Precizare

In legatura cu stirea aparuta astazi in presa potrivit careia eu as fi fost cel care a semnat propunerea de numire a domnului Lucian Isar ca sef provizoriu al CA – Transgaz , doresc sa precizez ca ea nu corespunde adevarului.

84 Responses to “Precizare”

  1. Filip G spune:

    Chiliman prin prezenta la B1 e echivalentul Adrianei Saftoiu.Ori cand sti ca esti cu sabia deasupra capului si saptamana viitoare se decide soarta ta …….Dar la fel cum e in fotbal dupa un cartonas galben intri criminal la adversar cerand cartonasul rosu.Ori toate aceste iesiri parca cer excluderea.Excludere care trebuie realizata conform strategiei.Macar sa stim si noi ,daca e ordin pe cale ierarhica .Atunci se executa cu placere.

  2. Adam Mares spune:

    @un liberal optimist
    Da, am vazut, probabil vrea sa spuna ca daca se asaza fatis in barca lui Basescu, Chiliman nu va mai avea credibilitate in criticile lui la adresa lui Crin. Ceea ce, de fapt, asa si este.

  3. un liberal optimist spune:

    @Filip G.
    @Adam Mares,
    Bine, bine, Saftoiaca este un nimeni in drum, dar Chiliman este unul din cei mai tari liberali din Ro. Cred ca s-a ramolit rau de tot!
    De fapt si prestatia lui de la B1 a fost de un ramolisment extrem. Cum naibii sa te duci la cei mai mari mancatori de rahat basist si sa te plangi ca un copil care abia te-ai ridicat din colb cand tu ai un statul liberal pe care nu ti-l contesta nimeni! Si sa mai si faca mishto nataraii aia de basisti de tine.

  4. un liberal optimist spune:

    @Filip G.
    Eu n-as agrea excluderea celui mai autentic liberal. Cred ca mai intai ar trebuie sa i se recomande consultul unui psiholog, apoi sa iasa pe post si sa declare:”Am probleme cu varsta a treia. Cer scuze tuturor liberalilor pe care i-am dezamagit”.Si sa fie iertat. Eu as fi primul.

  5. Filip G spune:

    Exista o explicatie.Daca a executat ordinul primit de la cei din umbra.Analizand cazul Adriana Saftoiu,Chiliman.Ba chiar intoxicarea cu Tariceanu ca ar fi fost contactat sa fie premier.Parca are sens vizita la B1.Ori eu cred ca TB doreste sa formeze un partid de dreapta intre PDL si PNL.Gen Sever Voinescu,Cristi Preda,Chiliman saftoiu ,etc.E clar pentru toata lumea ca PDL e mort si ingropat.Ori tocmai asta incearca Basescu.

  6. un liberal optimist spune:

    @Filip G.,
    Sa-l faca, dar ar avea soarta FC a lui MRU(intrati pe usa din dos in Parlament) ca si PPDD si PDL:partidele rusinii nationale.

  7. Adam Mares spune:

    @filip g
    Da, se poate. Dar nu cred ca Tariceanu sau Orban ar intra in proiectul asta. Refuz sa cred ca ar fi atat de prosti sau atat de santajabili.
    Oricum, Voinescu, Preda, Saftoiu sunt intelectuali care nu pot sa coaguleze mare lucru. Vezi proiectul ARD. Nu merge.

  8. un liberal optimist spune:

    @Adam Mares,
    Hai ca ma faci sa rad: Voinescu, Cr. Preda, Saftoaica intelectuali? Doar Cr. Preda are catedra, obtinuta prin tinerea tucalului Domnului Constantinescu si a Doamnei Zoe Petre. Dupa care, din tradare in tradare se facu mare. L-o fi cercetat careva si pe idiotul asta la plagiat?

  9. un liberal optimist spune:

    Ca veni vorba: Sever Voinescu si Saftoaica or fi someri, sau angajatii basescului? Maine poimane ii vedem ambasadori si consuli..

  10. Adam Mares spune:

    @un liberal optimist
    Poti sa razi oricat, sunt intelectuali, oameni cu scoala, “manuitori de idei”, oricum ar fi ele. Si asa sunt perceputi si la nivelul opiniei publice. Eu n-am zis ca sunt somitati culturale sau performeri.

  11. tiberiu spune:

    @Un liberal optimist
    Nu am avut prilejul sa ascult “altera pars”, pe Chiliman,insa l-am ascultat numai pe Crin aseara care spunea ca este suspect ca Chiliman argumenteaza impotriva lui la fel ca Udrea.
    Un lucru este clar :cu rezultatele PNL sub conducerea lui Crin si cu victoriile electorale ale USL,creatia lui Crin,nu te poti contrazice.Stilul de conducere autoritar al lui Crin este singura sansa de a tine impreuna USL , singura replica eficienta impotriva regimul basist.

  12. Adam Mares spune:

    Toti liderii puternici sunt dictatori, chiar si cei care mimeaza deschiderea democratica. :-)

  13. Filip G spune:

    Intrati pe blogul lu Cristi Preda sa vedeti cum apara liberalismul din interiorul PNL.E penibil rau.Apara institutia ANI care a fost jignita rau de Becali.Iar directia data de Crin in PNL provoaca frisoane.Ori PNL alaturi de PDL nu se poate punct.Cei care nu se regasesc in PNL si cei care nu se regasesc in PDL pot forma o gasca.

  14. tiberiu spune:

    @Un liberal optimist
    @Adam Mares
    Probabil Chiliman,Tariceanu, Orban au o doza de invidie si au propriile ambitii justificate.Daca Tr4aiceanu nu ar fi adoptat o pozitie de dizident si eventual concurent al lui Crin la presedentie,Crin ar fi cantarit sa-l propuna pentru actualul guvern.Taricenu ar fi putut fi un excelent ministru de externe si intr-o pozitie mult mai buna decat acum.Cu tot respectul pentru D-l Tariceanu care a fost un exceptional PM domnia sa a clacat politic nereusind sa formeze un guvern de alianta PNL-PSD dupa alwegerile din 2008 ceeace ar fi scutit tara atat de pacatosul guvern Boc cat si de,cel mai grav.instituirea regimului criminal basescu.E greu sa i se treaca cu vedere raspunderea lui ca si a lui Geoana pentru esecul cu repercusiuni grave ale caror consecinte cetatenii le mai sufera si vor suferi cine stie cat timp.

  15. un liberal optimist spune:

    @Adam Mares,
    Definitia intelectualului, unamim acceptata, spune ca un intelectual traieste din creatiile sale si nu facand hold up-uri prin politica.
    Da-mi un singur exemplu de intelectual in Ro care traieste strict de pe urma operelor sale!
    Sa nu-mi zici de Iorga si Goga, ca astia au ajuns in politica abia dupa ce s-au imbogatit din creatia lor stiintifica si literara. Ca au sfarsit jalnic, tine de inadecvarea lor cu politica si administratia.

  16. un liberal optimist spune:

    @Tiberiu,
    Tariceanu a avut devierile din vara si toamna deoarece trebuia sa-si castige un colegiu la modul convingator in fieful lui Chiliman. Tariceanu inca nu a ajuns la varsta a treia ca si Chiliman. Si apoi nu el este de vina de ce s-a intamplat in 2008 ,ci Geoana, Dragnea, Ponta si socru-sau. Tari este un prea rafinat grecotei sa dea din casa.
    Pentru vremurile noastre Tari este un fel de I.C. Brateanu de acum un secol jumatate!E adevarat ca el n-ar vinde doua mosii sa-l aduca pe rege!

  17. Adam Mares spune:

    @un liberal optimist
    Intelectualul este o persoana care munceste cu intelectul. Ca unii mai fac si alte lucruri ca sa supravietuiasca sau ca sa se imbogateasca, asta e deja alta poveste.
    Profesorii sunt tot intelectuali, chiar si cei care n-au opera, de exemplu. Nu trebuie sa ai neaparat o opera ca sa fii intelectual.

  18. Adam Mares spune:

    Uite, eu sunt un intelectual care traieste doar din munca intelectuala, fara sa fiu important sau fara sa am nu stiu ce opera. :-)

  19. un liberal optimist spune:

    @Adam Mares,
    Profesorii, medicii, justitiarii, inginerii de productie, artistii, arhitectii nu sunt intelectuali, ci niste prestatori de servicii: actioneaza conform procedurilor impuse de breslele lor profesionale. Abia cand unul dintre acesti prestatori de servicii, in urma unor carti scrise, brevete de inventii,idei de afaceri geniale ajung sa traiasca de pe urma produselor lor intelectuale ajung la statutul de intelectual!
    Chiar daca imi voi lua injuraturi eu cred ca Maestrul este un intelectual autentic, ajuns in situatii de criza ministru pe un domeniu. Si asa cum a avut succes in 2006-2008, cred ca va avea succes si in acest mandat. D’aia si tace:acum gandeste ca un intelectual autentic!

  20. tiberiu spune:

    @Un liberal optimist
    Imi era drag Tariceanu ca si @VV.Dar sunt f. suparat pe el .Trebuia sa stie cat de prostanac e Geoana si trebuia sa-l ia tare,sa-l zgaltaie pe Geoana,pe Sarbu si pe dracu ghem,dar sa nu permita alianta PSD-PDL.Trebuia sa faca pe dracu in patru dar sa nu permita constituirea guvernului Boc.

  21. Filip G spune:

    @Adam Mares,fugi bre deaci,scrisul pe blog nu-i opera cu intelectul.

  22. Adam Mares spune:

    @filip g
    Apreciez umorul tau, dar eu nu traiesc din scrisul pe blog. :-)

    @un liberal optimist
    Exista intelectuali si intelectuali de elita, ca VV.

  23. un liberal optimist spune:

    @Tiberiu,
    Nu fi rau cu Tariceanu!E un tip crescut intr-o familie buna, nu se balacareste in vulgul mediatic. A avut o intelegere cu Geaoana, adio si n-am cuvinte. Si eu as fi procedat la felDovada ca atunci cand se vorbeste de progres si bunastare in Ro. lumea spune:Guvernul Tariceanu!

  24. Filip G spune:

    @Un liberal optimist,Lasa peria ,nu-l mai periua pe maestru,vrem fapte.Ori nu toate intentiile bune au si finalitate.

  25. Adam Mares spune:

    filip g
    Sunt de acord: vrem fapte! :-) Adica idei materializate.

  26. un liberal optimist spune:

    @Filip G.,
    Ai vazut tu ca i-am cerut Maestrului sa ma faca si pe mine baiat destept cu energia( ca oricum tine de Nita)? Eu sunt baiat destept si fara periuta(doar cu aia de dinti!).

  27. Filip G spune:

    Doamne cat de repede se inflameaza lucrurile,tocmai asta am vrut sa scot in evidenta.Daca nu pui umarul esti las,daca vrei sa ajuti esti catalogat ca ai interes.

  28. Adam Mares spune:

    @FILIP G
    Cei interesati in mod direct nu sunt cei care scriu pe blog. Aia nu-si consuma energia in virtual, ca anonimi.

  29. lordul john spune:

    @adam mares
    @un liberal optimist
    @Filip G

    Vazand polemica voastra intelectuala, am dat peste un articol mai vechi despre intelectuali si elite:
    http://www.ziaruldeiasi.ro/opinii/ce-sint-intelectualii~ni4ebi

  30. Adam Mares spune:

    @lordul john
    Da, e corect ce zice, dar dezbaterea filologica asupra termenului “intelectual” ii poate interesa doar pe unii intelectuali. Chiar daca este o inventie, s-a consacrat, exista, face parte din vocabular, are un sens modern, altul decat cel originar, pe care il stie majoritatea.
    Acesta e un articol polemic la adresa lui Liiceanu si a grupului sau, deoarece ei se considera nu doar elita intelectuala, ci elita Romaniei. Vor, adica, sa acapareze tot sensul notiunii de elita. Sunt de parere ca elitele se gasesc in toate domeniile, eu nu dispretuiesc nicio meserie.

  31. lordul john spune:

    @Adam Mares

    ceea ce mi-a placut la acest articol, a fost readucerea notiunii de elita la adevarata sa valoare: adica elita era si gospodarul satului si invatatorul, si inginerul, si medicul, etc.

  32. un liberal optimist spune:

    @lordul john,
    Autorul articolului citat are dreptate si se concetreaza pe elite, adica maestri in meseria lor. In marea lor majoritate sunt recunoscuti de breasla lor locala si de cei care le consuma produsele. Nu-i adevarat ca ,comunistii ar fi distrus elitele, deoarece aveau nevoie de buni meseriasi sa dovedeasca superioritatea regimului. Erau bine platiti, dar nu aveau voie sa aiba alte opinii politice decat ideologia statului comunist.Grupul de elitisti de la GDS sunt de fapt nistre fripturisti ai regimului, fara opera consistenta.Din nefiricire unii au ajuns prin relatii politice si plagiat grosolan in mediul universitar. De ce sa ne mai mire slaba calitate a absolventilor? Nci in invatamantul preuniversitar nu stam prea bine. De aceea dascalii nu se mai bucura de prestigiu in fata pupililor si parintilor.
    Nici ingineri activi nu mai avem deoarece a disparut industria. Doar medicii ar avea mult de lucru la cat de bolnavi sunt romanii. Dar si acestia sunt pe cale de disparitie prin inchiderea spitalelor si a veniturilor mizere. De spaga se feresc ca de naiba, de teama flagrantului.
    Si atunci, unde au disparut elitele? Incet, pe nesimtite, ne mai raman doar elitistii din GDS!