Despre fiscalitate – Conferința Cursdeguvernare.ro

24 Responses to “Despre fiscalitate – Conferința Cursdeguvernare.ro”

 1. Adam Mareș spune:

  “Dintr-o nuntă (în două locuri) și un botez, dna. Șandru ex-Vâlcov declară în instanță că au strâns 700.000 Euro. Plus 10-20 de tablouri, nu mai știe exact. De ce nu au apărut banii în declarația de avere a dnei. parlamentar? Erau pe card o mică parte din ei.
  Lingourile de aur erau de la tăticul pensionar. Nu multe, doar de 156.000 Euro. Care oricum suportase și cheltuiala cu nunta, încât tot darul a fost pe plus. Omul simțea că i se apropie sfârșitul. S-a înșelat.
  Explicații simple ca bună ziua. Eu m-am luminat și regret că l-am bănuit pe dl. Vâlcov că a luat parandărăt. Am tras și concluzia. Lumea rea! Să schimbe odată legile justiției. Mai ales că poate dl. Vâlcov își va reface viața și va planifică noi nunți și botezuri. Acum darul va fi mai mare. Că au crescut pensiile și salariile bugetarilor.”
  :P :P :P

 2. Adam Mareș spune:

  @VV
  Am ascultat ce ați spus și am înțeles că avem o problemă. Ok. Dar dacă tot vorbeați de dialog și responsabilitate comună, întreb și eu ca prostul: cu cine s-a consultat PSD-ALDE când a luat deciziile schimbărilor fiscale?

 3. Adam Mareș spune:

  Președintele Consiliului Concurenței spune că scumpirile la alimente, pe care ministrul Agriculturii Petre Daea le consideră nejustificate, motiv pentru care i-a cerut să facă o anchetă, ar putea fi efectul creșterii deficitului bugetar.
  “Excesul de cerere din deficitul bugetar se duce în importuri, crește deficitul comercial. Deci dacă am deficit bugetar acesta atrage importurile, ceea ce generează o scădere a cursului și generează inflație. Întrucât mare parte din alimente sunt importate, iar leul scade față de euro, acestea generează o creștere a prețurilor. Sunt legi ale economiei”, a explicat Chirițoiu.

 4. livia spune:

  De câteva zile circulă pe net un videoclip realizat de mai mulți tineri, care s-au săturat de umilințele la care România și românii au fost supuși de peste 25 de ani.
  Tinerii care ar realizat acest clip sub denumirea ”generația identitară” reușesc în 4 minute să facă un rechizitoriu dur la adresa clasei politice post revoluționare. În videoclip generația identitară vorbște despre ea ca despre ”o altă generație de sacrificiu”: ”Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!”
  Tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă: ”Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!
  Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!”
  “https://www.youtube.com/ embed/0fkImUKbtzk”

 5. tudor spune:

  Despre fiscalitate… adica “hai sa vorbim!”
  Coalitia asta din care faceti parte vine cu cea mai proasta formula guvernamentala din istoria mondiala moderna si contemporana.
  Despre fiscalitate????
  Este sfarsitul anului si inca nu se stie nimic despre ce va fi anul viitor, de pilda cum se va aplica split TVA.

  Mie mi ar fi rusine ca, facand parte din aceasta catastrofa politico administrativa sa mai ies pe strada … e nevoie de tupeu gros sa ma tii si conferinte !

  Pe bune, Varujel, luati va calabalacurile si lasati ne!
  E singurul lucru bun pe care l puteti face!

  Stiu, o sa dati replica lui ilici din 90: “adica sa ma ridic eu ca sa te asezi tu?”

  Din zece persoane care trec pe strada gasim minim trei mai pregatiti si mai cinstiti decat cohorta voastra de politruci si spagari!

 6. Adam Mareș spune:

  Experimentul Europa FM: în luna februarie (28.02.2017) au achiziționat mai multe produse alimentare cu bonul fiscal care a avut o valoare de 186 lei, iar 9 luni mai târziu (20.11. 2017), la același hypermarket, aceleași produse, în aceleași cantități, au costat 236 lei! Adică cu 50 de lei mai mult, sau procentual, numai 27%!

 7. Ieseanul spune:

  Alde pesede au luat apa in gura. Asteapta instructiuni de la Badea, Gadea si Ciuvica. Se pare ca nu-i de ajuns sa latre pe tema celor sase case ale lui Iohannis.

 8. Adam Mareș spune:

  Am mirosit că sunteți la TV. :P :P :P

 9. Adam Mareș spune:

  Ce vă mai place să manipulați! Care agresiune a DNA? Sesizarea OLAF a fost în noiembrie anul trecut. Poate vreți să spuneți agresiunea PSD-ALDE asupra Justiției, încă de la începutul anului. Apoi, anchetarea unui suspect de furt la dvs. înseamnă agresiune? Să desființăm de tot procuratura, nu?

 10. niko spune:

  da, sa ocolesti statul e o virtute !Doar omul idiot sau doar interesat ,considera o virtute ,colaborarea cu dusmanul de moarte al cetateanului,statul.Statul trebuie sa dispara ,asta-i virtutea suprema catre care trebuie sa tinda toti oamenii normali la cap.Evaziunea fiscala e lucrul pe care trebuie sa-l invete fiecare individ ,cat mai devreme posibil,chiar din copilarie.