Vă invit să sărbătorim împreună împlinirea unui an de la inițiativa impozitării cotețelor, pusă pe seama mea de o adevărată avalanșă de născociri idioate sau ticăloase (și amuzante, uneori) :)

PHOTO-2018-10-26-23-50-18

13 Responses to “Vă invit să sărbătorim împreună împlinirea unui an de la inițiativa impozitării cotețelor, pusă pe seama mea de o adevărată avalanșă de născociri idioate sau ticăloase (și amuzante, uneori) :)”

  1. Marga Maggie Gigi spune:

    N-avem timp de bancuri de autobaza Varujan, sarbatoreste cu ciudateii tai de la Iasi :D :D :D

  2. elenick spune:

    VV,

    In capul politicienilor romani este formata opinia ca orice compromis/porcarie politica ai face, boborul milos, naiv, credul/ usor de manipulat TE IARTA daca faci SI ceva bine, si mai ales daca trambitezi cum trebuie&unde trebuie isprava ta. Nu pot altfel sa inteleg cum oameni politici care se pretind ”cu greutate” sustin nulitati, intelectual si moral, cum este aceasta viorica si restul rebuturilor din guvernul psd! Nicio apa nu va mai spala, VV, nici pe voi ca partid, nici pe voi ca indivizi, dupa asemenea grozavie, luati aminte!

    https://www.g4media.ro/viorica-dancila-paul-stanescu-si-rovana-plumb-la-moastele-sfantului-dumitru.html

    • Cunosc mai mulți intelectuali justițiari carea au susținut tot felul de ticăloșii făcute de cei din fruntea țării. Pe ei am văzut că apele i-au spălat …

      • Barosanul spune:

        @ VV

        ”Cunosc mai mulți intelectuali justițiari carea au susținut tot felul de ticăloșii făcute de cei din fruntea țării”

        Ce ti-ai zis ”Da ce Domne io Vosganian cel Mare” nu pot deveni si eu un Pupincurist sustinator al unui guvern de ”SECATURI”!!

        Un salariu stabil, un post de parlamentar si o pensie babana fara sa ridic un pai? Asa ca , Vosganian ”Impozitarul Cotetelor” deveni, SLUGA de baza PSD :)

        • Barosanul spune:

          @ VV

          Unul dintre ”Intelectualii Justitiari’ care au sustinut tot felul de ”Ticalosii” ai fost chiar TU!

          Dupa ce I-ai bestelit pe PDL-isti ‘te-ai pupat bot in bot tu ei pe portofel si a-ti matrasit PNL-ul”

          Niste Jigodii!!

          http://vosganian.ro/?p=831#comments

          ”Domnule Prim-Ministru, preşedinte al Partidului Democrat-Liberal – membru al Partidului Popular European,
          VĂ CEREM IMPERATIV SĂ RĂSPUNDEŢI FAVORABIL ACESTUI APEL — lansat în 24 Decembrie 2008 — PÂNĂ MIERCURI, 1 SEPTEMBRIE 2010.
          În caz contrar, vă vom cere DEMISIA DE ONOARE din fruntea PD-L atât dvs cât şi altor fruntaşi ai PD-L, precum doamnele Monica Macovei, Roberta Anastase sau domnii Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Sever Voinescu, Cristian Preda sau Gheorghe Flutur.”

          • Barosanul spune:

            @VV

            Un alt ” Telectual Justitiar” care a sustinut tot felul de ”Ticalosii” e…. Taricenu- Slugareanu- Tradiceanu :)

            ”tema protocoalelor. Mai mult sau mai puţin secrete, sorgintea lor se află într-o hotărâre a CSAT prezidat de preşedintele Băsescu, secondat de ”dl Tăriceanu”, prim-ministru la acea dată. Există, ca urmare a includerii corupţiei între pericolele la adresa siguranţei naţionale, o Hotărâre de Guvern care stabilea încheierea unor protocoale dintre Parchetul General cu CSAT, SRI, SIE.”

  3. niko spune:

    COTETARULE…numai la gaini evazionise iti zboara gandul !

  4. Mihail spune:

    Aproape ca nici nu mai tin minte care era defapt povestea cu găinile care sunt evazioniste, daca totusi, armeanul, a debitat o prostie sau nu.
    Remarc faptul că nu se ascunde după corcodușe și ca face bășcălie despre subiect.
    Deci are simțul umorului.