Vizita la Satu Mare – 30 mai 2016

http://actualitateasm.ro/stiri/62516-adrian-stef-nu-se-retrage-din-cursa-pentru-primarie-are-sustinerea-lui-varujan-vosganian-si-a-peste-7-000-de-satmareni/

http://www.informatia-zilei.ro/sm/alde-satu-mare-a-primit-vizita-lui-varujan-vosganian/

http://www.satmareanul.net/2016/05/30/varujan-vosganian-si-a-lansat-ultimul-volum-de-poezii-la-satu-mare-fotovideo/

http://www.satmareanul.net/2016/05/30/varujan-vosganian-adrian-stef-ar-fi-o-mare-sansa-pentru-acest-oras/

http://satmarul.ro/2016/05/varujan-vosganian-in-vizita-in-judetul-satu-mare/

http://www.ziare.com/satu-mare/stiri-actualitate/varujan-vosganian-si-a-lansat-ultimul-volum-de-poezii-la-satu-mare-foto-video-6153488

https://plus.google.com/photos/104211441671021073211/albums/5748317522482906529

8 Responses to “Vizita la Satu Mare – 30 mai 2016”

 1. Kronstadt an der Graft spune:

  Am auzit că Dragnea ar fi spus că dacă PSD iese pe locul doi o să se retragă de la șefie. Chiar? Pe cuvântul lui de onoare? Atunci să-l credem, doar e om serios, președinte de partid, condamnat definitiv, nu un terchea-berchea acolo! :) :D Mă scuzați!

 2. Mihail spune:

  Dar la Iasi PSD-ul iese pe “locul doi”…sau iese pe locul antai cine este pe locul antai ?

 3. Dorin spune:

  Din nou un link spre un articol-comentariu interesant:

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Suma-tuturor-scaderilor-noastre-133114#.V0z6lBhjCHQ.facebook

  @ cris: iarta-ma ca sunt telegrafic. Nu stiu cum reusesti tu sa scrii atat de mult in conditiile in care ai o viata atat de incarcata, dar daca am invatat ceva de la colegii de liceu (majoritatea medicinisti) este sa nu ma pun cu doctorii, care au o capacitate de a absorbi texte stufoase si de a le sintetiza mult mai eficient decat altii. Si mai au in plus si o capacitate de comunicare pe care eu de exemplu nu o am. Ca sa-mi exprim gandurile si ideile eu am nevoie mereu alaturi o hartie si un creion, pe care sa schitez in forma grafica tot ce vreau sa exprim. In cuvinte imi este mult mai greu. Dupa cum o poate confirma maestrul nostru care ii cunoaste pe multi dintre colegii mei, dependenta de creion si de grafica este o deformare profesionala comuna meseriei mele.

  Nu in ultimul rand, cand vad ce se intampla parca pur si simplu nu imi mai vine sa zic nimic, imi provoaca o reactie de scarba viscerala si de dezgust toate masinatiunile astea ieftine. Este exact reactia pe care am avut-o in 13 iunie 1990, cand auzeam dimineata la radio ca pe nu stiu unde prin Bucuresti s-au vazut detasamente de legionari imbracati in camasi verzi, conduse de Gabriel Liiceanu, care vin sa tulbure “frageda noastra democratie”.

  Concluzia mea este ca si atunci la fel ca si acum, cineva ne ia de tampiti.

  Si probabil sunt in mare parte cam aceiasi oameni. Este vorba despre un sistem care functiona deja bine merci pe vremea lui Ceausescu, o cumetrie care i-a supravietuit (dupa ce, probabil, tot ea ii facuse de petrecanie) iar odata scapata de belea, a tot prosperat pana la dimensiunile pantagruelice de azi.

  Cred ca este de-a dreptul simptomatica grija cu care ni se tot repeta pe toate canalele ca toti politicienii sunt la fel, aceeasi mizerie.

  Pentru ca de fapt problema fundamentala nu sunt neaparat politicienii. E adevarat ca pot fi si ei o mare parte a problemei, in masura in care se aliaza cu birocratii. Dar problema fundamentala o creeaza birocratii de diverse categorii, invechiti in rele pe posturile lor, ajungandu-se la hotie generalizata care poate sa paralizeze un intreg minister. Un exemplu aici:

  http://adevarul.ro/news/eveniment/revoltaofiterilor-ministerul-interne-sefii-interne-dati-mana-dnapentru-musamalizarea-afacerii-dipi-ducea-ministruloprea-1_573737115ab6550cb8ef24e7/index.html

 4. Dorin spune:

  Si uite si-o reactie pe masura la ultimele porcarii:

  http://m.adevarul.ro/news/societate/scandalul-studiilor-clinice-faceti-va-odata-datoria-macar-acum-1_574ea8d35ab6550cb885e3fe/index.html

  …. unde exista si un comentariu interesant, pe care imi permit sa-l adaug aici celor prea grabiti sa citeasca tot articolul:

  Poate unora nu le pasă, însă sumele provenite din cercetarea medicală contractuală depăşesc sumele lăsate în România de toţi turiştii străini, indiferent dacă ne calcă ţara în scop de afaceri sau de plăcere! Oare nimeni nu s-ar sesiza dacă presa ar lansa un mesaj de genul – „România un coşmar pentru turiştii străini, ocoliţi-ne!”. Fie doar şi pentru acest aspect financiar naţional, Ministerul Sănătăţii era dator la o reacţie promptă şi adecvată!

  • cris spune:

   Da, cu chiu cu vai am gasit articolul respectiv, e cam singurul si bine ascuns sa nu se prea vada. Dar e sufficient sa-ti dai seama despre ce sume imense e vorba si al cui este de fapt interesul de a acapara acest domeniu sau de a-l distruge.

   Niciuna din organizatiile care ar avea ceva de spus, Colegiul Medicilor, Agentia Medicamentului, ANCS, comisia sa de etica nu au scos mavar o vorbulitza – si nici nu au fost intrebati serios.

   Am vazut o declaratie timida si aiuritoare a coelgiului, atit… mi s-a facut rusine. Dincolo de AMA, sunt membru al Colegiul American al medicilor, asociatie serioasa care mobilizeaza mii de medici, critica si contribuie la ajustarea legislatiei, se ridica ori de cite ori e o problema. Am colegi care, experti pe domeniul lor, sunt chemati permanent sa isi exprime opinia in vreo cercetare a procuraturii sau in procese. Mda… in Romania nu-I intreaba nimeni nimic, In schimb daca e vorba de magistrati una doua te trezesti cu “doar noi ne judecam unii pe altii”, si “singura expertiza e a noastra”, ori apare CSM-ul imediat sa apere onoarea vreunuia si sa-ti trimita Inspectia judiciara pe cap si daca se amesteca unde nu-I fierbe oala – adica dinsii sunt singurii specialisti de pe pamint, alte meserii nu au asociatii, forumuri profesionale de bagat in seama, institutii guvernamentale ( aici agentia nationala de cercetare, comitetul sau de etica si agentia medicamentului, dincolo de un minister al sanatatii pe care oricum il doare undeva si sub noua conducere) si oricum indifferent care e meseria lor procurorii le stiu pe toate, sunt mafalde atotstapinitoare. Cum spunea un medic ” poftim? care aveti nevoie de mine ca medic? glumiti, sa va trateze procurorii”

 5. Mihail spune:

  tare postul acesta, are patru comentarii in câteva zile.