Acum Cartea șoaptelor poate fi găsită pe Wikipedia!

https://ro.wikipedia.org/wiki/Cartea_șoaptelor

22 Responses to “Acum Cartea șoaptelor poate fi găsită pe Wikipedia!”

 1. elenick spune:

  Inteleg ca nu va plac link-urile de pe Hotnews. de pe Stiri pe surse e Ok? (ar tebui, ca nevasta patronului Iosif Bubble, Diana Tusa, a fost aleasa deputata pe listele PSD, deci “dansam in famile” :)

  http://www.stiripesurse.ro/europarlamentar-domnule-dragnea-trece-i-la-lopata-i-scoate-i-oamenii-din-name-i_1173298.html

  • Ce0i cu asta. E o declaratie imbecilă.

  • Mihail spune:

   Hotniuz, este un site “dedicat”. Cine stie, cunoaste.
   Iar cine-l foloseste, apeleaza la el si mai Rau, citeaza din el, are ochii albastri.
   In general aceste persoane, stau cel puţin cu urechea lipita de borcanul ce se sprijina pe perete.

   • Shadow spune:

    hotnews este un sit al secu condus de mai multi secu printre care marele smecher este tapalaga
    situl a fost creat in trecut de un alt securist pe numele sau sima, momentan fugit prin elvetia dupa ce a lasat fara bani o serie de “mitici” de top romani printre care si daianu.
    de remarcat ca sima a existat pe “lista” scurta a lui basescu pt a fi numit prim ministru in anii de ev mediu al guvernarilor boc.

   • Exact asta am vrut să spun și eu.

  • Shadow spune:

   @elenick
   ca idee Tusa era “liberala” la acelasi nivel precum gorghiu, cu exact aceleasi metehne precum gorghiu pana cand un alt “liberal” a facut sa i se ia “situl” sotiorului ei. Dupa spusele lui bubble liberalul care a vrut sa-i duca plocon situl “presedintelui de atunci al pertidului” (stiti voi cine) nu era ltul decat daniel chitoiu. Cred ca dl Vosganian poate sa ne dea mai multe detalii :-)

   • elenick spune:

    Parca am auzit ceva prin presa la acel moment… Acum se numeste psnews, nu?

    Oricum ”stiri pe surse” e de toata jena… motivul pt care il deschid e ca ”fura” informatii sau diverse ”cioace” de peste tot, le aranjeaza titlul cu chestii – bomba, exploziv, etc – si le publica rapid, de multe ori sunt primii…

 2. Mihail spune:

  Good afternoon,

  Thank you for calling.
  Tomorrow morning between 8.30-9.00 am, I am at the office. Please forgive me, but today I am very sad because of the my wife’s departure. That’s why I chose not to come to Agency.
  Have a nice afternoon.

  Mihail Carpinschi

 3. elenick spune:

  VV,

  astazi sunteti cam mofturos, pare ca nimic nu va place. Mai incerc o data, poate, poate… :)

  http://www.catavencii.ro/mardale/superdragnea/

 4. Radu Alex Vasilescu spune:

  Off topic:

  1. Cum se numeste acea coincidenta stranie prin care dupa ce X ajunge general si sotia (sa zicem Y) ajunge tot general?

  2. Cineva din Parlament stie numarul exact de generali din toate structurile militare? Daca da, atunci cand putem si noi, prostimea, sa aflam? Si daca am putea sa aflam vreodata si suma anuala cheltuita pe mentenanta distinsilor generali activi precum si a celor in rezerva (si numarul acestora din urma)?

  3. Avand in vedere ca in SUA raportul numarului de generali este de circa 1 la 1300 (considerat ca exagerat si cu planuri sa fie crescut la 1 la 1500) si tinand cont de faptul ca numarul maxim de generali este limitat de US Code si legi conexe, Parlamentul Romaniei cand are de gand sa limiteze numarul de generali prin lege organica la maxim 1 la 1000 (daca nu 1 la 1500)? Conform unei astfel de limitari si numarul de generali SRI ar fi probabil de maxim 10 – 11 persoane.

  Pun aceste intrebari la modul retoric, stiind clar ca traim intr-un stat bananier condus formal de oameni de paie si condus real de o clica/junta militara care pe masura ce devine mai numeroasa devine si mai idioata.

  Si ca un fel de PS
  Are de gand noul Ministru al Apararii sa emita un ordin prin care, dintr-un minim bun simt si respect fata de cetateni, generalii Armatei macar sa arate dpdv al minimei conditii fizice ca militari si nu ca niste devoratori de ciolan cu sunca de 8 ori pe zi?

  • Shadow spune:

   @Radu
   1. coincidenta respectiva se numeste “cumatrie”.
   2. Nu se poate afla numarul lor pt ca este “secret defence”. In mod normal ministrii de finante ar trebui sa aibe o situatie defalcata sau sa poata sa obtina.
   3. Nu se poate da o lege organica de genul asta ca riscam sa ramanem fara generali de armata. Numarul este prea mic pt toti generalii secu.
   4. Un “general”(de mucava ca majoritatea celor de care vorbesti) nu se duce in prima linie, el ramane acasa cu nevestele ofiterilor. Sau cum imi spunea tatal unui foarte bun prieten francez care era general in armata franceza cu ani de zile de front (ei da a stat inchis si in lagar in indochina doar vreo 7 ani dar era doar colonel atunci), impotriva “generalilor de mucava” cica deviza era, si se aplica perfect si generalilor romani de genul asta, “Armons-nous et… partez”( “Sa ne inarmam si plecati”).