România, țara unde orice e posibil

În ultima vreme am asistat la folosirea în fel și chip a copiilor pentru a justifica faptele părinților lor protestatari. A fost organizat protestul copiilor, micuții au fost puși să joace șotron pe chipuri de oameni, au fost făcuți părtași la tot felul de obscenități, ajungându-se până într-acolo încât părinții – ca de pildă șoferul suedez – să aducă mărturia copiilor pentru a se victimiza. Au fost expuși violențelor, invocându-se mamele cu copii în brațe expuși tunurilor de apă și gazelor lacrimogene, pentru a sensibiliza opinia publică. Nu s-a scos o vorbă în legătură cu responsabilitatea părinților care trebuie să-și protejeze și să-și educe copiii dincolo de mojicii și agresiuni de tot felul.

https://www.youtube.com/watch?v=4C6f_HGn338

În România exploatarea copiilor prin muncă este interzisă, iar ziua de 12 iunie este Ziua mondială împotriva exploatării copilului prin muncă. În mod similar, ca o adăugire morală și legală, este interzisă exploatarea copilului prin politică. Dar ceea ce vedem în filmul acesta, numit inexplicabil „Copiii referendumului”, le întrece pe toate. Trebuie folosite toate mijloacele legale pentru a pedepsi pe cei care au folosit copiii în modul acesta de neadmis. Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului și Adopție trebuie să declanșeze toate procedurile legale în acest sens. Ar fi interesant de știut dacă părinții au știut la ce le sunt expuși copii și dacă au fost de acord cu acest lucru. Iar dacă n-au fost, e de aflat cum acceptă ca odraslele lor să fie părtașe ale acestei înscenări cu iz satanic.

 

17 Responses to “România, țara unde orice e posibil”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Hai ca devii comic , Varujan, afisele aruncate pe piata de amicii vostri din Coalitia ( penticostala ) pentru Familia crestina le vazusi, iti plac, sunt bune, da ?
  Cat cabotinism ai pe tine…

  • Marga Maggie Gigi spune:

   :)))))))))))))))))))))
   Inscenare cu iz satanic
   :)))))))))))))))))))))
   Ce fumezi Varujan, zi-ne si noua de iti procur marfa :D

  • Marga Maggie Gigi spune:

   :)))))))))))))))))))))
   Inscenare cu iz satanic
   :)))))))))))))))))))))
   Ce fumezi Varujan, zi-ne si noua de iti procur marfa :D

 2. Emil Mihai spune:

  Absolut jegos acest clip!

 3. Marga Maggie Gigi spune:

  Apropo, Varujan, cand statea Leocadia Gratiela distinsa ta colega din ALDE langa analfabeta Veoreca de la Videle si salivau de placere cand se tavaleau in fata lor copii de 3-4-5 ani ( la Pitesti la o paranghelie PSD-ista ) ti-a placut, da ?

 4. livia spune:

  După ce a dat senzația, într-una dintre comisiile Senatului, că a căzut “la pace” cu firmele ce urmează să exploateze resursele de gaze descoperite în Marea Neagră, PSD schimbă iar proiectul de lege și îl aduce într-o formă chiar mai dură în ceea ce privește impozitele pe care le vor plăti companiile.
  ALDE nu a fost prezent. De ce oare?

 5. elenick spune:

  VV,

  V-as zice ceva referitor la ”anacronismele care ne bantuie”…dar apreciez interventia dvs din comisia de specialitate pt legea offshore, unde Iulian Iancu et comp – coloana kaghebista din Romania specializata pe energie- propunea amendamente intr-o veselie, fara sa explice de unde i-au iesit calculele, ce reprezinta, ce fundamentare au in spate, etc, etc. Ca de unde au venit ordinele, banuiam… :(

  https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/protest-alde-privind-legea-offshore-vosganian-este-o-improvizatie-1006934

 6. emi spune:

  Clipul nu este doar sadic, este si misogin, “nebunia familiei hetero” este atribuita femeilor/fetitelor cu educatie habotnic-crestina, de parca barbatii ar fi toti (pro)homosexuali.
  De fapt problema este de ordin spiritual, copilul invata de la parintele de acelasi sex sa se iubeasca pe el insusi/autorespectul, iar de la parintele de sex opus sa isi iubeasca viitorul partener(a). Este echilibrul dualitatii care asigura un mediu mai potrivit pentru dezvoltarea umanismului in fiecare copil.