Ne vedem azi, 10 ianuarie 2017, orele 20,30, la televiziunea B1, la o emisiune preacuvioasă cu Silviu Mănăstire

silviu-manastire

25 Responses to “Ne vedem azi, 10 ianuarie 2017, orele 20,30, la televiziunea B1, la o emisiune preacuvioasă cu Silviu Mănăstire”

 1. elenick spune:

  VV, succes! Aveti grija la manipulare!

  Iata un model de campanie de presa ”ca la carte” (al carui subiect/personaj ne este teribil de cunoscut – Dan Adamescu) adresat publicului european si din SUA.
  Tema/ discutia focalizata pe un anumit mesaj apare intai ca obiect al unui studiu sau Raport – al Henry Jackson Society, de ex, apoi este preluata de ”n” mijloace media, unele prestigioase, altele de nivelul A3 si Romania TV, dar toate mesajele converg spre folosul celor certati cu legea! Aferim!

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21523938-campanie-sustinuta-discreditare-luptei-anticoruptie-din-romania-presa-britanica-dan-adamescu-condamnat-definitiv-fiul-sau-inculpat-care-nu-lasa-extradat-prezentati-drept-victime-politice.htm

 2. livia spune:

  Situatia justitiei ar fi reclamat un alt ministru de resort, dupa parerea mea; mai cu nerv, mai cu aplomb. Dlui Iordache, ca si lui Lazar, ii tremura chilotii. La intrebarea jurnalistului daca Parlamentul va constitui o comisie care sa ancheteze spusele lui Ghita, el o tine langa cu faptul ca Parchetul a deschis deja o ancheta. Dar spusele lui Ghita sunt in serial, iar Parchetul s-a sesizat pe o speta din ep. 4. Acum suntem la ep. 7. De ex. Ghita spune ca generalul l-a amenintat pe Ponta sa nu semneze actele pentru autostrada ca va fi arestat. Nimeni nu investigheaza acest lucru, nici mama lui Lazar. Ar putea Parlamentul sa constituie o comisie care sa se ocupe de aceasta amenintare? Sau sunt toti cu pantalonii in vine?

 3. elenick spune:

  Ati fost super! Intepenisera toti cand ati spus simplu si elegant cum e treaba cu ”gaura” lui Dragnea, iar ala mic de la sindicate – Coarna, cu carnetul PSD dosit prin buzunare, aproape se sufocase de uimire! :) Oricum Manastire tot nu a inteles, pana la urma…

  Evident ca nu ati scapat ocazia sa dati putin la gioale ”tehnocratilor”, dar in rest ati fost super ok! Si ceilalti coparticipanti la discutie au fost intersanti iar emisiunea antrenanta, cu nerv.

 4. elenick spune:

  p.s. Vedeti ca o sa se supere Liviu! El e la ”tamaiat” la A3 si ii da inainte cu Comisia de Ancheta, amenintari la functionarii din Min de finante, etc…Suparat rau, nu ca dvs! :)

  si be, l-a luat in tarbaca pe Daniel Constantin care a vorbit de impozitarea progresiva…a luat foc ca a vorbit ”fara mandat”. Cred ca o sa-i rupa urechile! :)

  Psn : v-am avertizat sa nu-i mai spuneti Liviu, ca se supara! :)

 5. livia spune:

  Ce facem dle minstru? Ii recuperam pe cei care au populat CSM-ul de trista amintire?
  “Începând cu data de 07 ianuarie 2017, doamna Oana Andreea Schmidt-Hăineală, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, detaşată în Ministerul Justiţiei, pentru o perioadă de 3 ani, se numeşte, pe perioada detaşării, în funcţia de personal de
  specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor, în post vacant, la Direcţia de prevenire a criminalităţii”, se arată în
  decizia ministrului.