitoare, comisarul e augmentarea unui hotnews. Grindeanu, ponta sunt niste unelte, ce sa zic bune, zic ei, fiindca ar servi unor interese externe “benefice” Romaniei. Astia n-au nici macar notiunea a ce inseamna tradare de tara se vede, e buna daca e cu #. Vai Doamne!

    Ei, scuze de inoportunat, eu cu deformatia profesionala, greu sa ma impresioneze ceva sau sa ma faca sa strimb nasul, curiozitatea stiintifica bate sila :)

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   @ Cris

   mai bine hai sa ne ridem de astia care urla ca ciinele la luna! :D

  • Liviu spune:

   @ VV
   @ Cris JOS PALARIA! M-ai dat gata cu analiza ta obiectiva in cazul asta.

   Re Infiltrarea SRI
   ”Cum mai ajungea PSD să le pună în operă dacă partidul ar fi fost infiltrat și controlat de cei împotriva cărora au fost îndreptate aceste acțiuni?! Tot ce au putut face instituțiile și partenerii străini a fost să limiteze proporțiile dezastrului. Au fost incapabile să le prevină, deși ar fi fost inclusiv în beneficiul PSD dacă ar fi reușit.
   Iar cea mai bună dovadă că astfel de narațiuni sunt pur și simplu mincinoase o reprezintă episoadele ”2012”, ”marțea neagră”, ”OUG 13” și multe altele.”

   Re Pozitionarea Pro Grindeanu

   ”Nu știu dacă își face cineva mari iluzii în privința actualului premier, dar Dragnea i-a speriat pe atât de mulți cu goana sa disperată după imunitate și control absolut încât nu le-a dat de ales.”

   Asa ca Domnule Vosganian mai bine va pozitionati momentan de Partea lui Grindeanu si-l debarcati pe Dragnea daca vreti ca ALDE sa mai fie un partid cu credibilitate.

   • Dragă Livache, când ai postări coerente și civilizate, le păstrez. Când bați câmpii, le șterg. Uneori am impresia că sunteți doi diferiți. Cât despre poziționare, eu nu mă poziționez, eu sunt cel care sunt. Nu ajungeam niciodată ministrul finanțelor dacă nu aveam o anumită susținere și atțtia oameni nu ar fi muncit pentru mine. Nu aș fi făcut niciodată ce a făcut Grindeanu.

 9. elenick spune:

  Mai exista un motiv pentru care Dragnea ”baga carbuni” cu motiunea, de scoate bietii parlamentari din case duminica: marti ICCJ poate pronunta sentinta in dosarul Bombonica. Tz, tz, tz…

  http://www.cotidianul.ro/sms-ul-trimis-de-dragnea-opozitiei-302484/

 10. cris spune:

  Elenick draga

  zici de nu stiu ce studiu cu pentru citi bani v-ati intoarce in tara? E insultator, chiar va inchipuiti ca oamenii sunt de cumparat? Dupa principiul ca orice om are un pret? Poti intreba orice, ce vreti sa se schimbe ca e vorba de institutii, viatza, munca, dar sa intrebi “si tu ce pret ai?” e trist….Si numai ca mi s-ar pune o asemenea intrebare si m-as departa fara sa ma uit inapoi: decentza nu se masoara in arginti, fiindca respectivul vorbeste de o “viata decenta”. Decenta in ce priveste profesiunea e data de mediul in care traiesti, respectul care ti se acorda pentru stiintza ta, modul coerent in care se construieste un mediu de munca stabil, care sa favizeze si cresterea ta profesionala si beneficiul pe care-l aduci altora, felul in care esti platit este doar unul din aspectele respectului pentru valoarea ta si nu determinant ca suma ci ca echitate.

  Unul din romanii dragi mie. Cit costa, daca tot e de vinzare? Cit dai pe el tu locuitor al statului roman? Crezi ca-l intereseaza 500 de euro ai statului roman, crezi ca l-ar interesa mii de euro? Si ce crezi ca ar raspunde daca i s-ar pune o asemenea intrebare de sondaj?

  https://www.youtube.com/watch?v=CEJLzCEzHCg

  Daca tie si altora vi se pare un sondaj minunat si pentru cei cu inima acasa… hmmm, considerati ca au inima in buzunar si in genere oamenii judeca pe altii luind ca masura propria persoana.

  Scuze pentru refuzul de a raspunde in orice fel la asemenea “sondaj”: Chestiune de valori incompatibile, nu de suma.

  • elenick spune:

   Vezi ca e o varianta de raspuns si pt cei ca tine: ”Sa nu mai aud de voi!” :) :) :)

   • cris spune:

    Evident, ce nu poate fi cumparat e cihhhhh. E un soi de grandoare personala pe care unii si-o aroga, daca nu te pot cumpara nu ca esti gunoi, dar se si poarta ca si cum ti-ar fi stapin si ar putea sa determine ce faci, ce spui, cind. Vatasisme impotente.

   • Shadow spune:

    @elenick
    aberatia de la romania cu ratza, stilul de aberatii care iti plac tie, este ca pleaca de la premisa nesimtita ca oamenii s-ar intoarce doar daca ar fi “bine platiti” si la ce valoare. Nu romanii se vor intoarce numai cand Romania va fi stat de drept. Nu ceea ce a creat basescu si continua acum sub domnia binoamelor, trinoamelor, etc
    Varianta de raspuns pe care i-o propui lui Cris este din seria “nu ne vindem tara”.

 11. Mihail spune:

  @elenik and @ Vosganian,

  In ordine, daaaa ?
  Elenik, deci dl. Vosganian nu m-a dat afara…pentru ca nu mai stoa cum se face tehnic.
  Eu am inteles dorinta armeanului si m-am retras. Nu mai tin minte daca l-am injurat de mama(glumesc).
  Dupa ceva timp, am intrat intr-o doara si am vazut ca nu sunt banat.
  Nu am abuzat de chestia asta, ramanand in exil. Daca nu ma doreste, nu ma bag pe gat.
  Okay, la un moment dat mi-a raspuns, ceva acolo.
  Eu am considerat ca este un fel de armistitiu.
  Acum, adica atunci, am gandit ca este posibil ca eu sa nu fiu suficientbde tolerant, ca tot criticând, tot nu realizez nimic.
  Apoi, aici, lumea este excesiv de toleranta. Eu de ce nu a-si fi ?
  ….
  Am mers si am votat ALDE cu gândul la domnii Tariceanu si Vosganian, dar si cu bucuria nemarturisita de a fi printre romani. Pe drum, catre sectia de votare, nestiuta, m-am tot intrebat daca sa votez, sau nu.
  Am facut-o cu mare, mare, placere.

  • Filip G spune:

   Ce putere de convingere are maestrul !
   Mihail sa inteleg ca esti un om cu obligatii? :D :D :D

   • Mihail spune:

    Sigur ca am obligatii. Pe ici pe acolo.
    La ce te referi ?

    • Filip G spune:

     Obligatii fata de maiestru care a fost indulgent ori nu a stapanit procedurile pe moment.E vorba de blog. :D

     • Mihail spune:

      Da, de ce nu ?
      S-a purtat elegant cu mine, cu bun simt, asta sigur ca m-a impresionat.
      Ar fi doar o singura imponderabila. Mi-ar fi placut ca sa aiba atitudinea lui Elena Udrea, in fata actiunilor DNA-lui.
      De ce aia, o femeie, a putut ?

     • Mihai, eu reprezint multă lume.In țară și în străinătate. Pentru mine lupta cu procuratura nu e un scop și nu țin neapărat să mai dovedesc încă o dată față de ce am zis în Senat că sunt niște făcături. În plus, eu am aproape 60 de ani, nu mai am timp de experimente.

  • elenick spune:

   Ok, sa trecem peste… daca esti mai tolerant (sper, fiindca e musai in Anglia/Scotia), mai usor cu ”datul afara” a altora, bine?!

   Ps Mi-a rasarit gazonul, o minune! si nici nu m-am omorat cu udatul.. de altfel si scria pe eticheta ca nu se uda mult. Iar la mure/zmeura, dupa o portie de Razormin (de curand data), parca s-au mai inviorat!
   Am gradina frumoasa, dar recunosc, am mana buna si noroc la plante! :)

  • Așa este, te-ai retras singur. Dar ai reapărut mai… scoțian.

   • Mihail spune:

    Nu stiu, spun unii ca apare un moment in viată, când simti nevoia ca sa schimbi ceva. Sa faci o schimbare importanta.
    Aici, astia sunt toleranti. Au in constiinta, in firea lor, ca au stăpânit lumea.
    Ei sunt, declarat, superiori.
    Arabii, tocmai asta le reproseaza, le demonstrează contrariul. Ca englezii sunt vulnerabili.
    Nu sunt de acord cu atentatele cu acest mod de lupta, de abordare.
    Este de neacceptat.
    In rest, am aflat ca avem o tara cu adevărat frumoasa, ca noi, romanii suntem extraordinari.

 12. Mihail spune:

  Eu nu stiu ce sa zic….dar tare-mi place Grindeanu.
  Acum ca a sosit, pe corabie si Ponta, astept cu interes, cu speranta, ca sa faca ceva bun. Bun tare.
  Chiar sa renoveze din temelii PSD-ul, sa-l zboare pe Dragnea. Nu stiu, ceva pe aici.
  Deocamdata sunt curios daca motiunea nu trece.
  Ministrul meu favorit, Tudorel, rezista, nu pleaca. Are caracter, zic eu.

  Mi-ar placea ca sa aflu, ca armeanul, nu a votat motiunea. Ca a votat câş !
  Pana la urma, Grindeanu, este un om muncitor si serios. Foarte serios.Iar, numai armeanul stie ce simte Primul Ministru din pozitia sa. Eu cred ca raspunderea este uriasa.

  • Mihail spune:

   Am sa va dau un mic exemplu, dar pastram proportiile. Sotul lui sora lui maica-mea, a fost secreyar cu probleme economice la Primaria municipiului Iasi. Era din echipa lui Manciuc.
   Omul asta raspundea de tot ce misca in Iasi, in economie.
   Era inginer, de la Nicolina. Un om inteligent si modest.
   Okay, mi-a spus odata ca nu stiu ce problema poate fi, cat de mare, atunci când Iasul nu mai are stocul minim de hartie igienica.
   Acum, ganditi ce inseamna grijile unui PM. Mai este el om politic ?

  • Bănuiesc că mesajul ăsta a fost la mișto.

 13. Pacala spune:

  @vv
  Situatia din psd e cumva ca situatia tariceanu cu basescu

  • elenick spune:

   Uuuups! Vezi ca ai fluierat in biserica! Exact asta nu-i place lui Tari sa i se aminteasca! Si in consecinta, nici lui VV :)

  • Mihail spune:

   Nu, nici vorba.
   Grindeanu, poate vrea sa faca ceva bun pentru tara. A riscat tot, chiar si viitorul lui.
   Spre deosebire de Dragnea, este profesor de matematica si atentie…olimpic.
   Nu o data !
   Cum sa nu am incredere in el ?

   • cris spune:

    Mihail, ce face in interiorul partidului e una, sa o faca in timp, vrea sa schimbe, sa faca dizidentza, treaba lui si treaba psd-ului, e alt domeniu decit implinirea unui plan de guvernare.

    Deocamdata a fost pus in pozitia de prim ministru de partidul dumnealui, ca sa implineasca administrativ un program care a fost ales castigator de niste votanti, si aceasta functie i se poate retrage in acelasi mod daca nu-si implineste functia de administrator. Nu exista ce face un Grindeanu nicaieri in lume, in nicio organizatie ori companie, Daca esti numit, cind ai fost considerat inadecvat pleci, nu te agati cu ghearele de scaun si atunci te trezesti ca revolutionezi tu singur compania. Nu se confunda functia cu persoana. Poate sa fie culmea matematicii, organizational e exact maimutoiul caruia maimutele de jos i-au dat banana, si cum I se spune sa o dea inapoi, el fuge cu banana in virful pomului, se crede zmeu si ii injura pe aia de jos ca sunt porci.

    E penibil. Daca s-ar intimpla asa ceva intr-o companie, in momentul doi s-ar chema securitatea acelei companii si ar fi escortat afara. Si daca era programul de guvernare facut chiar de el, nu de altii, era obligat sa plece fara o pretentie – scuze, asta e, in lume daca esti angajat intr-o companie, ce faci apartine acelei companii, nu iti iei jucarelele si te urci in copac, asta e sancionat imediat, e furt. Ai o firma pe actionariat sa zic, daca actionarii ii spun administratorului angajat de ei pa, crezi ca acela mai sta o secunda acolo?

    Uite, tu ai firma ta cu gradinaritul: daca tu faci planul cum trebuie sa mearga firma, tu finantezi tot, tu ai cumparat de toate, tu ai cistigat un anume numar de clienti, ai stabilit niste contracte si angajezi un administrator, si esti la un anumit moment nemultumit de cum iti administreaza respectivul firma, ce-ai zice daca deodata administratorul zice ca tot e al lui si se inchide in biroul de director zicind ca e dreptul lui? Are vreo importantza daca isi mai atrage citiva angajati? Ar mai conta ca respectivul e matematician si olimpic?

    Nu ma intereseaza dragnea, nici grindeanu, ca persoane, dar asemenea mahalageala, asemenea precupeteala de prost gust si atita ipocrizie ca ce fac acum grindeanu si ponta, sunt penibile, indiferent ce spoiala de demnitate sau interes national sau reformare a psd vor sa-i dea. Fiecare joc are regulile lui, dumnealor incalca regulile jocului.

    • Mihail spune:

     Ar fi nashpa.

    • cris spune:

     Cam da. Si daca vine cineva din alta companie si zice, vai ce bine face administratorul tau. Bravo, e spre binele tau, il ajutam… crezi ca o face de drag sau pune gaz pe foc sa-ti darime compania? Si daca administratorul tau bate palma cu acesta, ajungi sau nu sa crezi ca de la inceput a facut jocurile concurentei? Si cum se numeste asa ceva? Deci hai sa o lasam balta cu toti binevoitorii care ii cinta in struna lui Grindeanu, nu e nicio bunavointa.

   • Și eu am fost olimpic. Si, vorba lui Mihai Ursachi, cu chestia cu motorul din Tecuci, la ce mi-a folosit?

  • Ei, nu. Tăriceanu conducea principalul partid al coaliției. Grindeanu ce conduce?

 14. Liviu spune:

  @ VV & @ Mihail

  Banuiesc ca ‘Interzicerea’ in a posta pe blog are mai multe niveluri.

  Eu astazi am facut initial 3 (Trei) Postari fara a da ‘refresh’, deci nu am stiut daca au aparut sau nu.

  Prima NU a aparut, in timp ce urmatoarele doua au aparut.

  In prima postasem ceva de genul:

  @ VV ”Cum e să vezi cum, în jurul tău, cei care îți strigau să pleci se bucură acum să rămâi”

  Simplu
  In Piata in timpul REZIST noi am strigat ”JOS Tariceanu, Dragnea si Grindeanu”

  1. O tinta a fost realizata 100% Grindeanu e AUT! Acum sau putin mai tarziu.

  2. In Romania exista zicala ‘Te faci frate cu dracul pana treci puntea”, asa ca ”momentan’ ne alaturam lui Grindeanu si il dam jos pe Dragnea.
  3. Prin ne trecerea motiunii, fortele in parlament se pot schimba si poate duce chiar la Schimbarea lui Tariceanu de la Senat.

  • Shadow spune:

   @liviu
   voi ati strigat in piata ceea ce secu v-a invatat sa strigati. “rezistenta” voastra este rentoarcerea la Romania ceausista.
   stiu problema ta sunt mereu “ceilalti” dar printre “rezistentii” tai ioc competente. intamplator unul ca tariceanu, nu dragnea a facut ca Romania sa intre in UE ceea ce nici un ciolosist sau pdl-ist de rit nou asa zis pnl-ist nu a facut.
   Nu mai vb de guvernare ca astia ai matale nu au reusit decat sa decimeze economia romaneasca.

 15. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ Cris

  astia fiind atit de preocupati sa huleasca psd-ul nici n-au observat ca a fost ales Organ la pnl sef! :D Plinge iohan la ora asta ca n-a iesit busoi, dar e acoperit cu ponta!

  Eu sincer nici nu stiu ce sa zic, care varianta e mai proasta, busoi sau organ… E mai bine totusi decit rapluca curcan :D

  Eu sincer chiar mi-as dori alegeri anticipate acum! Dar nu va lasa iohan sa se intimple asa ceva, de data asta va fi de acord si cu osama bin laden sa fie premier! :D

 16. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  nu va mai certati, mergeti aici si invatati cum sa va programati pentru dragoste! ::https://live.antena3.ro/

  e proasta aia de dana grecu sta cu gura cascata sa vada ce zice escrocul de volochievici

 17. edi spune:

  Se gãseste în librãrii o carte consideratã de unii ca fiind capodopera politologiei engleze : Thomas Hobbes, “Leviathan”. Esentza teoriei Leviathanului e veche, pleacã dela Sfântul Augustin, trece pe la Leibnitz, iar Hobbes a desãvârsit-o cumva prin lucrarea de care spuneam. Pe la noi, Dan Pavel a readus în discutie teoria într-un volum apãrut la Polirom în 1998.
  Toti acestia spun cã, da, paradoxul, din pãcate, este mereu confirmat, adicã HOMO HOMINI LUPUS, oamenii îsi sunt proprii lor dusmani, ai lor si ai semenilor lor, probabil cam de cãnd au creat ideologii si au exclus teozofia, ca singurul adevãr (divin).
  Iar Leviathanul este puterea necesarã mereu deasupra omului care-l împiedicã sã distrugã lumea care i s-a dãruit.
  Deci, Varujan, tu poti crede cã aceastã categorie, sã-i zicem pe nume clasapoliticã.ro, lãsatã de capul ei, face exceptie dela paradigma asta ?
  Cu datele de eticã si moralã ale acestei categorii, binecunoscute de noi toti (daaaa ?), bashka unele patologii tipic regionale (si aici am în vedere zone tip Vlasca, etc.), eu, personal (ca sã fie clar) cã fãrã un “leviathan”, si el cumva, ca si media, “câine de pazã al democratziei”, “se duce dracului giudetzul !”
  Nu e nici o bucurie în a constata asa ceva.
  Probabil cã acolo unde democratzia are ceva mai multã vechim ca la noi (…cum se spune, este mai consolidatã) tushele sunt ceva mai nuantzate si nu chiar atât de groase ca pe la noi.
  Dar, vin si întreb, cine poartã vina acestor excese ?
  PS …cred cã ai citit de zilele trecute, dar as insista iar, …fã cumva si salveazã mãcar scriitorul din tine, …si din ochii celorlaltzi !

  • Scriitorul nu are nevoie să fie salvat, el are lumea lui. Iar omul politic care sunt are unele răspunderi de care trebuie să se achite. Totuși, e o logică pe care nu o înțeleg. Dacă eu sunt altfel, de ce să plec eu, de ce să nu plece ceilalți? Dacă toți ca mine pleacă din politică, o să fie politica mai bună?

 18. Mihail spune:

  Suse(Kamikaze) Codrin Stefanescu a blocat activitatea Guvernului, a fugit cu faxul.
  Iar alianta PSD-ALDE, il va nominaliza. pentru postul de Prim Ministru, pe Vladimir Putin

 19. cris spune:

  @ Sorin

  O sa fie interesant cu Orban ca presedinte, nu are nici el anvergura de om politic, prea o da pe golaneli de multe ori. Chiar sunt curioasa. Este absolut necesar sa existe un partid de opozitie, cu busoi ar fi fost inexistent. Asa cum nu-mi pot dori disparitia stingii asa nu mi-am dorit vreodata disparitia PNL – se strica echilibrul unei societati indifferent cum o dai daca inclini balantza prea mult de o parte sau alta. Macar vor deveni vizibili, caci pina acum au fost o molusca transparenta… in ce mod nu stiu, vom vedea, poate vor deveni o molusca rosie de furie, cu moatze in cap si miinile in sold…who knows…

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   @ Cris

   esti optimista ca de obicei. Nu poti sa faci din cacat zbici sa si pocneasca, partidul ala e azi un wc public! Toti cacatii sunt acolo! Dupa umila mea parere singura varianta ca sa existe opozitie este sa creasca alde si sa o ia pe cont propriu, asta referindu-ma la un orizont de timp de 5-6 ani.

   Ceea ce fac cei din opozitia de azi, urs si pnl nu se poate califica in vreun fel, si defapt noi traim paradoxul paradoxului paradoxurilor din 2009 pina azi. Cei care erau cei mai persecutati de catre securisti au ajuns in timp sa fie defapt doar securisti! In pnl sunt mai multi fosti comunisti decit in psd! Cei mai de frunte comunisti azi in pozitii cheie de la presedintele tarii pina la sefa dna sunt fosti comunisti care ce sa vezi, striga: ciuma rosie!

   Ca sa salvam democratia am ajuns sa aparam cu toate puterile psd-ul, iti dai seama ce-am ajuns?

   Deci “penalul” orban nu mai e penal, ponta nu mai e nici el, sunt numai buni de re-adus in fata, au devenit ascultatori intre timp! Si-au invatat lectia: cu sistemul nu te pui!

 20. Adam Mareș spune:

  Ați fi vrut voi să iasă Bușoi! Dar uite că nu a ieșit. Sper să-și revină PNL-ul. ALDE nu va crește în timp, va scădea, veți vedea.

 21. Adam Mareș spune:

  Da, se pare că PNL, PMP, USR, UDMR nu vor participa la ședința de duminică!

 22. Mihail spune:

  Începe circul, unde este casa de bilete ?