Vă invităm la Festivalul “Strada Armenească” din Bucureşti, care are loc între 7-9 august pe … strada Armenească!

http://www.araratonline.com/festivalul-strada-armeneasca-program/

 

159 Responses to “Vă invităm la Festivalul “Strada Armenească” din Bucureşti, care are loc între 7-9 august pe … strada Armenească!”

 1. Adam Mares spune:

  Nu pot să vin și eu… :-(

 2. Adam Mares spune:

  Nu pot să vin și eu… :-(

 3. Lordul John spune:

  @VV

  Aha, la Iași, nu?

 4. Lordul John spune:

  @

  Iaca, marele inițiator al Legii 217 e Crin Antonescu! Brava lui, încă un lucru de mântuială!

  • Mihail spune:

   Tu-l preferi doar pe nemtzalaul tau care a cheltuit aproape 2 milioane de euro pe renovarea Vilei Lac 3 iar pentru cea de la mare, cat si pentru cea de la munte, inca nu au transpirat sumele in presa.
   Preferi, un om politic, lenes, mincinos si corupt. Cu o sotie cretina care se crede cu 30 de ani mai tanara.
   Daca nu te-ai fi luat dupa ceea ce spun televiunile, daca ai fi citit legea, poate intelegeai ca legea “lui Antonescu” nu este asa cum se crede.

   Sa presupunem ca totusi este o lege foarte proasta, fie si asa, Crin tot nu-l egaleaza in infantuare, grandomanie, ahtiere dupa lux, lene, pe nemtzalau.
   Un nemtzalau care vorbeste putin si gandeste pe cat vorbeste .

   • Lordul John spune:

    Nu e nevoie sa-ti mai exhibi limitele intelectuale. Eu vorbeam de Antonescu și de superficialitatea sa dovedită încă o data. Am citit legea spre deosebire de tine. Tu vezi-ti de obsesiile tale în continuare!

   • Lordul John spune:

    Nu e nevoie sa-ti mai exhibi limitele intelectuale. Eu vorbeam de Antonescu și de superficialitatea sa dovedită încă o data. Am citit legea spre deosebire de tine. Tu vezi-ti de obsesiile tale în continuare!

  • Daniel este un fin observator, problema lui este ca e foarte bun sa arate mai ales de ce nu se poate. Si eu sunt de acord ca nu trebuie deficite foarte mari, dar un 3% din PIBV ne-am putea permite.

   • Filip G spune:

    E greu un echilibru la limita celor 3% inaintea alegerilor.Apoi daca e depasit ,chiar nu mai conteaza daca e 4-5%.
    Daca agricultura o sa aiba pierderi de 2 miliarde de euro,chiar nu conteaza sa traim pe datorie importand fructe si legume nevamuite corect?
    Acum se vede politica tampita sa impozitezi micul producator din Romania si sa-l ingradesti prin lege sa nu poata vinde.
    Se asigura pozitie de MONOPOL firmelor MULTINATIONALE:

    • Filip G spune:

     Cum ramane cu Constitutia Romaniei,e doar orientativa ori e obligatorie?

     Nivelul de trai ARTICOLUL 47
     (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

 5. Mihail spune:

  INTERVIURILE GÂNDUL. Crin Antonescu, despre legea antilegionari: ”E un semn de precaritate intelectuală să înţelegi că s-a interzis Cioran”

  Senatorul Crin Antonescu a explicat într-un interviu pentru gândul care au fost motivele pentru care a iniţiat proiectul de lege care a stârnit o controversă în spaţiul public, după ce mulţi au înţeles că după promulgarea legii nu mai pot pune pe Facebook citate din Cioran, Noica, Eliade sau nu mai pot posta poze cu Nicolae Ceauşescu. Liberalul recomandă ca Emil Cioran să fie citit în continuare, subliniind însă cum poţi ajunge sub incidenţa acestei legi, promulgată de preşedintele Iohannis pe 22 iulie 2015.

  În interviul acord pentru gândul de Crin Antonescu, liberalul încearcă să elimine anumite speculaţii apărute în spaţiul public referitoare la interdicţiile care au apărut după promulgarea legii de preşedintele Iohannis. Antonescu susţine că este ”un semn de precaritate intelectuală majoră” dacă cineva înţelege că prin legea 217/2015 ”ţi se interzice să citeşti Cioran” sau alţi autori care au avut afinităţi legionare. Liberalul

  Gândul: Legea dvs 217/2015 a generat mai multe controverse în spaţiul public după ce a fost promulgate de preşedintele Iohannis. De unde v-a venit ideea unui astfel de proiect de lege?

  Crin Antonescu: Mai întâi, nu sunt singurul initiator al legii, în al doilea rând este o lege care a reunit la dezbaterea ei un vot aproape unanim. Completarea ordonanţei din 2002, a venit din necesitatea de a pune în concordanţă şi legislaţia românească cu legislaţia europeană în acest sens, o legislaţie îndreptată împotriva negaţionismului şi anumitor fenomene care au căpătat o anumită amploare în ultimii ani, mai ales în spaţiul european, nu doar în România, prin care propagandă, activitate publică , chiar politică organizată pe temeiurile unei filozofii criminale până la urma urmelor s-au semnalat.

  Prima controversă a apărut în legătură cu operele lui Cioran, Noica, Eliade.
  Crin Antonescu: Eu înţeleg chiar foarte greu de această dată cum s-a putut ajunge la o asemenea discuţie. Sunt obişnuit cu manifestări publice de profundă precaritate intelectuală, dar chiar cu aşa ceva nu credeam că ne putem întâlni. Bineînţeles că atunci când vorbim despre Cioran, Noica, Eliade, Vulcănescu nu putem să considerăm că dominant operei lor este legată de afinitatea temporară şi destul de redusă în timp cu mişcarea legionară.

  Toţi aceşti coloşi, pentru că toţi cred că recunoaştem că este vorba de vârfuri intelectuale ale culturii româneşti au o operă extrem de solidă, apreciată şi intern şi international şi care nu are nicio legătură cu doctrina fascistă şi activitatea practica-politică legionară. Mi se pare, repet, un semn de precaritate intelectuală majoră să înţelegi că prin această lege ţi se interzice să citeşti Cioran. Prin această lege nu ţi se interzice să citeşti nimic, nu încalci cu nimic prevederile acestei legi dacă citeşti de la Mein Kampf la operele tovarăşului Nicolae Ceauşescu.

  Poate sunt unii care doresc să aprofundeze enorma operă a tovarăşului Nicolae Ceauşescu. Îi asigur că o pot face liniştiţi în continuare. Îi asigur că dacă ăsta este nivelul lor intelectual, cultural pot să admire în intimitate strălucirea acestor opere, cu ghilimelele de rigoare din partea mea.

  Ceea ce legea incriminează, ceea ce legea pedepseşte este manifestarea publică, manifestarea organizată cu simboluri şi idei, care s-au dovedit a fi criminale, care au dus la moartea a milioane de oameni în lume şi la multe zeci de mii în România şi cred că acest lucru este absolut necesar. Nu are nicio legătură, nici cu cititul, nici cu Cioran, nici cu Eliade şi cu nici cu Noica.

  Andrei Pleşu nota într-un editorial: ”nu vreau să fiu suspect dacă admir talentul lui Cioran, mintea lui Noica, graţia atotştiutoare a lui Mircea Vulcănescu”.
  Crin Antonescu: Nu găsesc niciun fel de temei pentru această temă a domnului Pleşu, poate admira în continuare, aşa cum o fac şi eu şi cum cred că o fac foarte mulţi dintre oamenii care au iniţiat şi votat această lege, calităţile lui Cioran, ale lui Noica sau Mircea Vulcănescu. Nu are nicio legătură cu legea, iar catalogarea drept înfierare tovărăşească mi se pare fără temei.

  Tot Andrei Pleşu a scris: ”nu vreau să mai trăiesc o dată sub flagelul interdicţiei culturale, sub care am crescut în anii trecuţi”.
  Crin Antonescu: Este o dorinţă legitimă pe care o împărtăşesc, dar îmi este greu ce anume din această lege îl poate târî pe domnul Pleşu sub ameninţarea acestor semne.

  Cine va stabili când ai încălcat-o, cine se va sesiza pentru încălcarea legii?
  Crin Antonescu: Sunt nevoit să spun un lucru simplu, orice în cazul altor încălcări de legi poate sesiza Parchetul General sau după caz o instanţă, o poate face şi aici. Decizia nu poate aparţine decât unei instanţe şi cred că termenii din Ordonanţă şi din legea de modificare a ordonanţei sunt extrem de expliciţi. Nu cred că poate exista cineva întreg la minte care în aplicarea care să considere că studierea, citirea, parcurgerea, comentarea unor opere, de exemplu ca a lui Cioran, Eliade, poate să intre sub prevederile acestei legi.

  Consilierul prezidenţial, Andrei Muraru, a deschis o discuţie afirmând că această lege se adresează împotriva celor care vor promova cultul lui Nicolae Ceauşescu, singurul lider comunist condamnat pentru genocid de o instanţă. Aţi avut în vedere prin acest proiect de lege interzicerea cultului lui Nicolae Ceauşescu?
  Crin Antonescu: Interzicerea cultului lui Nicolae Ceauşescu nu a fost scopul principal al modificării legii şi împreună cu ceilalţi iniţiatori nu am avut drept ţintă principal acest lucru, dar am avut în vedere şi acest lucru. Nu de alta, dar una este să avem oameni care consideră în continuare că Ceauşescu a fost un conducător bun, oameni care defilează la nesfârşit prin televiziuni povestind amintiri cu Ceauşescu şamd şi alta e să ne pomenim într-o zi că un primar mai nervos ridică o statuie lui Nicolae Ceauşescu sau ridică un bulevard din oraşul pe care-l conduce Nicolae Ceauşescu. Este un minim semn de respect să interzicem aşa ceva, dacă ne gândim doar la oamenii care au murit în decembrie 1989, împuşcaţi din ordinul lui Ceauşescu.

  Noua Dreaptă şi legea lui Antonescu

  Noua Dreaptă va intra sub incidenţa legii, fiind declaraţi legionari. Ce se va întâmpla cu manifestările lor?
  Crin Antonescu: Nu am sentimentul că Noua Dreaptă a fost o prezenţă semnificativă şi periculoasă pe scena publică din România, dar una peste alta, cred că în ceea ce priveşte acest tip de formaţiune modificarea legii nu agravează foarte mult un regim legal şi constituţional care i se putea aplica şi până acum.

  Este pentru prima lege în care se face referire la legionari.
  Crin Antonescu: Poate că este o precizare cuvântul legionar, care dă conţinut şi unor prevederi din Constituţie.

  Credeţi că Noua Dreapta trebuie scoasă în afara legii?
  Nu ştiu exact, sunt elemente de statut pe care nu îl cunosc, sunt lucruri care ţin de manifestările publice ale celor de la Noua Dreapta sau ale altora. Nu trebuie să vorbim doar de o anumită formaţiune, legea urmăreşte să interzică, elimine, din orice direcţie asemenea manifestări publice. Depinde de ce vor face şi spune astfel de organizaţii pe scena publică.

  Legea lui Antonescu şi Facebook: Lumea crede că poate face orice pe Facebook

  În lege se precizează că săvârşirea faptelor prevăzute la articole 1 şi 2 prin intermediul unui sistem informatic se constituie în infracţiune şi se pedepseşte de la 6 luni la 5 ani de închisoare. Toată lumea se întreabă dacă pui o poză cu Ceauşescu sau un citat din Cioran pe Facebook?
  Aceste exemple nu cred că fac obiectul acestei legi.

  Cum s-ar putea încălca această lege pe Facebook?
  Crin Antonescu: În general şi cu puţină răutate, lumea pe Facebook crede că poate face orice şi în general face orice pentru că Facebook-ul este în mare parte oferă şi acoperirea anonimatului şi ar însemna să intrăm într-o discuţie derizorie despre ce poate face cineva pe Facebook. Până la urmă, aplicarea legii nu mai este o chestier care ţine de iniţiatori, iniţiatorii sunt responsabili pentru un anumit spirit şi idee, şi spiritul şi ideea sunt foarte clare: pe Facebook sau nu, nu este normal să permitem întreţinerea, alimentarea, unei ideologii, unor idei sau unui spirit care să fie de natură criminală. Putem avea orice păreri fiecare şi sunt partizanul varietăţii şi libertăţii ideilor până acolo unde profesăm ideea că în mod legitim putem să discriminăm sau să ucidem semenii noştri.

  ”Recomand citirea lui Cioran”

  Domnul Scutaru, co-iniţiator afirma pe vremuri se lipeau afişele pe garduri, în prezent marile teme de campanie se lansează pe Facebook. De aici rolul Facebook-ului de a nu promova mesaje rasiste, xenofobe, legionare, fasciste.
  Crin Antonescu: Cum pe activitatea online pot fi urmărite persoane care duc la zona pornografiei sau coruperii minorilor, evident că la fel de bine sau chiar mai mult acest lucru trebuie făcut când vorbim de lucruri astfel de grave.

  Un alt reproş adus legii este că este ambiguă.
  Crin Antonescu: Legea să ştiţi că este formulată în termenii în care a fost formulate şi în alte ţări din spaţiul comunitar cu reglementări chiar mai severe, a se vedea Franţa, în aceste ţări termenii au fost înţeleşi, sunt convins că vor fi înţeleşi şi în România.

  Care credeţi că este sâmburele controversei în spaţiul public în privinţa acestei legi?
  Crin Antonescu: Cred că o derivă intelectuală care îi face pe unii, care probabil nu au citit în viaţa lor o pagină din Cioran, şi evident nu mă refer la Andrei Pleşu, să clameze îngrozitoarea situaţie că nu ar mai putea să o facă. Să o facă. Să pună mâna pe Cioran, chiar îl recomand!

 6. Filip G spune:

  Ponta e captiv intre interesele PSD-ului si interesele nasului Oprea.In cazul asta e doar o marioneta de premier titular de post dar fara a putea decide nimic,altii sunt cei care-i indruma pasii.
  Pana cand e dispus Ponta sa accepte postul de marioneta?
  Unii ar spune pana primeste ordin pe scara ierarhica,sigur nu de la PSD. :)

  • emi spune:

   VP a fost marioneta permanent, de ce l-ar deranja acum?
   Va ramane in istorie ca liderul care si-a distrus partidul, asemeni lui TB.

 7. Filip G spune:

  Reexaminarea Codului Fiscal in Parlament.
  https://www.youtube.com/watch?v=8Yxdc6-K3uM

  • Culmea e ca reviyuirea Constitutiei, de care vorbeste Catavencu, era o tema complicata si serioasa. Unii acceptau reviyuirea ceruta de puterile Europei, dar nu in punctul esential, si anume acordarea cetateniei romane evreilor.

 8. hermann spune:

  Acesta este adevaratul Crin Antonescu, bai baiatule dar cum ai putut sa te transformi in anii trecuti, unde ai fost tu Crin, Crinutule, cine naiba te-a transormat asa de rau??? Bine ca ai revenit, acum ne place din nou de tine!!!!
  Maestre as veni cu drag la o revedere armeneasca, insa in weekend sunt la Crit la Festival unde vine si Fuhrerul si ne ocupam energic de toate detaliile. Poate la Dumbraveni daca va fi sa veniti!

  • Kronstadt an der Graft spune:

   Crin al nostru a pățit ceea ce pățesc toți cei care capătă putere și nu au educația necesară s-o utilizeze cum trebuie. Oamenii cerebrali și educați știu să se ferească de beția puterii. De unde educație la membrii clasei politice românești? Marea majoritatre a lor au “origini sănătoase”, conform perceptelor comuniste.

   • Cred ca a mai fost ceva acolo…

   • Mihail spune:

    Voi doi, uitati ca domnul Crin Antonescu, atunci cand a considerat, a parasit toate functiile pe care le detinea.
    Asta fara ca sa i-o ceara cineva, fara ca cineva sa-l preseze.
    Mai mult, voi, dar si marea majoritate nu ati inteles gestul lui…firesc.
    Nici macar acum nu-l intelegeti.
    Judecati in in parametri rigizi, legati puternic si sigur cu sarma.

    • Kronstadt an der Graft spune:

     Da, a părăsit locul accidentului. E bine că și-a dat seama ce-a făcut, dar nu e bine că n-a rămas să repare ce se mai putea repara. Cam din cauza asta gestul d-lui Tăriceanu a avut la bază o încercare de remediere. Că până la urmă a ieșit un simplu gest de oportunitate, asta-i altă treabă.

  • Am fost la Dumbraveni in mai. A fost si de yiua mea un Festival acolo, dr nu am putut merge. Iar acum, de pelerinajul de SF Maria nu pot veni, pentru ca merg la manastirea Hagigadar de la Sucveava.

 9. Adam Mares spune:

  @VV
  Trimiteți-mi și mie o baclava, un ceva armenesc! :-)

 10. Mihail spune:

  ce de tinerele sunt imprejur, ce de frumuseti !

  • Adam Mares spune:

   ce problemă ai cu distinsele doamne?

   • Mihail spune:

    uiteee…ma gandesc la cele vesnice si cred ca trebuie sa fac o ajustare in viata mea. Sa renunt la tinerele si sa trec pe “distinse doamne”.
    Ma gandeam ca astfel ma pregatesc pentru un alt palier, ceva mai incolo.
    Ma gandesc intens la emi (dragostea mea emi) dar ea este la categoria de “venerabila doamna”.
    Eheiiii…titan ais !

    Deci, cu babatiile inainte ! :D

 11. Filip G spune:

  http://www.dcnews.ro/victor-ponta-imaginea-zilei-de-la-debarcarea-de-pe-vasul-de-croaziera_481952.html
  Se intoarce si premierul dupa ”Schimbarea la Fata”(6 aug)
  O avea gandul bun?

  • Mihail spune:

   @ Filip G,

   stii ce nu inteleg eu, de ce-ti doresti atat de mult ca sa-l schimbi pe Victoras ?
   Treaba, cat de cat, merge bine, fiecare ii stie ce-i poate pielea, nefiind o necunoscuta.
   Il vrei pe Predoiu, cel care a aprobat taierea salariilor si a pensiilor ? Vrei PD-ul din nou la conducerea tarii ?
   Chiar nu ai invatat nimic din anii de sub conducerea lui Boc si a lui Baselu ? Ma rog, ordinea dintre cei doi nu conteaza.
   Nu sunt deloc fan Ponta…dar de PNL-ul din aceste momente nici nu vreau sa aud.
   Lasa, nu am uitat ca Ponta nu ti-a marit indemnizatia aia.

   • Filip G spune:

    Daca economia” duduie” cu premierul plecat in lume,ce rost are sa ramana?
    Oricum traim pe datorie.
    E o performanta sa cresti datoria tarii cu 10 miliarde in 3 ani.
    Pe mine nu ma incanta cifrele atat timp cat traim pe datorie,pe tine te fascineaza?

    • In ultimii ani datoria nu prea a mai crescut. Cel putin ca procent in PIB. Oricum, stam inca relativ bine la datorie, chiar daca ea a crescut mult din 2009 incoace. Ca procent in PIB, datoria publica guvernamentala a scazut ca procent in PIB cu aproape 3 procente, de la 22,4 la 19,8. Dupa aceea insa s-a dus pana la aproape 40%. E, inca, sub standardele europene de pericol (adica 60%).

     • Filip G spune:

      Daca cei 10 miliarde de Euro ar fi mers in AUTOSTRAZI,INVESTITII,LOCURI DE MUNCA ar fi fost OK.
      Ori nu ma incanta sa vad STUDII de FEZABILITATE expirate si alti bani cheltuiti fara o finalitate.
      Nu pot accepta spoiala cresterii economice nesustenabile .
      In ritmul asta de la 40% la 60% chiar nu trebuie multi ani.
      Din ce plateste Romania imprumuturile facute?
      Industrie nu avem,Agricultura e calamitata,Infrastructura e pulbere,Turismul lasa de dorit.
      Ne bazam pe banii Romanilor plecati la munca in lume?

     • Ba mai avem ceva industrie. In PIB industria are peste 25% ceea ce mult mai mult decat media europeana. E drept, procentul industrieie mare si pentru ca alte sectoare, cum ar fi cel financiar, nu sunt suficient dezvoltate. Dar uite, la exporturi, aproape 80% e alcatuit din produse prelucrate. Avem industrie auto si piese auto, electronica si electrotehnica. Din pacate, o buna parte a industriei nu e prelucratoare, ci e dependenta de pietele internationale, fiind lohn pentru altii. Infrastructura e pulbere, asa e, intr-un anumit fel Romania se rupe sub noi.,

 12. Mihail spune:

  @Adam Mares,

  acu’….ori esti la mare si te-a batut soreli in cap, ori esti tra-la-la !
  Cum sa vrei sa te pupi unul care-ti da cafea cu naut ?
  Unde s-a mai vazut armean care sa nu aiba cultul cafelutzei ?
  Il spun lui Florescu(la ambii) si te asigur ca-l beleste.

 13. Mihail spune:

  “Cipilca” asta armeneasca e cam desueta, demodata si tziganeasca. Are pre multe culori.
  Eu am una, originala, adusa din Afganistan. Cand iti este frig o “demontezi” si-ti tine cald la urechi.
  Problema e ca daca ies cu ea pe strada vin mascatii peste mine.

  • Adam Mares spune:

   Dacă e armenească, e armenească, nu tzigănească! Stai bine cu logica! :P

  • Adam Mares spune:

   Dacă e armenească, e armenească, nu tzigănească! Stai bine cu logica! :P

  • Adam Mares spune:

   Dacă e armenească, e armenească, nu tzigănească! Stai bine cu logica! :P

   • Mihail spune:

    @Adam Mares,

    las-o ca macane, numai logica nu poate fi numita.
    Ideea e ca armenii sunt “colorati” atat la tzoale cat si la chiele.
    Iar ca totul sa fie rotund, au si o “orientare sexuala” catre Mama Rusie. Ceea ce ridica niste semne de intrebare, sau provoaca ingrijorari.

    O parte dintre armeni se “alinta” invitand mushteriii la cafelutze pe baza de naut.
    Zi si tu, cum naiba, avand in vedere ca ei sunt vestiti in toata lumea pentru modul sofisticat in care prajesc boabele de cafea si o prepara.
    Cu cafeaua nici macar nu se glumeste, ea fiind ceva sfant !

    Adunand toate acestea si lipindu-le cu superglu, ajungem la concluzia ca nici armenii nu mai sunt ceea ce au fost.
    Istoria trebuie sa inregistreze aparitia armeanului-oltean, sau…a olteanului-armean. Determinarea se face pe baza mirosului dominant, de praz…sau de cafea.

    Si sa inchei tziganeste: AFERIM !

    PS: in rest, ramane cum am stabilit. Nu ai decat ca tu sa vii cu argumente din care sa se poata trage concluzia ca exista majore diferente dintre armeni si coloratii nostri.

    • Adam Mares spune:

     Dacă ai fi citit ceva istorie, ai fi înțeles de ce armenii nu se compară cu țiganii! Pune mâna pe carte! :P

    • Adam Mares spune:

     Dacă ai fi citit ceva istorie, ai fi înțeles de ce armenii nu se compară cu țiganii! Pune mâna pe carte! :P

 14. Filip G spune:

  http://www.stiripesurse.ro/psd-confirma-zvonurile-legate-de-demisia-lui-ponta_963801.htm
  ”Colectionarul”doreste sa devina lider.Cum PSD nu are liderul care sa-l inlocuiasca e doresc sa-l pastreze pe Ponta in functie.Exact ca femeia moarta tinuta in casa pentru a incasa pensia.
  E foarte bine baieti!

 15. Adam Mares spune:

  Pe o stradă armenească trece-o șatră țigănească! :P

  • Mihail spune:

   @Adame,

   ai ajuns sa postezi si de cate trei ori acelasi mesaj…!
   Nashpa.
   Schimba-ti si tu tastatura, ori soricelul, sau fa-i ceva calculatorului…..

 16. Filip G spune:

  O sugestie:
  Asa cum Basescu aflat la ananghie recunoaste ca sunt armeni ”buni si competenti”
  http://www.ziare.com/stiri/ancheta/discriminare-marca-basescu-in-sfarsit-vad-si-eu-un-armean-bun-129593
  Eu pot spune de la distanta ca avem armeni responsabili si demni.
  Ce am vazut zilele acestea pe Strada Armeneasca a fost o incantare.Privesc cu incantare fotografia in care sunteti alaturi de mama dumneavoastra.E o persoana puternica,demna de care trebuie sa fiti mandru.
  Nu fac nici un fel de comparatii cu mamele altor politicieni……. :)
  Pentru 2016 o imbinare armonioasa intre persoane ,cultura si traditii e lozul castigator al armenilor……

 17. Filip G spune:

  Si cand te gandesti ca iunie era o luna normala……….fara seceta crunta,cum o fi statistica in iulie,august!?
  http://www.stiriagricole.ro/tot-mai-putin-lapte-de-vaca-este-colectat-de-unitatile-procesatoare-27687.html
  Toate-s bune si frumoase in capul premierului Ponta.

  • Filip G spune:

   „Am pierdut 70% din fabricile de lapte din România numai în ultimii 4 ani, iar acum 63% din vacile de lapte sunt în gospodăria populației, cu o medie de una, două vaci pe gospodărie. Sunt 640.000 de gospodării, așa-zise ferme de subzistență care produc lapte și trăiesc din el. Dintre acestea, doar 75.000 vând lapte spre procesare și asta cu mari eforturi financiare”, spune Dorin Cojocaru, președintele APRIL.

   Daca 63% sunt in gospodariile populatiei cu una ,doua vaci si nu primesc subventie,ce rost au sa le tina atat timp cat litru de lapte e 70 bani,analizele 70 lei lunar.Unde e castigul?
   Minunatele strategii a celor cara fac legi pentru unele grupuri de interese…….

 18. Mihail spune:

  Ce chestie, Principele Nicolae a fost “belit”…nu mai face parte din Casa Regala.

 19. Mihail spune:

  Dom presedinte, nu va suparati ca va intreb: ce faceti cu salariul?
  Editorial de Bogdan Stoica

  Din capul locului, tin sa spun ca sunt un dobitoc. Eu nu pricep nimic, niciodata, sau pricep ultimul, dupa ce s-au prins toti. Va spun sincer, eu n-am crezut ca romanii isi vor alege un presedinte ca dumneavoastra. Nu ma iau de trecutul politic, sau de promisiunile facute. Dar nu pareati… potrivit pentru job. Cum spuneam, sunt un dobitoc imeeeens si n-am inteles.

  La fel, n -am inteles nici dupa alegeri de ce defilati tot cu Blaga, Orban, Predoiu si MRU, dupa ce ne-ati promis alta clasa politica. De ce nu aprobati un cod fiscal care duce TVA la 19% dupa ce spuneati in campanie ca un TVA de 19% este prioritatea zero. De ce nu l-ati pus pe MRU la SIE decat dupa ce a venit un nene de-afara, sa intrebe de el.

  N-am inteles-o nici pe aia cu renovarile de cladiri prezidentiale. Nu inteleg nici cum puteti fi eficient la serviciu cu sase-sapte mini-vacante in sase-sapte luni de mandat. Nu inteleg nici de ce poarta sotia rochii cu sclipici la adunari la care toate doamnele poarta materiale mate. Dar sunt sigur ca aveti explicatii rezonabile pentru toate dilemele mele. Se prea poate, de asemenea, ca eu sa fiu prea prost pentru tara asta.

  Dar de-aia v-am si avertizat ca sunt prost. Ca sa nu va suparati pe mine cand o sa va intreb de salariu. De ce credeti ca trebuia marit salariul dvs. pana la 20.000 de lei? Ce faceti cu el, domnule presedinte?

  Chirie nu platiti. Intretinere nu platiti. Telefonul e platit, cablul tv si internetul – la fel. Motorina nu puneti. Rovigneta – asta chiar nu stiu… Cand va duceti la Sibiu opreste baiatul ala de la SPP masina la o benzinarie si cumpara rovigneta?

  Mancarea vine de la protocol. Sau nu? Cumva, doamna gateste? Si se duce la Lidl si la piata? Ca ar fi interesant de stiut daca-si ia ulei Unisol sau DeLaBunica, iaurt cu E-uri sau d-ala bio. Si stiti de ce? Pentru ca nici macar sotia dvs nu se poate juca cu sanatatea presedintelui…

  Hainele – le plateste Administratia Prezidentiala, nu? Pe bune, cu asta chiar sunt de acord. L-am vazut o data pe Basescu la Ploiesti, avea niste pantofi cum erau aia pe care-i furam eu tatei din hol sa-i arunc. Nimeni nu va vrea prost imbracat, sau cu pantofi obositi. Sa va ia statul si sosete bune, ca de la alea proaste ti se umfla picioarele…

  De fumat stiu ca nu fumati. De baut – la fel. Am vazut ca doamna face tenis, dar un instructor nu ia mai mult de 50 de lei pe ora. Ar putea face tenis si din salariul ei de profesoara, avand platite toate angaralele casei.

  20.000 de lei dumneavoastra, vreo 1.200 de lei sotia – si cheltuiti doar vreo 400 de lei pe luna, cu tenisul. Cu restul ce faceti? Care e diferenta, cand cheltuiti doar 400 de lei pe luna, daca va intra pe card 7.000 de lei sau 20.000 de lei?

  Nu credeti ca era justificata o crestere proportionala cu cresterea PIB-ului? Adica, un 5-6%? Ca n-am fi avut ce sa zicem, va spun eu. “Frate, a crescut omul vanzarile Romaniei cu 5 la suta? Sa-si ia o crestere de cinci la suta la salariu, ca orice agent de vanzari, ca uite, a ridicat firma/tara”.

  Dar asa, cand tara creste cu 5%, iar salariul dvs. cu peste 100%, situatia arata foarte aiurea, din perspectiva unui dobitoc ca mine. Pai asa, eu n-o sa apuc sa-mi iau Romania inapoi…

  Pe Bogdan Stoica il puteti citi si pe http://www.bogdanstoica.ro.

 20. Mihail spune:

  @ Adam Mares,

  Bine-bine, o sa pun mana pe carte si o a citesc. Insa, deocamdata trebuie sa-mi termin propria carte, mai am mult de citit de pe la altii.
  In cazul meu cu plagiatu’ nu merge.

  Nu am facut nicio alaturare intre tzigani si armeni. Nici macar nu am gandit-o.
  Doar am zis, ca ambele popoare, au o aplecare catre culorile tumultoase, bazate pe mult rosu si ca…sunt ceva mai bronzati.
  Ce, tziganii, sunt pro rusi ?

  • Adam Mares spune:

   Ce carte scrii tu, Mihăiță? :P

  • Adam Mares spune:

   Ce carte scrii tu, Mihăiță? :P

   • Mihail spune:

    ceva cu “floricele” si cum se taie ele. Este o colaborare cu un nene din State.
    Ideea este ca nu exista in tarisoara noastra un “indreptar” de taiere a arbustilor si a arborilor.
    …Se gaseste doar singura carte scrisa tot de un american. Ar mai fi una a unui ungur, sau doi, dar este slba rau.

 21. Mihail spune:

  EXCLUSIV Mai în glumă, mai în serios. Cine l-ar putea înlocui pe principele Nicolae în Linia de Succesiune la Coroana României.

  Contactat, marţi, de PSnews.ro, istoricul Ioan Scurtu a emis o ipoteză surprinzătoare privind înlocuitorul principelui Nicolae.

  „Dacă judecăm după normele constituţionale (Constituţia din 1866, textul fiind reluat în Constituţia din 1923 şi în cea din 1938), acolo se prevede ordinea de succesiune la tron în funcţie de ordinea de primogenitură. Deci primul născut băiat, cu excluderea perpetuă a femeilor şi a succesorilor lor. Ca urmare, principele Nicolae nu putea să fie succesor, pentru simplul motiv că, pe linia directă a Familiei Regale, el provine dintr-o femeie. Deci toţi cei născuţi de o femeie din familia regală sunt excluşi (potrivit Constituţiei) de la succesiunea la tron. Ca urmare, comunicatul vine să confirme un text constituţional”, ne-a explicat profesorul Scurtu.

  Întrebat ce soluţie ar putea fi găsită, istoricul s-a arătat sceptic.

  „În cadrul actualei familii regale, nu mai există un succesor, pentru că, fiind ordinul de primogenitură (deci primul născut băiat), nu mai există cineva. Conform tot constituţiilor din 1866, 1923 şi 1938, ar trebui să facă apel la o familie domnitoare europeană. Dar care e aceea care are disponibili prinţi care să vină în România? Poate Prinţul Charles”, a comentat Ioan Scurtu, râzând.

  Profesorul nu a exclus ca hotărârea radicală a Regelui Mihai să fi fost luată în urma unor derapaje ale principelui Nicolae.

  „E posibil. Îmi închipui că nu se dădea un comunicat cu asemenea cuvinte fără să fi fost nişte lucruri reale. Eu ştiu că principele Nicolae a fost în România, acum câteva luni, şi a petrecut cu colegii săi de facultate. Or, asta nu era o comportare cu ţinută regală. Petrecerile astea nu-şi au locul într-o familie domnitoare, unde trebuie o anumită decenţă, o anumită ţinută”, a arătat istoricul.

  Totuşi, profesorul Ioan Scurtu a subliniat că, momentan, Casa Regală nu se conduce după un act cu valoare legală în România, „pentru că statutul Casei Regale, nefiind contrasemnat de un ministru în funcţiune, nu are o bază legală propriu-zisă. Dar este o tradiţie de după 1947, care s-a păstrat”.

  • Lordul John spune:

   Deștept rău!! Nu poate fi moștenitor pentru ca provine dintr-o femeie!!! Sa așteptăm să-l nască un bărbat!

 22. tudor spune:

  VV

  Ponderea datoriei publice in pib a crescut, la sfarsitul lui 2015 era deja peste 44%.
  In analiza dv anterioara vehiculati 39%, cifra de mult depasita – cel putin asa am retinut din datele furnizate de curtea de conturi, cind il trage de urechi pe ponta – ceva in genul ca sporirea datoriei publice in conditiile scaderii investitiilor ….
  Din 2012 pina la sfarsitul lui 2015 suma datoriei publice a crescut cu 15 mrd euro, in conditiile in care cheltuielile cu investitiile au scazut permanent.
  Imi pare evident ca acest model de crestere economica nu poate fi o solutie sustenabila economic, dar cui ii pasa?

 23. tudor spune:

  N am fost la festivalul armenesc, a fost fiul leu.
  I a placut, mai ales muzica.

  Apropos de festivaluri: intre 21-23 august se organizeaza Gabroveni Day; organizatorii au obtinut acordul proprietaresei de a permite accesul celor care doresc sa vada biroul in care au lucrat Eminescu si Caragiale cind erau la Timpul.
  Probabil ca este singura ocazie, pentru interesati.

 24. Filip G spune:

  http://www.stiripesurse.ro/romanii-care-lucreaza-in-strainatate-vanati-de-fisc-reactia-anaf_963871.html
  Sa fie PSD un partid de ”sinucigasi politic”?
  Scriam aici pe blog despre faptul ca datoria tarii nu poate fi platita …….
  Filip G spune:
  august 9, 2015 la 10:14 am
  Daca cei 10 miliarde de Euro ar fi mers in AUTOSTRAZI,INVESTITII,LOCURI DE MUNCA ar fi fost OK.
  Ori nu ma incanta sa vad STUDII de FEZABILITATE expirate si alti bani cheltuiti fara o finalitate.
  Nu pot accepta spoiala cresterii economice nesustenabile .
  In ritmul asta de la 40% la 60% chiar nu trebuie multi ani.
  Din ce plateste Romania imprumuturile facute?
  Industrie nu avem,Agricultura e calamitata,Infrastructura e pulbere,Turismul lasa de dorit.
  Ne bazam pe banii Romanilor plecati la munca in lume?

  Se pare ca strategia PSD chiar asta e,noi ne indatoram si romanii plecati sa munceasca in lume platesc.
  Are ceva de zis PNL ori gandesc si ei la fel?

  • tudor spune:

   Datoria publica a crescut cu 11 mrd doar in 2013 si 2014; daca luam in calcul si 2012, victoras ne a indatorat cu 15 mrd euro.

   VarujanVosganian spune:

   august 9, 2015 la 10:04 am

   In ultimii ani datoria nu prea a mai crescut. Cel putin ca procent in PIB. Oricum, stam inca relativ bine la datorie, chiar daca ea a crescut mult din 2009 incoace. Ca procent in PIB, datoria publica guvernamentala a scazut ca procent in PIB cu aproape 3 procente, de la 22,4 la 19,8. Dupa aceea insa s-a dus pana la aproape 40%. E, inca, sub standardele europene de pericol (adica 60%).

   http://www.agerpres.ro/economie/2015/05/22/raport-curtea-de-conturi-datoria-publica-a-romaniei-a-ajuns-la-44-1-din-pib-la-31-decembrie-2014-14-56-31

   Dupa cum vezi, VV dar si alti politicieni traiesc in alta realitate economica; intrebarea mea este daca o fac din nepricepere sau din calcul politic. ?

   • Filip G spune:

    Cum din cei 7 Eurocenti nu s-a facut 1 m de Autostrada desi a fost specificat ca e o taxa pentru a creea infrastructura.
    Cine garanteaza ca banii din indatorare o sa mearga in investitii ce produc plusvaloare si creeaza locuri de munca?!?
    Curtea de Conturi e o institutie care constata,dar sunt institutii care vegheaza si protejeaza risipa din bani publici.
    ANAF a facut popriri pe dobanda din alocatii a elevilor,cum ramane cu cei care devalizeaza tara?

 25. Filip G spune:

  http://www.mediafax.ro/social/ponta-unde-am-mers-eu-in-vacanta-e-un-pic-mai-ieftin-decat-la-mamaia-14671091
  Apropos a beneficiat Ponta de beneficiile tehnologiei de varf?
  Adica pana in Maiami a fost teleportat?
  Ce sunt COSTURILE lectie de ECONOMIE?!?
  Costurile sunt TOTALITATEA CHELTUIELILOR CE INTRA IN PRETUL FINAL.
  Cat costa avionul,vasul de croaziera,etc
  Pai daca gestioneaza tara la fel cum a gestionat vacanta e clar ca nu are discernamant.

  • tudor spune:

   Declaratia asta face parte din ciclul “ponta minte”; daca nu tragea niste minciunici imediat cum a descins in tara nu se simtea bine :)
   Parca basescu spunea ca ponta minte cum repira; e reflex neconditionat adica.

   A mai spus si ca Iohhanis a retrimis codul fiscal in parlament fiindca s a gandit ca daca trece in aceasta forma ii lasa pe cei din pnl fara obiectul muncii.
   Dincolo de faptul ca face un proces de gandire (de unde stie el ce l a determinat pe Iohhanis?), se leaga iar aiurea de curul acestuia ( cu dintii, evident): adica liberalii care au votat intr o veselie codul fiscal nu si cunosc interesele, asa ca il aia grija pe Iohhanis de asta.
   In fapt e de observat ca cei care critica aceasta implementare a reducerii de taxe sunt cei care nu au interese electorale in 2016: bnr, consiliul fiscal, presedinele Iohhanis; cum avem cea mai contraperformanta clasa politica din ultimii 150 de ani mi e foarte clar ce si cum …

   • Mihail spune:

    ai dreptate, Ponta nu are de unde sa stie ce gandeste nemtzalaul tau…deoarece nu gandeste !
    O stie toata lumea .
    “Vorbeste putin si gandeste pe cat vorbeste” – Adolf Hitler.

  • Mihail spune:

   @Filip G,

   da’ tu esti comunist rau !
   Nu vrei sa-ti comunice si ce tip de hartie igienica foloseste, iar sotia ce marca de tampoane ?
   Care-i problema ta ?
   Omul s-a dus pe banii lui, nu ca alesul tau Iohannis. Este liber ca sa-si cheltuie banii cum vrea muschiul lui.
   Macra re decenta sa nu ceara nimic de la stat.

   Ai auzit tu ca Victoras, vrea avion, ca si-a modificat vila de protocol, facandu-i un dormitor de 500 MP, cu intrari separate ? L-ai vazut tu ca vrea mertzan ultimul ragnet cu masaj la schinare, ca si-a aruncat paltonashul nervos pe cupola mertzului frantzuzesc ?
   Sau, ai auzit tu vreodata, macar o singura data, spunandu-se despre Daciana, ca se-mbraca ca o babatie scapata, prin gaura gardului, de la Azil ?
   Esti un co-mu-nist !

   • Filip G spune:

    Este un proverb:
    Prostul, dacă nu-i fudul,
    Parcă n-ar fi prost destul;
    Are viaţa liniştită
    Fiindcă-i mintea odihnită;

    Eu nu inghit minciunile.
    Vreau si eu un economist care sa-mi puna pe hartie calculul.
    Cat costa o vacanta la Miami si cat la Mamaia.
    Daca iese mai ieftin la Miami voi vota toata viata PSD,daca e invers in viata mea nu voi vota PSD.
    E clar?

    • mihail spune:

     @Filip G,

     dar nu vrei tu mai întâi, un economist, care sa-ti spuna cat costa noul mertzan ? Cat costa modificările la Vila Lac 3, la vila de la Neptun ? Nu vrei sa afli cat costa avionul, dar elicopterul pentru nevasta ?
     Nu vrei sa stii de ce si cum, a depast bugetul Cotroceniului doar dupa sase luni ?
     Asta nu te interesează ?
     Doar l-ai votat !

     Esti un comunist plin de ipocrizie.

     • Filip G spune:

      Care din ele sunt propietate personala a lui Johannis?
      Tu ce preferi o rezolvare simpla,o bulina pe cladirea unde sta Presedintele Romaniei?
      Cat timp a fost in campanie Johannis a fost acuzat ca foloseste o masina pusa la dispozitie si precis sunt lucruri necurate la mijloc.
      Nu ai vrea tu ca Presedintele Romaniei sa plece in vizita cu planorul?
      STS sigur il va localiza precis,la fel ca in Apuseni.
      Esti doar banal si neconvingator.Desi eu ascult orice parere,asta nu inseamna ca sunt de acord cu toate.Am si eu un filtru de selectie………… :)

   • emi spune:

    Si banii astia de buzunar de unde ii are? Pentru ca masinutele in care se da co-pilotul, excursiile extravagante si penthouse-urile fara numar care intra-ies din declaratiile de avere, sunt mult peste veniturile declarate de familia Ponta?…
    Ce noroc ca s-a putut juca domnul Ponta impreuna cu domnul Sova de-a consultantul juridic, in timp ce domnul Ponta era si seful Corpului de control al Primului Ministru! Cu o mana ii cotrola si cu alta ii consulta, sau altfel spus, santaj mafiot la cel mai inalt nivel!

 26. Filip G spune:

  Cum pot fi atrase investitiile straine?
  Sa luam exemplul Dacia (Francezii).
  Au nevoie de o Autostrada pentru a transporta automobilele.
  Fiind unul din cei mai importanti investitori ,schimb legislatia si ofer firmelor din Franta dreptul de a construii AUTOSTRADA pe bani Europeni.Si exemplele pot continua……..
  In contract specific :cel putin 51% din angajati trebuie sa fie din Romania.
  Si uite asa vomscapa de drumuri care nu ajung nicaieri si studii de fezabilitate expirate……… :)

  • Mihail spune:

   @ Filip G.

   daca trageai o fuga, recent, in Grecia, sau mai bine in ultimii cinci ani, vedeai cum au facut “puturosii” de greci o autostrada, pe varf de munti, in doi-trei ani. Cu tuneluri paralele(pentru fiecare sens) lungi de kilometri.
   Bijuteria se cheama Egnatia.
   Am mers pe ea si cand era la inceput, si acum cand este gata.
   Iti sta mintea in loc.
   Parca cat era sa se vorbeasca cu ei, cafea frape putem face si noi.
   Stiu ca Tariceanu a incercat ceva, dar nu a mai spus niciodata unde s-au impotmolit discutiile si de ce.

 27. emi spune:

  Astazi vine la mine o nemtoaica tinerica si imi turuie ceva in germana. O privesc nauca, soptesc un “keine Deutsch!”, si o rog sa-mi turuie in engleza. Inteleg in sfarsit ca nu poate intra pe Internet Borkum free, si imi pune laptopul ei in fata. Era intrata pe setarile internetului in Windows 7… eu sunt de un an pe Windows 8, nici nu mai stiam cum arata :) . Nu ma mai incurc in setari, bag Firefox, apare pagina cu Internet Borkum free, cer aprobare de intrare, si intru victorioasa pe internet. Domnisoara tinea degetele incrucisate, uraaa!!!
  Ca sa vezi, comunicarea astazi a devenit extrem de usoara!

  • Mihail spune:

   hi-hi-hi…..daca stiai, taceai.
   W8 este sub W7.
   Sunt sigur ca nu stiai.
   Acum, o sa pui botu’ si o sa-ti descarci moca W10.
   Nu-i nimic, ce niste poze cu tine in chiloti nu pot aparea ?

 28. Filip G spune:

  http://www.stiripesurse.ro/se-deschide-frontul-de-vest-victor-ponta-lanseaza-cel-mai-dur-atac-la-adresa-ungariei_963988.html
  Nu pot uita cum Victoras a venit din Turcia in carje pentru a inaugura Autostrada la Curtici,trebuia sa fie si Viktor……probabil ca nu a dorit sa se fotografieze cu un om invalid aflat in carje.
  Acum critica tara vecina cand de fapt nu a criticat fenomene care au incalcat Constitutia si legile tarii intamplate pe teritoriul tarii.
  Cand e Ponta credibil?
  Agenturile sunt peste tot in Sua ,Europa ,Romania.Un complot a dublei personalitati. :)

  • Mihail spune:

   @ Filip G,

   dar nemtzalaul tau, votat de tine, cand este penibil, jalnic ?
   Atunci cand iese cu babatia pe strasse prost si neppotrivit imbracata, sau atunci cand isi arunca paltonul pe masina ?
   Sau(mai vrei exemple) atunci cand incalca constitutia, sau atunci cand nu face absolut nimic decand este Presedinte ?

   Care dintre cei doi este mai jalnic ?

   Bonus:.. sau poate este penibil si jalnic, atunci cand spune despre profesori “GhiNNion” ???

   Comunistule !

   • Filip G spune:

    Una e sa te victimizezi si alta e sa fii demn si sa impui respect.
    Una e sa arati unde tintesti sa ajungi si alta e sa arati pana unde esti dispus sa te injosesti.
    Lucrurile astea e* grele de priceput………. :)

 29. Mihail spune:

  Designerul familiei prezidențiale, Alexandru Ciucu, a scris un mesaj despre prietenul său, fostul principe Nicolae.

  Iată mesajul publicat de Alexandru Ciucu, pe pagina sa de Facebook:

  “Prietenul meu, Principele

  Am aflat cu stupoare și regret, despre decizia MS Regelui Mihai al României, de a retrage titlul de Principe al României și apelativul de Alteță Regală, nepotului său Nicolae. Nu înțeleg acest gest, așa cum cred că nu-l înțelege nimeni, în afara Familiei Regale. Nu-l înțeleg cu atât mai mult, cu cât lucrurile păreau ca merg într-o direcție foarte bună pentru viitorul Casei Regale.

  Îl cunosc destul de bine pe Principele Nicolae și încă de la prima întâlnire am avut sentimentul că titulatura de Principe nu este doar un nume cu care s-a trezit peste noapte. I se potrivește pur și simplu. Este educat și construit în sufletul său, să facă cinste acestui rang. Am avut privilegiul ca la una din prezentările mele de la Monaco, să-l am ca invitat de onoare. Am avut astfel ocazia să petrecem câteva zile împreuna. Rar am întâlnit un om atât de tânăr și de important în același timp, să fie atât de modest, deschis și sufletist. A fost începutul unei frumoase prietenii, capabilă să treacă peste apelative și formalități de adresare. Am convenit totuși că dacă suntem în public să ne adresăm cu apelativele consacrate, “Alteța Regală”, respectiv, “Domnule”. Și asa am făcut. Până astazi, când oficial nu mă mai pot adresa Principelui Nicolae cu apelativul “Alteța Regală”.

  Pe de altă parte, nu sunt eu în măsura să analizez deciziile Majestății Sale. Am încredere în puterea Sa de discernământ și sunt convins că vom înțelege mai târziu acest gest, care astăzi ni se pare fără noimă. S-a mai întâmplat deja de-a lungul istoriei…

  Revenind însă la ideile de mai sus, în virtutea prieteniei care mă leagă de Principele Nicolae și a înțelegerii pe care am făcut-o mai de mult, mă văd nevoit să inversez modalitatea de adresare. Îi voi spune public Domnule Nicolae, și în privat, Alteța Regală. Pentru că în sufletul meu, are toate calitățile pentru a rămâne Principe și prieten al meu. Iar la mine, prietenia este pe viață”.

 30. Mihail spune:

  @ “draga” emi,

  Am avut primul telefon cu WP 7, adica o Nokia Lumia 800.
  Cand toata lumea se dadea dupa S3, eu le dadeam clasa cu ceva ce nu se mai vazuse.
  Acum am tot o Nokia Lumia, insa un varf de gama. Evident are tot WP, adica 8.1

  Calculatorul, care este un fel de laptop/note book se numeste corect “workstation”. Te las pe tine sa afli ce insemneaza asta, care este diferenta.
  Acesta, ca si cele de pe cele masini, ruleaza Windows 10.

  Nu este vorba de lene, ci de de a fi practic, sa stii ce sa cumperi bun pentru tine. W 8 era o mica imbunatatire(improve) a lui W7, dar nu fericita. Din aceste motive(e mai multe) nu a mai aparut W9, asa cum ar fi parut firesc.
  Datorita telefonului cu WP, sunt “bransat” la tot ce este nou de la Microsoft. Ma bucur de facilitati, de mici bucurii, surprize, la care tu nici nu poti visa.
  Crede-ma, stiu cu muuuult mai mult decat tine despre Windows.

  Am o idee, de ce nu ramai tu la coada cratitei ?

  • emi spune:

   Nu cumparai tu “varfuri de gama” din buzunarul tau, astea sunt dotari profesioniste pentru serviciile de securitate. De fapt ai mai afirmat pe aici ca le schimbi la sase luni, cine isi permite asa ceva din buzunarul propriu?!?
   Pacat ca sunt angajati in asemenea posturi analfabeti…

 31. Mihail spune:

  @ emi,

  pe tine nu te doare capu’ de la Windows, ci de la L.T.P.
  Ia-ti si tu un vibrator !
  …sa mor io, atunci cand vii in Romanica, la Braila, trag eu o fuga si te rezolv. :P
  Asa, benevol.

  • emi spune:

   Daca aveai cu ce, nu era nevoie sa vii la Braila, gaseai si in Iasi…
   “Lauda-ma gura, ca de-aia iti dau friptura!”