Existența mea a căpătat de curând un nou biograf, Andreea Sava :)

 Distinsa moderatoare a emisiunii „Descoperiți” de la Antena 3 oferă telespectatorilor o versiune romanțată a vieții mele. Eu sunt (cică) cel care, peste umărul lui Călin Tăriceanu, sunt vârful de lance al atacurilor la adresa coaliției PSD – ALDE, coaliție pe care noi, liberalii, am dori-o destrămată. Știind mai puține lucruri despre mine, dar mai multe din cele care se spun despre mine, mai ales în presă, Andreea Sava îmi recompune existența, în forma ei recentă, cu atâta coerență încât încep să mă întreb cine sunt eu cu adevărat, cel care scrie această postare sau cel din descrierile distinsei moderatoare.

andreea sava

8 Responses to “Existența mea a căpătat de curând un nou biograf, Andreea Sava :)”

 1. Ieseanul spune:

  Du-i urgent duduiei un buchet mare de flori si promite-i ca nu mai faci :) Daca te pui rau cu Antena 3 esti mancat, nu te mai voteaza nimeni ;)

 2. Adam Mareș spune:

  :P :P :P

 3. Marga Maggie Gigi spune:

  Daca ai ajuns sa te ia la misto blondele Latrinei 3 e de rau Varujan :D :D :D

 4. elenick spune:

  Aoleu, VV, rau ati ajuns! :)

  Si, de la postul trecut – argumentatia ca si altii au facut compromisuri dar… ”au supravietuit” e din ciclul ”tragi caciula pe urechi/ochi si mergi mai departe!”, adica jenanta. Compromisul de constiinta este imprescriptibil – fata de tine insuti, in primul rand…

 5. elenick spune:

  @all,

  Fooaaarte interesant! Sau cum spunea Basescu, plin de inspiratie: aici sunt banii dumneavoastra! :)

  https://www.g4media.ro/exclusiv-contractul-de-lobby-in-sua-al-misterioasei-nancy-prietena-elenei-udrea-cu-proprietati-imobiliare-in-america-in-valoare-de-24-de-milioane-de-dolari.html

  PS. Inteleg ca Mitzei nu-i prea place in puscariile din America Latina si ar cam vira-o spre Romanica. Si Dragnea isi pregateste un ”arest la domiciliu”, ceva mai usor, altfel nu s-ar explica votul in Senat de urgenta a unor masuri ce prevad posibilitatea ca pedepsele de până la 18 luni de închisoare, pentru fapte fără violență, să fie executate la domiciliu automat, față de un maxim de un an cât era inițial prevăzut în lege. Mai mult, detenția la domiciliu va fi aplicată și și pedepselor de până la 10 ani în cazul femeilor însărcinate și celor care au minori în întreținere. Dom le vin vremuri kkcioase! :)

  • Ieseanul spune:

   Câți ani are Irinuca, 28? Nu-i problemă, vor da o lege prin care persoanele devin majore la 29 de ani ;)